Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Baidos no grūtniecības...

Reitings 2
Reģ: 06.12.2012
...vai varbūt es vienkārši neesmu tam gatava?

man ir pat loti bail no parmainjaam, kas notiks ar mani grutnieciibas laikaa. es baidos no dzemdiibaam.. ka man saapes loti... ka es netiksu galaa ar mazuli... utt.

gandriz visām manām draudzenēm ir bērniņi, un es nesen uzzināju ka viena no manām divām vislabākajām draudzenēm arī jūnijā kļūs par māmiņu...

Man ir 23 gadi. Ar puisi esmu kopaa jau gandriz gadu un viņš jau ir ļoti nopietni noskaņots. Grib bērnu un salaulāties. Bet es "bremzēju" .... Man ir bail. Es to negribu vēl.. :(

ikreiz kad mēģinu pierunāt viņu vel pagaidiit, viņš sabēdājas :(

Un nav jau it kā runa par to, ka es domātu - nav Īstais. Abi esam izglītoti, strādājam, dzīvojam atsevišķi no vecākiem. Esam patstāvīgi. Ienākumi stabili. Bet nu...

Draugs tik ļoti vēlas mazuli. Viņš saka - man driz bus 27 gadi, un es zinu ka gribu būt ar tevi. Kāpēc tu negribi vēl?

kad es atbildēju, ka nejūtos ka būtu gatawa kļūt par mammu, ka man ir bail.. vinjs saka, tu vari nebut gatawa nekad. tachu kaut kad ir jāsāk..

es vairs nezinu, ko dariit...

slepus dzert kontracepcijas tabletes? melot otrai pusiitei? :(

vai tas vispar ir racionaali- baidiities no grūtnieciibas??
31.01.2013 18:12 |

Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Man ir nedaudz līdzīgi, jūtu,ka neesmu tam gatava. Un draugs to respektē.

Tas tomēr ir mans ķermenis un manas sajūtas. Protams,var teikt,ka nebūšu gatava nekad,kam gan es neticu,bet nu labāk tā nekā,radīt bērniņu tikai tādēļ,ka kāds cits to vēlas.

Kādu dienu gribēšu,bet šobrīd neesmu tik nobriedusi un zināšanām bagāta,lai audzinātu mazuli. Es tomēr vēlos mazulim ko iemācīt,būt par paraugu.

Ja pietiektos neplānoti,tad domātu,bet no brīva prāta,šobrīd nē. Un vispāŗ sākumā vēlos apprecēties,lai ir kā pieklājas ;)
31.01.2013 18:18 |

Reitings 381
Reģ: 29.01.2009
Bet ne jau draugam būs jāstaigā ar lielu vēderu 9 mēnešus un vēl jādzemdē, domāju, ka neesi vēl gatava bērniņam. Varbūt iesākuma aprecaties un tad domājat par pārējo?
31.01.2013 18:18 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es tevi ljoti labi saprotu
tas ir normáli, manuprát...

esmu precéjusies, víram 30, diezgan stabila situácija,,, bet es baidos... tieshám neesmu gatava vél... vinjsh grib, bet par laimi neizdara uz mani nekádu spiedienu... draugiem visiem bérni jau ir...

pasaki, ka tiesham baidies un neesi gatava, bet slepus dzert tabletes gan nav práta darbs, uzzinás un tik bús skandáls,
esmu par atklátíbu attiecíbás
31.01.2013 18:20 |

Reitings 209
Reģ: 29.11.2011
piekritu, Jane.

gribēt-tas ir viens, tikai tāpēc, ka citiem tā...tikai tāpēc ka gadi....

kāpēc vēl nav bildinājis?

hm, bet bērnu grib... neesi tam gatava-saprotu, Kristine Tevi.
31.01.2013 18:21 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Jane, ja aprecēsies, tad vīrietis nespiedīs vēl vairāk uz to, ka vēlas bērnu?

Nezinu, ko darīt. Varbūt jāparunā ar attiecīgo ārstu, kurš pateiks, ka nav no kā baidīties. :)
31.01.2013 18:22 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nu, jā, smagi ir. Jebkurā gaījumā kādam būs jāpiekāpjas. Slepus neko nevajag darīt, tas ir zemiski, bet piespiest uz bērnu tevi nevar. Varbūt vispirms salaulājaties un tad dzīve rādīs? Varbūt arī tavas domas pēc tam mainīsies.
Baidies no grūtniecības droši vien tāpēc, ka esi saklausījusies un salasījusies šausmu stāstus internetā. Protams, ir sāpīgi, ir grūti, bet galarezultāts ir patīkams. Daudz bērnam ir jāziedo tīri emocionāli un garīgi, finansiāli mazāk, vismaz pirmos gadus. Bet bērns nav tāds parazīts, kas tikai ņem un ņem. Bērns arī dod pretī. Dod iedvesmu darīt kaut ko, īpaši maziņš būdams bieži smīdina. Ir arī tā foršā lepnuma sajūta, kas baigi paceļ, ja kāds tavu bērnu paslavē. Pie tam, ja pareizi izaudzināsi, bērna personā uz vecumdienām vari iegūt tuvu draugu un uzticības personu.
Liekas gan, ka tam tu tiešām neesi gatava, bet par laulībām padomā gan - tas it nemaz nesāp. ;)
31.01.2013 18:22 |

Reitings 381
Bet meitene vēl jauna..saprastu ja abiem jau būtu 30, un Kristīne bremzētu. Ja jau vīrietis vēlas salaulāties, tad uz priekšu no sākuma nostiprināt attiecības un tad domāt par bērniņu. Un vīrietis baigi uzspiež savu viedokli, ja jau domā slepus dzert tabletes.
31.01.2013 18:29 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
domā šis ir tavs īstais cilvēks? parasti,ja jau grib,tad bildina un sieviete attiecīgi dod atbildi.
31.01.2013 18:32 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Man vispār ideja par grūtniecību, barošanu ar krūti, utt. uzdzen tādas šausmas, ka es varētu histēriski sākt raudāt un kliegt jau vien diskutējot par šo tēmu :D
Gan jau viss nāks ar laiku (kaut gan jo vairāk iet laiks, jo vairāk negribu šo jautājumu vispār kustināt).
31.01.2013 18:34 |

Reitings 539
Ir normaali, ja 23gadu vecumaa veel negrib beernus, un gads, kuru kopaa pavadiijaat, patiesiibaa, ir ljoti maz.
31.01.2013 18:39 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Dod iedvesmu darīt kaut ko, īpaši maziņš būdams bieži smīdina.

....kad gadaas trakas dienas un nolaizas rokas kautko dariit,esmu laimiiga par to,ka man ir taada maza princesiite.kura pienaak man klaat samiilo,un pasaka -mamma miiiiiiila!
31.01.2013 18:40 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
man arī ir ļoti bail no nopietnām saistībām. esmu par jaunu.
pasaki saavējam, lai beidz tev emocionāli uzspiest, neesi gatava un viss!
31.01.2013 18:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits