Vecāks vīrietis...

Reitings 2
Reģ: 11.02.2013
Sveikas meitenes, mana problema ir tāda, ka laikam es pati sev gribu sagādāt problēmas...es nu jau 4 mēnešus satiekos ar 16 gadus vecāku, turīgu vīrieti, man 22, strādāju, mācos....mums ir burvīgs sekss,man ar viņu ir tik labi, ka varētu sarakstīt veselu romānu, bet lieta tāda ka pirms manis viņam bija pirmā sieva, no kuras viņam ir dēls, viņi ir šķīrušies un pēc tā vēl viņš dzīvoja gadu ar sievieti, ar kuru, kā viņš teica bija "raksturu nesaderība"...tadag es sāku iedomāties, kas vainas bija ..varbūt viņš nekad nevienai neatzinās mīlestībā, jo tāda sajūta, ka no viņa to nesagaidīt...varbūt viņš mani vnk izmanto, lai apmierināt sevi..un negrib nekādas attiecības.. es nesaprotu vai es iemīlējos īstajā..vai tiešām nebūs tā kā ar tām iepriekšējām, vai varbūt es par agru vispār kaut ko plānoju....
11.02.2013 00:35 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
kā tas vsp ir gulēt ar vīrieti, ar kuru ir attiecības kā meitai ar tēvu? tas nav bišk slimi?!
14.02.2013 11:25 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu kā kura to uztver. ja to t\a uztver, tad tas ir slimi. cilvēks reizēm neaptver, kā uztver otru cilvēku. un tad, kad tu sāc saprast, tad arī izdari izvēli.
14.02.2013 12:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits