Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tēvam aizraušanās?

Reitings 202
Reģ: 12.06.2012
Visu šodienu nomoka viena doma. Vakar ar mazo brāli skatoties bildes tēta telefonā ieraudzīju kaut ko, ko vēlos kaut nebūtu redzējusi. Vairākas bildes ar ģimenei tuvu sievieti - manu krustmāti, mammas māsu. Pietam vairākām bija komentāri - mīlulīte, mīļumiņš. Esmu patiešām apjukusi. It kā mums ir ļoti labas attiecības, krustmāte ir precējusies, 4 bērnu māte. Nekādi nesaprotu, ko tās bildes dara tēva telefonā. Nekad neesmu manījusi neko aizdomīgu + manai krustmātei nu noteikti nav nekāda sakara ar manu tēvu. Vai tā būtu tikai kaut kāda aizraušanās un fantāzija? Vecāki it kā sadzīvo labi.
04.02.2013 14:07 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es aizfantazeejos par kaut ko ,kas vareetu notikt katraa gimenee...Cilveeki dziivo kopaa gadiem ,viss ok-saskana ,ruupes uttPilniigi nekur nevareetu piesieties!Te vienaa dienaa viirietis iepaziistas ar sievieti,kuru nespeej aizmirst-kaut kaads "klikskis" un nekas nepaliidz-viirietis iemiilas atkal...Vai vina juutas pazudiis,ja kaads teiks ,ka tas ir slikti,nepareizi utt
Mees nekad nezinaam to briidi,kad kaut kas taads,par ko nekad neesam domaajusas, vareetu notikt ar mums!
Es novirziijos no teemas,bet teikt ,ka tas nav normaali,buutu loti skali teikts!Kas vispaar ir "normaali",ja runaa par attieciibaam?
05.02.2013 18:41 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle, man bieži liekas ka cilvēki jauc vārdu iemīlēšanās no vienkārši aizraušanās... turklāt tās attiecības, kur laulības ir jau pāri divdesit gadu stāžam nāk komplektā vairumā ar lielu daļu mantas, kuru nevienam negribas atdot svešajiem (jaunienācējiem), bet tomēr atstāt saviem bērniem. Tā kā es tomēr domāju, ka liela daļa atbildības slēpjas nevis faktā iemīlēšanās, bet atbildība pret savu ģimeni, kas ir bērni un arī sievu vai vīru, kas ir palīdzējuši to sasniegt un vairot.
05.02.2013 18:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-es sapratu ko tu domaa,bet vai tas "labais piemeers" buutu taada pareiza "kopaa tureesanaas",ja juutas izgaisusas?Man liekas,ka beerniem kaadreiz ir loti gruuti saprast,kas daraas vecaakos ieksaa!Visi gribeetu dziivot mieriigi,pareizi,bet reaalaa dziivee notiek lietas,kuras mees nespeejam kontroleet!
Pareizaak sakot -mees varam kontroleet,bet tas buutu piespiedu kaartaa.
05.02.2013 18:58 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle, tomēr laulība taču nepastāv tikai uz vārds mīl, jūtas... jūtas ir kaut kas tāds kas ir redzams.. cilvēks rūpējas viens par otru. Ciena viens otra lēmumus un atbalsta tos... vārds jūtām ir dažādi pielietojumi manā izpratnē.. tas nav tikai būt kopā, jo mantu atstāsim saviem bērniem, bez tā visa IR jūtas, bet šīs jūtas nav skudriņas vēderā, tas ir kas cits, tā ir cita pakāpe - rūpes, interesanti ir būt kopā, cieņa, sapratne, kas nav mazsvarīga. u.t.t.
05.02.2013 19:04 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Emmanuelle, protams, ka dzīvē visādi mēdz gadīties, laulības gan izirst, gan kāds aiziet viņsaulē, bet, kas, manuprāt, ir nepareizi, ka šodien kaut kā ļoti daudzi vadās no apgrieztās prezumpcijas "laulība un mīlestība nav mūžīga...". Lūk tas ir pats skumjākais, ka sabiedrībā zūd prezumpcija par to, ka pastāv tāda mūža mīlestība un, ka laulību kopdzīve joprojām ir laimīga! :) Viss kopumā tas arī grauj to patieso vērtību par laulību, jo faktiski laulībā būtu jāstājas tad, kad abi ir pārliecināti, ka viņi mīl viens otru un gatavi dzīvot kopā līdz mūža beigām.
05.02.2013 19:06 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
kad diskusijas autore saņemsies pajautāt- būtu interesanti uzzināt, kāds tad ir patiesais iemesls- par kuru starp citu daudzas cosmo dāmas sarosījās :)
13.02.2013 21:34 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Tās, kuras saka, lai viņa nelien, kur nevajag. Atvainojos, kur nevajag? C'moon tā ir viņas ģimene, viņai Ir tiesības zināt, kas tur notiek. Tie ir viņas vecāki, daļa no viņas dzīves. Kurš normāls cilvēks spētu palikt vienaldzīgs, ja kkas tāds notiktu viņa ģimenē?
Okey, nevajadzētu viņai rīkot drāmas, tur bez maz skaidroties visu ģimenes locekļu acu priekšā, bet pajautāt tēvam par to, kas notiek, tak var.
10.03.2013 14:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits