SADUSMOJOS

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Sadusmojos par vīriešu rīcību :D
Draugs bija runājis ar vienu savu paziņu (vīrieti) , kurš bija ieraudzījis savas meitenes sarakstes ar citiem puišiem (dr.lv - kā iet , o dari utt. ) , sastrīdējušies. Dusmās čalis aizgājis uz klubu, nodzēris naudu un no rīta atmodies citas meičas gultā.
Kā mani kaitina tādas rīcības!!! Un esot nolēmis to meitenei neteikt, nu kā var pālī sevi nekontrolēt ???? :@

Īsti nekādus ieteikumus negaidu, vienkārši gribēju kādam izteikt savas dusmas.
07.02.2013 10:37 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
kas tas par vīrieti, ja šādi uzvedas? Lupata nevis vīrieties.
07.02.2013 17:17 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Drostala, es arī reiz tāda biju, tāpēc saprotu viņas. :) Dzīve nes ļoti daudz pārsteigumu, viss vēl priekšā. :)
Katrai gribas domāt, ka ir pietiekoši īpaši un forša, lai skaistās attiecības izdotos par visiem 100%. Arī man, joprojām. :) Bet es vairs neesmu naiva, arī pesimistiska ne, vienkārši nesatraucos par lietām, kuras, patiesību sakot, nespēju ietekmēt.
07.02.2013 18:13 |

Reitings 68
Reģ: 14.09.2012
Nevajag pārspīlēt meitenes. Nu jau labu laiku man nav 20 gadi un esmu arī krāpta, bet tomēr, ja pazīsti cilvēku un viņš pēc dabas nav izteikts babņiks, tad var ļoti labi just, vai viņš krāpj, vai ne. Es arī esmu pārliecināta, ka tagadējais puisis mani nekrāpj un līdz šim nav krāpis un tam nav nekāda sakara ar rozā brillēm vai manām jaunības iedomām Protams, nevaru galvot, ka tas nekad nenotiks, bet zinot viņa nostāju un izteikto sirdsapziņu - es to uzzināšu visai drīz pēc sānsoļa. Ja mīļotais ir smukulīts, kas līdz šim ir krāpis visas iepriekšējās, tad ir stulbi ticēt, ka tā nenotiks ar Tevi, bet ir arī savādāki džeki.
07.02.2013 20:07 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ponpon,
bet tomēr, ja pazīsti cilvēku un viņš pēc dabas nav izteikts babņiks, tad var ļoti labi just, vai viņš krāpj, vai ne.

ir smieklīgi domāt, ka krāpj tikai smukulīši, kuriem ekstraverta daba.
07.02.2013 20:14 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
PonPon, par to jau arī ES runāju - ka nekad nevar zināt, kam pati piekrīti. ;)
Un pavisam droši varu teikt, ka, lai cik labi cilvēku pazītu, to krāpšanu NE VIENMĒR var just. Pat ja viņš nav babņiks. ;)
07.02.2013 20:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits