Iespējams, šādas vai līdzīgas tēmas jau ir bijušas :))
Šeit pievienojam attēlus ar sievietēm, vīriešiem, kuri jums uz ielas liktu atskatīties. Kas jums patīk cilvēkos, kādas detaļas, kāds apģērba stils, sejas vaibsti, auguma tips?
Ļoti ceru, ka šeit nebūs vairumā slavenību bilžu - ierastie Victorias secrets and so on :D
Man vispar loti patik skatities uz cilvekiem, varu stundam tos petit. Iedomaties, kas vini ir, kur vini dodas, ka vini dzivo. Skatos uz visu, apgerbu, izskatu, kustibam, runas stilu, manierem. Interesanti ir tas, cik loti daudz pec ta var pateikt.
Gribētu piedzīvot tādu skatu, kad visas "dāmas", kas ikdienā staigā uzkrāsotas kā lellītes, un kuru dēļ puiši ir bez elpas, - vienu dienu visas būtu bez kosmētikas un matu ieveidošanas. Jā, tas man tiešām liktu atskatīties. :)
P.S. nekas personisks tām, kas staigā ar make up, arī pati lietoju un nav nekādu aizspriedumu :)
es kaut kadiem melnajiem,pankiem utt es neatskatos(ja vien nav sagjerbushies drausmigi),jo man vinji liekas pilnigi normali cilveki. Es drizak atskatitos uz kadu smukdupsiiti :D
atskatos parasti uz interesantiem cilvekiem,meitenem ar gariem matiem un skaistiem viiriesiem.
parasti atskatos ari uz skaistiem apaviem,pasai pietrukst drosmes.