Meitenes sunshineir taisnība par Tukuma slimnīcu. Mana mamma stastīja, kā ārstu nolaidības dēļ nomira viņas vecmāmiņa.
Manām tantēm Tukumā ārstēja nieres iekaisumus, kura nebija, jo beigās izrādījās ērču encafalīts. Turētas tika slimnīcā, dotad zāles pret nieru iekaisumu. Nu kur loģika. Meklē vienu vainu, kur dod zāles, bet nepalīdz.
Mans kaimiņs iecirta sev pirkstā var teikt nocirta gandrīz, aizveda uz Tukumu, pasaka mums nav diegu, labi, ka ātri paši ātrie aizveda uz Rīgu operēt.
Manai omei slikti ar vēnām, veras vaļā utt, Tukumā pasaka, ka nezin ko darīt, Rīgā pateica, ka jātīra, jāoperē.
Mans mazais brālītis Tukumā būtu nomiris, viņam bija roze galvā, mamma nezināja un gāja uz izmeklēšanām, neviens ārsts neko nepateica, kas viņam kaiš un gribēja likt slimnīcā uz pārbaudēm. Un mamma nepiekrita,sataisīja tādu scēnu tur, ka atnāca galvenā vadītāja paskatījās uz mēneša veco bērnu un teica, ka ārsti neko tur nevarēs līdzēt, jāiet pie vecajām tantēm dziedniecēm lai ņem nost rozi. Slimnīcā viņš būtu nomiris.
Lieli piebilst, ka es neesmu vienīgā ar dažādiem stāstiem. Nu par tukuma slimnīcu saka, ja gribk nomirt vari doties uz tukuma slimnīci. Mazās izmeklēšanas var jā, bet operācijas un ievietošanu tur nē.. Tad labāk uzreiz Rīga.