vajag mazu palīdzību no zāles! man fitnesā jauna administratore! diezgan laba suncīte! jauniņa!
kā dabūt viņas vārdu :
A) Zane? Čau! es Tevi atceros no nometnes Krimuldā! utt
B) sveiki! mums vakarskolā ēnu diena tuvojas, vai varu būt Tava ēna! uttt
C) vnk pajautāt vārdu...
paprasi vai viņa ir tā izslavētā jaunā trenerīte Zane vai arī vienk sasveicinoties pārliecinoši saki - Sveika vai Labdien Zane! viņa apstulbusi pateiks, ka viņu tā nesauc un, pateiks savu vārdu. Vai pasaki, ka viņai netīrs krekliņš un norādi kur un tad pasaki skaisti un jauki smaidot, apmuļķoju tevi Zane un viņa 2x būs apmulsusi un visp sapīsies sevī un atklās tev personas kodu :D
Tas nav skarbi, ja tiek viegli un ar koķetīgu smaidu izspēlēts :)
un visp ko tev dos vārda uzzināšana.. ja gribi normāli bez "Skarbuma", tad ņem tak kā vīrs un iepazīstini ar sevi un pajautā viņas vārdu, ja būsi viņu ieinteresējis tīri pēc pirmā iespaida, saruna ganjau pati raisīsies, var uzreiz pārmesties sarunās par proteīniem vai kkādiem tur fit bariem, ko tur pārdod :D
vai aiznes viņai šokolādi, par jauko apkalpošanu, viņa būs priecīga, saurnas var ievirzīties un tā var iepazīties, caur draudzīgu un sirsnīgu žestu. Apkalpojošā sfērā strādājošajiem ir patīkami, ka ļoti retu reizi kāds ko uzdāvina, par jauku apkalpošanu :)
eu nu čali, tu nekad neesi iepazinies ar meiteni? :D vispār vislabāk to darīt neitrāli, aizej aprunājies par kkādiem pieejamajiem treniņiem, programmām, pakalpojumiem un iestarpini, starcitu esmu Daplis un otrs cilvēks taču pieklājības pēc un automātiski nosauc savu vārdu, tā, itkā, tiem cilvēkiem ir pieņemts.. domāju,ka nav, ko uztraukties, neviens nav nomiris no iepazīšanās :D
un jo vairāk tu domāsi "ideālos variantus", jo beigās vairāk sapīsies un pateiksi vispār, ko tu neesi domājis, ka esi vācu šlāgerdziedātājs un vai viņai garšo puķes, tpc labāk nedomā visp un paļaujies uz savu iekšējo vīrieti un cilvēku un instinkti tevi aizvedīs, manuprāt :)
Varbūt ne TIK pieklājīgi :D es vairāk biju domājusi,ka "Čau smukiņā,Daplis!(nosaki,sniedzot roku)" un gaidi,kad viņa pateiks savu vārdu vietā sacīt ko līdzīgu "Čau,mani sauc Daplis,kā tevi?"-"blah blah blah"-"skaists vārds", meitene samulst,varbūt pat nosarkst,pasaka"paldies",tu izsaki komplimentu, un tā jau tā saruna virzās!
Piekritīšu vispār vislabāk to darīt neitrāli, aizej aprunājies par kkādiem pieejamajiem treniņiem, programmām, pakalpojumiem
Tad sāc kaut ko apspriest vispārīgi par treniņiem... Ja neintresē atrodi kādu citu viņai saistošu tēmu. Vārds pa vārdam un vārds + randiņš rokā.