zīlēšana

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Šodien brīvāka diena, tātad, ja kādai ir kāda sasāpējusi problēma, tad varu izmest taro kārtis.

kas nepieciešams? - pēc iespējas jaunāka fotogrāfija un info, par ko visvairāk vēlies uzzināt.

Nauda? - jā, prasu mazu naudu, tomēr summu nenoteikšu, cik vari, tik maksā. Maksāt vari pēc izlikšanas ar i-bankas stapniecību. Pa retam sanāk, ka kārtis neko skaidri nepasaka vai pat pasaka kļūdaini info, tomēr 95% manis sniegtā info noder - tādēļ arī iespēja maksāt pēc izlikšanas, ja nu gadījumā Tu ietilpsti tajos 5% ;D un es cenšos uzticēties cilvēkiem - ja esmu pateikusi pareizu info, palīdzējusi grūtā situācijā, tad arī nopelnu pretī Tavu enerģiju, cik nu vari atļauties to dot ;)

Raksti uz [email protected] vai PM
31.01.2013 14:23 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
ar taro kartim var izlikt gan pagatni,gan tagadni,gan nakotni,ka redzams te ir vnk fufelis.
31.01.2013 21:17 |

Reitings 12
Reģ: 23.04.2013
Jā gan Bībelē ir rakstīts ,ka šis talnts Jums dots par brīvu ,ejiet un ārstējiet ,Jūsu alga debesīs ! Taču es domāju ,ja kāds prasa ,lai viņam zīlē vai viņu ārstē ,tad Tu šo cilvēku nodarbini savā labā par velti ,un cilvēks tajā laikā nevar sev citur nopelnīt iztiku . Es domāju ,ja prasi kādam pakalpojumu ,tad vinnozīmīgi ir jāmaksā !
12.05.2013 21:59 |

Reitings 291
Reģ: 29.03.2013
Es zinu labu tantiņu :D
ok, ne jau par to ir stasts. Stasts par to, ka viņa naudu nekad nav ņēmusi un neņems - braucot pie viņas ir jābrauc ar ciemkukuli - kartupeļi, kūpināta gaļiņa, maizīte u.t.t. :)
12.05.2013 22:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits