Jā, jā, šī ir drausmīga diskusija :D Bet tik un tā katru gadu aktuāls ir jautājums - ko darīt Valentīndienā, kā to pavadīt kopā ar mīļoto? Ko esat ieplānojušas vai vismaz gribētu darīt?
Iešu uz darbu, tad uz trenniņu un vakarā gulēšu :D pavadīsim atsevišķi, jo rīt draugs dodas atkal komandējumā uz mēnesi, tā kā Valentīndienu neatzīmēsim :)
Bet gribētu karstu vannu ar burbuļiem un divatā malkot šampanieti un ēst šokolādes konfektes :) Neko vairāk nevajadzētu (l)
Droši vien būs parasts darbdienas vakars, nekas īpašs. Šos svētkus ar šo vīrieti nekad neesmu atzīmējusi, darīju to kādreiz ar savām simpātijām, kad man bija kādi 16-18 gadi.
noteikti tā būs kā parasta mācību diena :D, izņēmums būs tāds, ka visur un visās vietās būs sirdis, nets pilns ar padomiem ko? kā? kur? cik? utt. Ai, sevi noteikti palutināšu ar koņču kasti, šampi un jau pārskatīto Titāniku . Jāatrod vēl kāda norm. romantiska filma, iespējams, vēl A walk to remember un vēl kko tādu :)
Droši vien, ka neko, Mēs nekad šo dienu neesam īpaši atzīmējuši. Šis gads visticamāk nebūs izņēmums. Varbūt izcepšu kaut ko garšīgu, ja nu tomēr vīrs būs kaut ko iecerējis.
Nezinu, dilemma...
Pirmkārt, 4dien man vakarā ir nodarbības. Bastot vai nē? Varbūt vakaru pārcelt uz 5dienu...
Otrkārt, es vēl mēnesi nevaru saldumus un alkoholu lietot. Ko tad lai ēd un dzer? :)
Krista, par kafejnīcu Origo pulkstenī varu teikt, ka nekāda dižā romantika tur nebūs. Kad tur biju, tur bija tik šauri, saspiesti, pilns ar cilvēkiem.. manuprāt, tad jau labāk mājās kaut kā forši pasēdēt :)