Reiz viena gudra sieviete manā paziņu lokā uz jautājumu - kā es zināšu,ka viņš ir īstais? atbildēja - tu to vienkārši jutīsi . es vienmēr esmu domājusi kā tas tā var būt,ka tu vienkārši jūti.bet, tā ir.tu visu laiku domā par viņu,jūti līdz,uzklausi,interesējies,rūpējies par viņu un viņš dara tieši to pašu.zvana,uztraucas,jautā kā iet,atbalsta,esot kopā tu vari justies kā sieviete,ko lutina un mīl.
es savā puisī esmu atradusi tās īpašības,kuras meklēju jau sen,nesen atradu uzrakstītu sava ideālā vīrieša aprakstu un viņš atbilda visiem punktiem. :D vienkārši baisi,bet fakts. viņš daudz strādā un viņam ir svarīgi labi nopelnīt,viņš garšīgi gatavo,pats dara visus mājas darbus,viņam ir veselīgi hobiji,nespēlē azartspēles,alkoholu lieto normas robežās un nepīpē,mīl bērnus un dzīvniekus,zinot,ka man salsts kājas velk man kājās zeķes un ja darbā ir harpija,ar mani ir mīļuma un mīlestības iemiesojums.ko gan vel var gribēt?
ticu,ka katrai no mums ir viens vienīgais kaut kur uz pasaules.māka ir viņu satikt un nepazaudēt. :)