Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mazas kāzas

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Vai ir kādai bijušas mazas kāzas, tādas no 4 -10 cilvēkiem?
Kādas ir idejas, ko darīt, kur labāk svinēt. Kā paskaidrot radiem, kāpēc mazas kāzas? Vai neskaidrot? Vai ir kāda apprecējusies pa kluso ?
:)
04.02.2013 10:41 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
šit netur rakstu :D nervozeeju
05.02.2013 12:37 |

Reitings 8407
Es gribētu mazas kāzas - tikai ar vedējiem iet sarakstīties un tad pavadīt skaistu dienu, bet ir viens liels bet - draugs arī tā labprāt gribētu, bet viņš diemžēl zina kāda būs viņa mātes un omas reakcijas, tāpēc nevar viņām uzmest, zinu, ka mana ģimene nebūtu tik ļoti aizvainoti un es tiešām zinu, ka gribu precēt savu draugu, kā arī tā ir mūsu darīšana kā precamies, un pienākuma pēc neviens nav jāaicina.

Tāpēc ne man bildinājums ne kāzas, jo bildinās mani tikai tad, ja reāli gada laikā varēsim nosvinēt kāzas, un izskatās, ka tas tuvākajā laikā nebūs, bet man tik ļoti gribas precēties, jo par bērnu domājam, bet par kāzām nē, bet stāvoklī un pēc bērna piedzimšanas precēties negribu, jo tad būšu jau resna un nesmuka palikusi...
05.02.2013 12:49 |

Reitings 3966
un pēc bērna piedzimšanas precēties negribu, jo tad būšu jau resna un nesmuka palikusi...

un kamēr ir stāvoklī es arī negribētu precēties, jo tad bus vel grutak atrast kleitu. Būs jāvelk palags :D
vienai uz ielas redzēju kur tā var apģerbties
05.02.2013 13:17 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es nesaprotu, kāda jēga rīkot mazas kāzas, ja pēc tam rīko lielas atkāzas? :D kāda tam visam jēga finansiālā ziņā? nauda tāpat tiek izmesta, pat vēl vairāk, nekā uzreiz sarīkojot lielas kāzas :D
05.02.2013 14:41 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Šarlote, vai Tavs komentārs bija domāts man?

Ja tā, tad kāda Tev daļa gar manām finansēm? Vai es sūzējos par to, ka nevaru atļauties ko apmaksāt?
Dienā, kad sarakstīsimies, vēlamies būt tikai mēs, valstī, kur plānojam savu kopīgo nākotni. Vēlamies būt mierā un klusumā, nerēķināties ne ar vienu citu kā tikai viens ar otru. Svinīgo daļu, t.i. atkāzas svinēsim Latvijā, jo tā abi vēlamies. Līgavainim tas šķiet godīgs kompromiss tā kā esmu devusies prom no savas dzimtenes.
05.02.2013 20:31 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Bet man jautājums tām, kas grib kāzas tikai ar mīļoto un liecieniekiem - ko par to saka jūsu vecāki?

Kāda vecākiem gar to daļa, ja nemaksā? Ne jau viņi precās!
05.02.2013 20:55 |

Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
Jāā, man patīk Winterras atbilde.:D Gluži manas domas.
05.02.2013 20:57 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
A ko darīt, ja nav ko precēt? :D
Bet sapņojot, man gribās, lai tas viss notiek baznīcā, ar pašiem tuvākajiem, tā skaisti un pēc tam laižam medusmēnesī 2 nedēļas pie palmām. Uuuu njamm :D
06.02.2013 02:06 |

Reitings 870
Reģ: 16.08.2012
gribu precēties!
Ja kādreiz manējais mani bildinās un precēsimies, gribu mazas kāzas- es, viņš, mana ģimene, tuvākie radi, tuvākie draugi un viss , nu kādi 30cilvēki maksimums, negribētu precēties baznīcā, bet varbūt tā tikai tagad domāju, gribētu ne-tradicionālas kāzas,bez baltajām kleitām un smokingiem, mēs jau ar savējo reiz smieklīgi plānojām kādos tērpos, bet nu tas tā :D un tad restorānā paēst, tosti u.t.t, ai vispār pēc tam gribētos fotosesiju, tad gribētos kādu ekstrēmo atpūtu, varbūt kvadracikli vai peintbols, ja būtu bērni- viņiem kādu izklaidi,pa nakti visus izmitināt viesu namā, kur būtu atkal ēšana, izklaides, u.t.t , un nākošā dienā braukt ar savējo uz kādu silto zemi :D
06.02.2013 02:35 |

Reitings 4298
es nesaprotu, kāda jēga rīkot mazas kāzas, ja pēc tam rīko lielas atkāzas? kāda tam visam jēga finansiālā ziņā? nauda tāpat tiek izmesta, pat vēl vairāk, nekā uzreiz sarīkojot lielas kāzas

Šarlote, ne jau naudā tā jēga! Ja Tev naudai ir tik liela nozīme, tad nespried par citiem pēc sevis, ne jau visi ir tādi materiālisti un aprēķinātāji! Man vispār ļooooti patīk svinēt, esmu no tām, kas regulāri rīko dzimšanas dienas ballītes ar vērienu, man ļoti patīk tās reizes, kad draugi un radi sanāk kopā un forši pavada laiku.
BET kāzas ir kaut kas tāds tiešām intīms manā un vīra izpratnē un jau pirms daudziem gadiem nolēmām, ka kāzas būs mazas, ģimenes lokā, bet ar draugiem nosvinēsim vēlāk!
06.02.2013 07:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits