Tātad,tāds man radies jautājums-kādas bija sejas ādas problēmas,kādā veidā tikāt galā un cik ilgs laiks tam bija nepieciešams?Un,kas ne mazāk svarīgi-ar kādu naudas summu nācās šķirties,lai iegūtu,ja ne gluži perfektu,tad vismaz veselu sejas ādu?
Pašai pēdējā laikā sejas āda ir kļuvusi nereāli problemātiska.Pumpas metās ļoti daudz.Esmu pierakstījusies pie dermataloga un saprotu,ka neb;us viegli sejiņu izārstēt,bail,ka nepietiks pacietības/apņēmības...
Noslēpumainā, ne tikai raksta, kā vista ar kāju, bet tāpat arī runā! :D Galvenais, ka baigi tizlā sajūta vislaik pārjautāt, tāda doma uzreiz galvā, ka laikam nākamais ir LORs jāapmeklē! :D
Noslēpumainā, protams Tu tak esi ģēnijs.Tieši tāpēc ne par tēmu piekakāji sarunu par bebuka apsveikumu uz gadiņu. Ko nav veča pie sāniem unVTO iestājies? Pieturi mēli pumpaino, arī uiz sejas tici man pāries pumpas.tas no tavs žultainas dabas.Skatos citas kam žultaina daba ar ar šito mokās. ta viena tante kaiminienei ieteica, un palidzeja arī. Tikai talu jabrauc pie tas tantes. Un sakuma jamak meli pieturet, citadi pumas bus uz mūžu>
Kādas atsauksmes par alvejas sulu? Kāda ir dzērusi?
Es mēnesi dzēru, šķiet, ka efekta nebija.
Es gan nezinu cik labi varētu būt preperāti no drogām, kur sastāvā ir visi parabēni, kas pumpu mešanos varētu veicināt, bet katrai noteikti jau ir kaut kas savs, kas palīdz un kas ne.
Man no dermatologa izrakstītā losjona nekas labāk nebija + šis losjons manai sejas ādai bija par stipru, reāli 3 dienas staigāju sausu un sarkanu seju.
Kubiete,tad jau tev laikam ne tikai seja pumpaina,bet viss ķermenis :) Nu ņemot vērā,kā tu te aizdirs diskusijas ;) Tā kā,liecies mierā!Un neskaud,ka man ir vīrietis,bet tev laikam nē
Tu tak pirma mani aiztikti, tad nu pumpainā sanem preti.Un ja tev butu vecis, butu feina oma un nebutu pumpas:D Un diskusijas aizdirst saki tu, ta ka pumpaina sanem ko gribeji:D
A kas teica,ka man nav garastāvoklis? :D Nē,nu pasaki-ne pa tēmai tev uzbraucu.Pietam apsveikuma dikusijā nebija uzbrauciens,tik tā,pajautaju-kādas dzīves grūtības var būt gadu vecam bērniņam,ja tevi tas tā aizskāra,nu ta ir tava problēma!
Un manas pumpas netrauēja man atrast labu vīrieti,a tevi diezvai kāds ilgāk par mēnesi izturēs!
Vairāk vari necensties un netērēt laiku rakstot te kaut ko,jo es tavus komentārus neredzu! ;)
Es cīnījos 10 gadus. :(
No 12 gadiem, līdz 22 ...ar veselu dermotologu, ginekologu kosmetologu armiju...palīdzēja tikai divas lietas: nespaidīt pumpas (kas man bija liela problēma jo rokas tā arī kasījas izspiest kādu pumpu) un kopšanas līdzekļi bez spirta, kuri ir domāti normālai ādai nevis taukainai. Protams mani kopšanas līdzekļi dalās uz ziemas (vairāk taukainiem un kopjošiem) un vasaras (dezinficējošiem un matējošiem) kopšanas līdzekļiem.
Tā bija smaga cīņa..
Turies!