Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Esat redzējušas filmu "Something borrowed"?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Ko jūs domājat par galveno varoni? Viņa izdarīja pareizi? Kurā pusē jūs nostājaties?
07.02.2013 20:40 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Es to filmu skatūjos, kad viņu rādīja kino, tāpēc tik perfekti neatceros, bet zinu, ka man riebjas tā filma.
jo...es nespēju kaut kā saprast tādas situācijas, lai gan man nekas personīgi tāds nav bijis.

tā filma reāli sludināja, cik tas ir foooorši salaist ar labākās (vienīgās) draudzenis līgavaini, taaadi romantiski skatiņi, kā abi gar jūru dauzās. a es visu filmas laiku pavemt gribēju.

cik es atceros, tā Hadsones varone nbija nekāda labiņš, bet tas nav attaisnojums.

vuj cik nopietni :D :D
07.02.2013 20:48 |

Reitings 282
Reģ: 18.05.2012
Ilgi jādomā, lai atbildētu. Vairāk jau sliecos uz to, ka galvenā varone izdarīja pareizi, jo tā otra tomēr krāpa vīrieti un tā tālāk, bet līdz galam nevaru piekrist. Es tās blondās sievietes vietā tik tiešām vairs nekad nerunātu ar savu kādreizējo labāko draudzeni, bet viņa jau pēc 2 mēnešiem izskatījās, ka ir piedevusi. Ir par ko padomāt. Ko Tu pati domā?
07.02.2013 20:48 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Tā saucamā "labākā draudzene" bija viena no tām sievietēm, kam vajag draudzeni, kas neizceļas, lai ir tikai kā fons. Viņai ļoti patika būt uzmanības centrā. Viņa ar to puisi satikās un gribēja precēties tikai tāpēc, ka viņš labi izskatītos ģimenes foto. Viņai acīmredzami nebija īstu jūtu pret viņu. Pietam, viņa pat mērot kleitu nevis raudāja pa īstam, bet pārbaudīja skropstu tušu, jo viņa gribēšot kāzu laikā raudāt (gan jau, lai izskatītos labāk citu acīs)
ko es domāju... dažreiz stāstam ir divas puses. Un nav vienas pareizas abildes. Ne viss ir balts vai melns, tā teikt.
07.02.2013 20:57 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Esmu redzejusi, patika. Godigi? Nostajos tas sievietes puse kura beigas palika kopa ar galveno varoni. Kapec? Dikti gari jastasta.
Ir dzive situacijas kad ir starp diviem cilvekiem simpatijas, bet neviens lidz galam otram nav tajas atzinies. Iemesls tam var but gan bailes tikt atsutam, gan bailes pazaudet so personu ka vienkarsi draugu. Un gadas, ka celi krustojas ar kadu, kurs tapat ka saja filma sieviete, ir daudz drosaka, atklataka un atri vien virietis vina ieskatas. Bet ar laiku jau protams saprot, ka istu jutu tur nav, ta bija tikai aizrausanas. Tadi spontani, drosi un vispar sabiedriski cilveki parasti aizrauj ar savu personibu.
08.02.2013 14:27 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Es biju reāli nikna to filmu skatoties. :D Pilnīgi noteikti Hadsones spēlētās varones pusē. Tā otra "draudzene" - nu tādas neko labu dzīvē nav pelnījušas, tieši no tāda viedokļa raugoties, labi ja viņa tika pie čaļa, jo tas tāds pats pa seju pelnījis kā tā brunete.
08.02.2013 14:30 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Queen! Paskaties dzilak, blonda sieviete pirmkart to virieti nekad nebija milejusi. Vina vinu piekrapa ar diviem dazadiemviriesiem, un viena no krapasas reizem palika stavokli. Vina tagad butu jazelo?!
Vina tikas ar citu, savam virietim aiz muguras, tiesi tapat ka vinas virietis tikas ar bruneti. Abi labi!
08.02.2013 14:37 |

Reitings 38
Reģ: 25.05.2011
Viņiem abiem jau sen bija jūtas vienam pret otru,, Tieši tā, ka blondā bija vienmēr skatuves gaismā un nogrūda vairāk vai mazāk draudzeni nost no skatuves. Pat tajā dzimšanas dienas ballītē, kas itkā paredzēta draudzenei, visu uzmanību viņa pievērsa sev.. Iespējams, nav man īpaši objektīvs viedoklis par to, jo šķiet, ka esmu līdzīgā situācijā ( ne jau attiecībā uz vīrieti, bet gan kā draudzenes, tikai draudzenes vietā man ir pusmāsa)
Bet nu, ko tur spriest bija tas pareizi vai nē, dzīvē visādi gadās, un nekad nevajag teikt nekad, un nav tādu lietas kā "pareizs" un "nepareizs", tikai tas, kādos rāmjos paši sevi ieliekam :)
08.02.2013 22:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits