Lietas,ko neviens nestāsta

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Grūtniecēm labāk novērsties no šīs diskusijas :D

Noskatijos šito video, ir protams līdzīgam tam : http://youtu.be/pfycjhfupjY

Un tiešām grūtniecības laikā, sieviete svīst kā cūka, čurā biksēs, bērns sper pa ribām, vienai tur vēl kājas nervam gulēja virsū,ka viņa nevarēja pastaigāt un dzemdībās kakā, tur viss lejā plīst vaļā, pludo asinis, un kas notiek ar palcentu??? :o

Kas ir lietas,ko neviens nestāsta par grūtniecību ?
Māmiņas sarosās, gribu sulīgus briesmu stāstus!
05.02.2013 09:54 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
lv tiek ljoti popularizeetas dabiigaas dzemdiibas bez atsaapinaashanas tikai taadeelj, ka truukst katastrofaali aarstu,liidzeklju un medpersonaala,lai vareetu piedaavaat vairaakas opcijas. ir eertaak un leetaak, ja sieviete pati spiezj aaraa mazo vienatnee kaadaa kaktinjaa dzemdiibu namaa bez iipashas uzraudziibas. attiistiitajaas valstiis izveeli kaa dzemdeet, atstaaj sievietes zinjaa un ja arii ir jaamaksaa ekstra nauda , vienalga sanaak leetaak kaa latvijaa.

+++
05.04.2013 12:59 |

Reitings 6947
paceļu šo, un sāku pārlasīt :D
04.06.2013 12:34 |

Reitings 1147
Reģ: 29.01.2009
Marilyn :D nu tu uzrakstiji...:D curaa bikses..:D

Nee man neka tada nebija,viss bija labi. Ja pa ribam spera gan,jo ja nespertu tad jau bernam kautkas nebutu kartiba,vinjam tak ar jakustas :D
Ja uz tualeti gribejas loooti biezi..liekas tikko pacuraji,kaa atkal vajadzeja :D
Un es dzeru nenormali daudz udens..likas ka izzusu :D padzer un atkal gribas. :D
04.06.2013 12:39 |

Reitings 1147
aaaa nu ja,dzemdibas plisa gan tur..pretiigi saapigi..
nu ,bet kad ieraugi smuko brinuminju- savu bebuku,visas sapes aizmirstas..:)
04.06.2013 12:43 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 18.03.2010
grutnieciba manuprat man bija viegla..nepatikamais bija-krutis sapeja pirmaja menesi un kadus 2men pec dzemdibam,uz toleti pedejos menesus gaju loti biezi..no tuskas izdevas izmukt:D vizuali ,protams,puncis lielaks palika un dibens :D
pasas dzembibas isti neatceros,elpoju gazi,apreibu pamatigi:D plisumi nebija,bet vienalga paris dienas staigaju ta itka nedelu brutals sex ir bijis,noteikti nav ta,ka absoluti nejut,ka tas mazais kipars iznak lauka
04.06.2013 12:53 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Kas ir lietas,ko neviens nestāsta par grūtniecību ?
Māmiņas sarosās, gribu sulīgus briesmu stāstus!

Es neko tadu parak briesmigu nepiedzivoju.
04.06.2013 12:54 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nē, nekā nav. Rit 30 nedēļa un nekā nav. Vēders miniatūrs, krūtis vairs tā nesāp. Kopš vingroju mugura arī mitējusies. Čurāju tualetē, kā ierasts. :D Tūskas nav, reiboņu nav, depresijas jau sen vairs nav. Aizcietējumu nav, striju - paldies dievam, nav. Dibens lielāks, bet ne baigi. :D
Vienīgi nelabumi pēc ēšanas. Tie gan man ir. :D

Pēc dzemdībām aprakstīšu visu sīki un smalki par procesa norisi. :D
04.06.2013 13:08 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Monro, beidz lasīt kapeņu stāstiņus un izej labāk pastaigāties. :D
04.06.2013 13:37 |

Reitings 6947
Ance, nāc līdzi, tad iešu ! Man vienai nepatīk ,man bailes no visādiem čurikiem.
04.06.2013 13:44 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
Uhhh tēma par manām lielākajām bailēm kopš bērnības, joprojam atceros visas šausmīgās filmas, kā sievietes mocījās un kliedza.. Pirms kāda laika skatījos dok. video kur rāda reālas dzemdības, vajprāts, svīdu aukstos sviedros..
Un palasot šito vēlreiz pārliecinos - pati vēlēšos veikt ķeizaru! Biju domājusi, ka rēta liela un redzama, bet ja tikai ap 10cm un diezgan zemu, jo vairāk pārliecinos par šīs metodes izvēli!
Mocīties dzemdībās, dabūt plīsumus... Sauciet to par dabisku vai kā gribat, bet manās acīs dzemdības ir kaut kas briesmīgs!!! Pilnīgi gribas raudāt, izmisums, bailes domājot, ka būs japārcieš tā ''ārā dabūšana'', jo bēbi kaut kad jau gribēsies.

Ak jā, gandrīz izvēmos kad ieraudzīju video, cik liela ir placenta.... Man tikai radās jautājums - ja veic ķeizaru, kā un no kurienes tā placenta tiek dabūta ārā?
04.06.2013 14:14 |

Reitings 8407
roozija - nu tad ceru, ka tev dzīve labi izvērtīsies un 2000 ls ķeizaram būs vien tāda kabatas nauda. ;)

Kā arī, kad paklausās stāstus arī pēc ķeizariem, kurus pēdējā brīdī tik nolēma veikt, tad kaut kā zūd tā vēlme arī pēc ķeizara, arī tas, ka tu savu bērnu pēc tam nevari celt kādu laiku un neko nevar darīt.
04.06.2013 14:18 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Meitenes sunshineir taisnība par Tukuma slimnīcu. Mana mamma stastīja, kā ārstu nolaidības dēļ nomira viņas vecmāmiņa.
Manām tantēm Tukumā ārstēja nieres iekaisumus, kura nebija, jo beigās izrādījās ērču encafalīts. Turētas tika slimnīcā, dotad zāles pret nieru iekaisumu. Nu kur loģika. Meklē vienu vainu, kur dod zāles, bet nepalīdz.
Mans kaimiņs iecirta sev pirkstā var teikt nocirta gandrīz, aizveda uz Tukumu, pasaka mums nav diegu, labi, ka ātri paši ātrie aizveda uz Rīgu operēt.
Manai omei slikti ar vēnām, veras vaļā utt, Tukumā pasaka, ka nezin ko darīt, Rīgā pateica, ka jātīra, jāoperē.
Mans mazais brālītis Tukumā būtu nomiris, viņam bija roze galvā, mamma nezināja un gāja uz izmeklēšanām, neviens ārsts neko nepateica, kas viņam kaiš un gribēja likt slimnīcā uz pārbaudēm. Un mamma nepiekrita,sataisīja tādu scēnu tur, ka atnāca galvenā vadītāja paskatījās uz mēneša veco bērnu un teica, ka ārsti neko tur nevarēs līdzēt, jāiet pie vecajām tantēm dziedniecēm lai ņem nost rozi. Slimnīcā viņš būtu nomiris.

Lieli piebilst, ka es neesmu vienīgā ar dažādiem stāstiem. Nu par tukuma slimnīcu saka, ja gribk nomirt vari doties uz tukuma slimnīci. Mazās izmeklēšanas var jā, bet operācijas un ievietošanu tur nē.. Tad labāk uzreiz Rīga.
09.07.2013 09:02 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Man visvairāk patīk gudrās spriedelētājas, kas nekad nav dzemdējušas un pat tuvumā bijušas :D mazāk vajag filmas skatīties un debīlas dokumentālās filmas, kur totālas aitas nav konstatējušas savu grūtniecību un dzemdējušas podā!

Un par kakāšanu dzemdībās totāls sviests. Jebkura gudra sieviete pirms tam uztaisa klizmu un ārsts to vēl atgādina ja gadījumā piemirsies. Plīsumi arī rodas pašu vainas dēļ, ja bezjēgā spiež un laiž gar ausīm ko saka ārsts. Galvenais ir tiešām klausīt ārsta un vecmātes norādījumus, tad viss būs kārtībā.
09.07.2013 09:20 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es klausiju arsta ieteikumus, bet vienalga viss nebija kartiba. Dezmdibas nav tada lieta, ko laikus var ieplanot. Pat tie kursi ir pilnigs fufelis.
09.07.2013 09:22 |

Reitings 7743
Man par klizmu pilnīgi neko neteica, bet nebija arī vajadzības teikt. Par plīsumiem gan muļķības, nerodas tikai no bezjēdzīgas spiešanas, bet gan no tā, ka bērns ir liels un laukā savādāk nevar tikt, ne velti citām veic pat iegriezumus.
09.07.2013 14:25 |

Reitings 7743
roozija, citām pēc ķeizara ir lielākas komplikācijas kā pēc dabiskām dzemdībām, bet nu - katra paša izvēle. Es atkal droši zinu, ka ķeizaru no brīva prāta neizvēlēšos, fuj.
09.07.2013 14:28 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Un par kakāšanu dzemdībās totāls sviests. Jebkura gudra sieviete pirms tam uztaisa klizmu un ārsts to vēl atgādina ja gadījumā piemirsies. Plīsumi arī rodas pašu vainas dēļ, ja bezjēgā spiež un laiž gar ausīm ko saka ārsts. Galvenais ir tiešām klausīt ārsta un vecmātes norādījumus, tad viss būs kārtībā.

konnca izteicās, kā visās dzemdībās būtu klāt stāvējusi un situācijas vadījusi. Kārtējais subjektīvais viedoklis, izsakoties pēc tikai savas VIENAS pieredzes, bet vispārinot uz visiem gadījumiem.
09.07.2013 14:45 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Visās diskusijās tik pieugušas un gudras sievietes, bet te kaut kas tik pretīgs un šausmīgs, ja dzemdzībās izkakājās?
09.07.2013 14:53 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Par klizmām jāpiekrīt konncai, pēc mammas 2 dzemdību pieredzes. Viņa teica, ka tajās sāpēs, kad jau gandrīz slēdzies ārā, nekādus plīsumus, iegriezumus nemaz nejūt, acis no nepareizas spiešanas gan esot sarkanas sasprāgušas.
09.07.2013 14:56 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Manas tīri subjektīvās sajūtas ir tādas, ka gribētu dzemdēt ūdenī un tupus ielocoties ceļos vai kājās, uz muguras guļot nespēju iedomāties, kā visp kaut ko varētu izspiest.
09.07.2013 15:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!