Šķirba starp priekšzobiem....

Reitings 4
Reģ: 31.01.2013
Sveiki! :) Man ir 19 gadi un jau kādu laiku mani uztrauc mans smaids. Man kopš bērnības starp priekšējiem zobiem ir šķirbiņa, kuras dēļ nevaru normāli komunicēt ar cilvēkiem... tad nu internetā izpētīju dažādus variantus, kā to likvidēt! Viens no tiem bija augšlūpas saitītes pacelšana! Bet kāds paziņa apgalvoja, ka ar saitītes pacelšanu tur nekas nebūs līdzēts! :/

Tad nu jautājums jums - varbūt kāda to ir veikusi manā vecumā vai vēlāk un var padalīties par iegūtajiem rezulātiem? :)
31.01.2013 14:06 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Kad man bija 15, mani sāka satraukt sprauga starp priekšzobiem, uz nakti sasēju ar zobu diegu :D Ik pa laikam tā darīju , un nu jau daudzus gadus pat nevar pateikt, ka man būtu vispār bijusi šāda problēma ;)
31.01.2013 19:17 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Ir cilvēki, kuriem ļoti piestāv tā šķirbiņa un pat šodienas modes biznesā tieši kotējas modeles ar šo šķirbiņu zobos. Manuprāt, glīti izskatās Georgia May Jagger un mazajai visaugstāk atalgotai franču modelei Thylane Blondeau.
Agrāk vairāk centās likvidēt to šķirbu, arī man jau bērnībā sabīdīja, tikai pēcāk sanāca pretējs efekts, zobi augot uzlīda nedaudz viens otram virsū un vizuāli izskatās, ka tik un tā būtu šķirbiņa, lai gan tās nav.
Tu padomā tomēr, varbūt i nebojā tas tavu izskatu, tieši pretēji, tā var būt arī sava veida rozīnīte :)
01.02.2013 00:22 |

Reitings 126
Reģ: 17.03.2009
Man arī ir šķirba starp priekšzobiem, gribēju tikt no tās vaļā un uz kādu gadu ortodonts uzlika breketes un šķirba tika mazliet saspiesta ciešāka, kad ņēma nost man breketes paziņoja, lai es gaidot, kad izaugs gudrības zobi un tie sabīdīšot šķirbu pilnībā ciet, tagad gaidu to gudrības zobus :D
01.02.2013 00:33 |

10 gadi
Reitings 1513
Reģ: 29.01.2009
Nez, man arī maza šķirbiņa starp priekšzobiem! Tagad speciāli paskatījos:D un izskatās tiešām minimāla - pa gabalu nevar tā pamanīt, bet ir.
Tīņu vecumā arī kaut kad mazliet kompleksoju, bet draugs bija tas, kas pārliecināja, ka tas nav nekas TĀDS - ka ir skaisti un,kā jau meitenes minēja, tā ir mana "odziņa"!
Tā kā es pēc dabas arī neesmu klusā, pelēkā pele, tad man pat šķiet, ka man tiešām piestāv! :)
Gribēju ielikt kādu bildi, bet google izmeta tik trakus attēlus, ka negribēju skatīties:D
Es arī neesmu iedomājusies kaut ko daīt, lai aiztaisītu ciet šķirbu - un kā jau teicu, tā nav tik liela.

Un, manurpāt, tā arī nav tāda īptanība, kur ļoti vajadzētu iejaukties - tā nav "zaķa lūpa", šķībs deguns vai kas tāds.. Bet katram protams savs! Ja nevar sadzīvot ar šķirbu, droši vien, kaut kas jādara.
01.02.2013 09:25 |

Reitings 664
Reģ: 29.01.2009
man arī ir šķirbiņa starp priekšzobiem! NEKAD negribētu tikt no viņas vaļā!
01.02.2013 09:38 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nazīc bildes jau ir stiprs pārspīlējums :)
01.02.2013 09:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!