Kas ar mani? (līdz asarām)

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Labvakar. Iepriekš ir bijušas psiholoģiskas problēmas man, agrāk domāju ,ka esmu neglīta. Uz ko draudzenes, radinieki ,citi cilvēki teica ,ka tā nav vai brīnījās ,ka tā varu domāt. Gāju pie psihologa par šo problēmu. Sāku justies labāk ar sevi, nedomāt ka esmu briesmonis.

Šobrīd tā nedomāju, bet...Nav gluži tā ,ka man neviens nepievērstu uzmanību. Ir bijuši puiši ar kuriem draudzējos,kas pašai patika.Vai tagad skolā mazie puikas nereti pa skolu iet un saka -čau smukā/seksīgā ,tāpat kā manām klasesbiedrenēm (kuras uzskatu un arī daudzi citi uzskata par skaistām). Itkā jau runā ar mani arī tās manuprāt klases smukākās meitenes, bet es vienmēr esmu tāda ignorētā. Un tas mani dzen izmisumā. Jo nesaprotu- KAS MAN PAR VAINU? Piemēram, draugos ielieku jaunu bildi, daži tikai apskatās, pāris cilvēki uzliek "man patīk". Visām paziņām,kaut citas neuzskatu par skaistām vienmēr tie patīk ir vismaz 10x lielāks skaitlis. Tad vēl ir tā ,ka vienmēr runāju ar kādu un vai nu mani nedzird vai speciāli ignorē. Vienvārdsakot jūtos kā nekas, šobrīd sarakstes arī NE AR VIENU CILVĒKU nav. Tur jau tā lieta ,man nav draugu!

Tāda neželīga vientulība,tomēr kuru katru nekad nevaru pieņemt par draugu, bet domāju tas loģiski ,katram kaut kādas prasības,pieņemams/nepieņemams attiecībā pret citiem.
06.02.2013 22:58 |

Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
No pieredzes es varu pateikt, ka tavas sociālās problēmas ir diezgan vienkārši atrisināmas, Protams, nezinu kā reāli izpaužas tava personība un socializēšanās, bet pēc tā ko tu raksti, izskatās, ka tu par visām varītēm mēģini līdzināties šīm tevis pieminētajām meitenēm. Tomēr tev ir jāuzdod sev jautājums: vai tu to patiešām vēlies, vai tu to dari, lai gūtu atzinību/respektu? Ja tev tik ļoti ir svarīga socializēšanās vidusskolas kontekstā, tad ir nepieciešama sava daļa harizmas un cenšanās spiest uz kopīgām interesēm.
Ja turpināsies kā iepriekš, un tu joprojām negūsti atsaucību, es veinkārši iesaku meklēt kompāniju ārpus skolas - domubiedrus, cilvēkus ar līdzīgu raksturu, filtrēt ar ko var veidot sakarīgus kontaktus, nevis turpināt pastāvīgu pakaļskriešanu (Praktiski tas ar ko tev vajadzētu sākt uzreiz).
Ja ir kādas citas dziļi psiholoģiskas problēmas, tad tā ir cita lieta un arī ir vajadzīga cita pieeja.

Un tas tavs pieminētais ārišķigums un savtīgā attieksme ir vienkārši vīruss, šāds pasaules priekštats ir vienkārši degradējošs, tur nevar veidoties īsta draudzība, jo beigās 100% viens no diviem "uzmetīs" otru agrāk vai vēlāk.
08.02.2013 00:05 |

Reitings 275
Reģ: 02.12.2010
mjaa, pati biezhi vien ciinos ar vientuliibu...
bet, runajot par izskatu un tadam lietam, tev vienkarsi ir japamaina sava vertibu skala... ir cilveki, kas var but neizsakami skaisti, bet jutas neparliecinati par sevi, tapec ari draugu nav. iespejams, tu meklee problemu citaa vietaa, kur taas nav, bet neredzi iisti probleemas sakni.
P.s. Galvenais ir personiiba nevis izskats!
08.02.2013 00:13 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
zstumj tos, kuri mazāk apmeklē ārpusskolas pasākumus, jo vienkārši ar viņiem nav ko apspriest un viņi nav informēti par iekšējiem jokiem. Viņi nav interesanti, jo neiesaistās ar sirdi un dvēseli kolektīvajā baumošanā, intrigu vērpšanā un apsmiešanā "kā Pēteris vakar piekodās". Skola ir cita, kaut kāda paralēla realitāte, kur cilvēki nekad nepieaug. Un es saprotu autores teikto - pati būdama gaužām izskatīga, atvērta un interesanta persona - es tāpat PATI atstūmos no šī skolas zīdaiņu pulciņa. Mani tas vienkārši nesaistīja. Kaut kāds aborigēnu bariņš, kam viss sākas un beidzas šodienā, nevis par prioritāti tiek likta nākotnes veidošana.

stellaglmr daļēji tev piekrītu, bet tā tas nav visur un tādi nav visi cilvēki,bet gan parasti kāds konkrēts bars. Un kamēr citi nesaprot,ka tas bars patiesībā ir nevis "kruts" bet bezgala truls un bezvērtīgs, tikmēr tu pats neesi vērtīgs. Bet šajā gadījumā pati autore ir šī aborigēnu bariņa pārstāve, kura truli kaut kam cenšas izpatikt un nemaz neapjēdz patieso būtību visām apkārt notiekošajām lietām. nesaprot kā dzīvē viss patiesībā notiek. Un 11.klase nu atvainojos bet būtu jau jābūt vairāk prātiņam. šitādi uzskati drīzāk ir kādā 5,6 klasē.
08.02.2013 01:50 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Tāpēc arī necenšos būt izpalīdzīga ,īpaši jauka (tas liekas nemaz nav manā dabā) ,jo apkārt man nav tādi cilvēki un tiem "labajiem darbiem" pilnīgi nekāda jēga.

Tigarr ja tu centies izpatikt skolas atvainojos bet kucēm, kuras to vien dara kā apsmej un aprunā citus,un laiž ar puišiem pa labi, pa kreisi tad tu nekad neiegūsi cilvēku labvēlību. Un arī šīm pašām aitām varbūt iesmērēsies dupsī, bet uz patiesu draudzību un atbalstu nemaz neceri no viņām sagaidīt.

Ja tu neesi ne izpalīdzīga. ne jauka, nav brīnums, ka tev nav draugu. Jo lai arī kā tev viss izskatītos no malas, bet cilvēkiem, kas uzvedas kā maitas patiesu draugu nemaz nav.Ir tikai dirslaižas, kas izdabā un smērējas klāt tikai tāpēc, lai viņas neapsmietu vai arī domā, ka tad ja pielīdīs tad arī būs "krutas" (laikam šis būs tavs gadījums)

Draugi tev parādīsies tikai tad, kad tu sāksi ar šiem labajiem darbiem, izpalidzēsi kādam, pateiksi kādu labu vārdu vai komplimentu, neapskaužot citus. Jo pozitīvāka un atvērtāka tu būsi, jo vairāk cilvēki ar tevi gribēs kontaktēties,un tie cilvēki būs tādi,kuriem ir svarīga draudzība nevis izskats. Jo ja tu gribi iekļūt maitu barā, tad ja tev tas nav izdevies arī neizdosies,un ja izdosies laimīga tāpat nebūsi,jo īstu draudzību bez nodevības nesagaidīsi no tiem cilvēkiem.

Ja neesi mēģinājusi būt normāla, izpalīdzīga un draudzīga, tad nemaz nevari zināt vai tam ir jēga vai nav. Un protams,ka vienas dienas laikā tev tas neizdosies.
08.02.2013 02:09 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Jā,taisnība ir par to ,ka nav ar tām klases meitenēm kopīgas intereses.Oma jau visu laiku man saka ,lai meklēju papildus ko darīt ,atrodu hobijus ,bet man laikam nekas nepatīk,vai liekas ka tas ko gribētu nepadotos :D

Vienīgais ,kas man patiktu ,tas jau nav hobijs , bet man patīk ,kad mani kāds grib izklaidēt un aicina kaut kur :D (Atkal tā īpašība,ka man ļoti patīk ,ka pasaka komplimentu, izrāda/ pievērš uzmanību) Un vēl kāda te minēja par to ,lai sāku pati rakstīt cilvēkiem un būs ar ko sarakstīties/ tikties.Man jau liekas tas ļoti uzmācīgi un tā dīvaini, ka meitene sāktu rakstīt puisim.Nekad neesmu tajos pašos draugos sākusi rakstīt puisim. Ja man ir bijuši cilvēki ar kuriem tusēt/ kuriem patīku, tad viņi ir pirmie man izrādījuši uzmanību vai vienkārši kopīgi kaut kas darīts un ar laiku iepazinušies.
08.02.2013 19:14 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
man stipri izklausās, ka Tu patiesībā esi ļoti interesanta meitene, bet apkārtējiem to neredz, jo Tev trūkst pašpārlieicinātības. Droši vien pie vainas arī salīdzināšana, jo kā tu saki, ja tev nav konkrētu ārpusskolas nodarbību, tad nav jau brīnums, ka gribot negribot, sāksi koncentrēties uz skolu un klasi. Bet skola vispaŗ ir diezgan jocīgs fenomens. :D paskatoties apkārt, patiešām daudzi cilvēki tevi vērtē tikai uz vienīgi pēc dzirdētā, kā izskaties utt. Skola apēd vājākos. Ja esi atvērta un Tev tiešām patik komunicēt ar cilvēkiem un tu nešķiro cilvēkus, tad loģiski, ka kādam tas nepatiks, jo skolā ir tā tendence- ja Tu nevari pateikt kādam kādu skarbāku vārdu, tad nu esi pieskaitāma pie vājiem cilvēkiem. ;) Man šajā visā šķiet tikai viens risinājums - mācies kļūt stiprāka un mazāk salīdzināt. Ja esi viena, tad mācies būt kopā ar sevi, domāju tieši skolā. Esi aktīvāka, nesēdi maliņā, ja jau gribi kļūt pamanāmāka. Visa māksla pašapziņā! Goda vārds, man skolā iet daudz meitenes, kuras nu galīgi nevarētu nosaukt par skaistām, bet re, kā cilvēki līp klāt. Viņas vnk ir pašpārliecinātas un pat ar sliktu rakturu cilvēkus piesaista, jo stipriem turās pie stiprajiem un vājākie skatās, ko tad dara tie stiprākie. Un par tiem like- nu wtf? :D saprotu, ka nav forši, ka minimāls cilvēku daudzums liek like, bet arī, pārsvarā jau liek tie draugi vai arī ja tev tiešām ir tāda galerija, kad acis nevar novērst. es pati daudziem draugiem lieku like, nav jau tāpēc, ka skaista bilde, bet vnk viņi ir mani draugi :D
09.02.2013 00:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits