lika justies nožēlojami

Reitings 57
Reģ: 28.01.2011
Sveikas!:)

Tēma ir par mana puiša izteikto komentāru pirms divām dienām, kurš neliek man mieru!
Varbūt lieta vēl ir tajā, ka slima esmu+ citas problēmas, bet jūtos emocionāli sagrauta :(

Kaut ko tādu no puiša gan šajās attiecības, gan iepriekš, kuras ir bijušas, dzirdu pirmo reizi, gan vispār no apkārtējiem cilvēkiem neesmu neko tādu dzirdējusi.

Viss sākās, kad vinš atnāca no darba (strādā fiziski) iegāja dušā, atnāca vakariņās. Viņš piekopj tādu lietu, kā pats nomazgājas, bet matus dažreiz neizmazgā pēc darba. Bet tā kā vide viņa darbavietā nav no labākajām-putekļi utt, pajautāju, vai matus mazgāja, un pasmaržoju, izrādījās, ka nav, un es pateicu, ka mati smird..(ok, varbūt man pašai nevajadzēja tā izteikties, bet tas bija bez jebkāda pārmetuma, tad arī viņa komentārs nesekotu).

Tātad, ziniet, ko viņš man pateica?? Viņš man pateica, ka man smird mute, pīz**,ka man ir spalvainas paduses un kaulains dibens. Neizdariet priekšlaicīgus secinājumus, bet es higiēnu piekopju, mazgājos 2x dienā. Ir bijušas reizes, kad pārnāku mājās pēc garas dienas un viņš man uzmācas ar seksu pirms es vēl bju dušā. Vienmēr ari nomazgājos, bet ir gadījies, ka negribu pārtraukt mirkli. Varbut tad viņš ir sajutis kādus nepatīkamus aromātus. Aa, un par padusēm, man te bja gripa, loģiski man ar augstu temperatūru bija ne līdz skūšanai, bet nu tas bija varbut kadi 1mm, 1.5mm.
Lai vai kā, ja arī tā būtu bijis, tad, man šķiet, tas nav veids, kā to pasniegt. Nu es viennozīmīgi neko tādu nepateiktu.

Pēc tam, kad viņš to visu izteica, pateica, ka jokojot, ko es pūšos..Nākamajā dienā uzvedās tā itkā nekas nebūtu bijis.. Vakarā pajautājas, kas man ir,es teicu, ka vēl dusmojos, par viņa teikto.atkal teica, ka jokojis, ka mīlot utt.
Bet man viņa atvainošanās īsti nelīdz. Jūtos vispār nepievilcīga, viņa vārdi visu laiku galvā. Ir izveidojies, tāds kā fizisks boks pret viņu, nepatīk, ka pieskaras. Divas naktis jau raudu :(

Stulbi, jautāt, vai kādai ir tā bijis, jo viennozīmīgi nē. Tāpēc, kā jūs to uztvertu, kā jums tas liktu justies, ja jums tā pateiktu?
Es jau arī nesaprotu, varbūt to visu sadramatizēju savā prātiņā.

Paldies, ka šo murgu izlasījāt! :)

Novērtēšu, ja nebūs komentāru no "sāc mazgāties" un taml. scenārijiem, jo kā jau teicu, viss ir normas robežās.
30.01.2013 19:05 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
nu tak visiem sanāk reizēm uzsprāgt un uzvesties kā bērnu dārzā :)
31.01.2013 15:59 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
mīļum,tev pežiņa ož

:D :D :D
31.01.2013 15:59 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
mīļum,tev pežiņa ož

:D
31.01.2013 16:01 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
bāc, ko var čīkstēt, pašas, kad pasaka, ko riebīgu kādam, tas tas oi oi nav nekas, bet pašsaprotams fakts! jā, bija rupji no čaļa puses , bet, manuprāt, voodoo pati rīkojas ļoti egoistiski! vai tad tiešām nepietiek ar to, ka čalis atvainojās visulaik, gan jau pats jūtas draņķīgi un droši vien viņam šķiet bezcerīgi vairākas reizes iet lūgties piedošanu, un man tādas aizdomas, ka abiem gan kas sakrājies iekšā un tāpēc no pāris riebīgiem vārdiem tik apvainojušies! Voodoo, neesi kādreiz iedomājusies, kā ir strādāt netīru putekļainu darbu, viņš tak nāk mājās, lai atpūstos, gūtu mieru, nevis klausīties tavā zāģēšanā! Un ar katru tavu komentāru man tā šķiet, ka tu esi saklausījusies dažu meiteņu kori - PAMET VIŅU, VIŅŠ IR KRETĪNS bla bla bla, ka teju vien meklē vēl viņā to slikto. bet velns nav tik melns kā to mālē, gan jau jums ir daudz jauku brīžu bijuši kopā, ne jau tāpat vien sākāt dzīvot kopā! un vai tad viņš tevi krāp? paceļ pašapziņu, sāc vairāk rūpēties par sevi!
un atmet savu egoismu, ieslēdz vēsu prātu, un tiešām izrunājies ar viņu, paskaidro viņam tiešā valodā kā tu jūties... nedomāju, ka viņš ir baigais draņķis, ja jau pēc tam tev vēl pat centās atvainoties.
31.01.2013 16:07 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Nevajadzēja teikt, ka viņam mati smird.. dabūji ar to pašu atpakaļ un divkārtīgi. Varbūt viņš jutās tāpat, kad to pateici, kā jūties tagad pati. Protams, nav patīkami, ja puisis tā pasaka, bet kāpēc Tev par viņa matiem tā bija jāsaka?! Tu iesāki visu.. pati vien vainīga.
31.01.2013 16:08 |

Reitings 57
sniega.pika, es neteicu, ka tas tiek lietots ikdienaa, bet gan, ka esmu dzirdeejusi varbuut paaris reizes.
Ja interesee vecums-abiem 23. Jaa, shiis vinjam ir pirmaas nopietnaas attieciibas, kad dziivo kopaa, savaa zinjaa nepieredzeejis.

Taatad naacaas man kaa ziidainim shodien ieboreet, cik ljoti tas mani saapinaaja. Iedomaajaties, vinjsh pat neatcereejas, ko taadu ir pateicis..Teica atkal, ka esot pajokojis. Tos savus matus arii nepiemineeja, vispaaar likaas, ka ir aizmirsis. Peec garas sarunas izskatiijaas, ka saprata mani, atkal jau atvainojaas teica, ka vairaak neatkaartosies. Te man buus gaajiens uz kino un restoraans kaa atvainoshanaas zhests.:)

Bet jaa, ja es nebuutu speerusi pirmo soli, tad sazin cik ilgi mees veel ilgi taa turpinaatu. Bet taa kaa es zinu pie kaa var novest pat siiki striidi, ja laikus neizrunaa, tad es noleemu, ka man, kaa jau vienmeer, ir jaabuut tai, kas naak pretii!! Cik vinji tomeer ir "neapteesti" (ne visi, ir arii sapraatiigi viirieshi)

Taisniiba jau chaneley ir, ar praatu jau saprotu, ka apvainoties ir bezjeedziigi un beernishkjiigi, bet shii bija taada situaacija, ka savaadaak reagjeet nespeeju. Par savu dibenu man jau taa ir siicinjsh komplekss, jo esmu tieva-gribeetos apaljiigaaku formu.
31.01.2013 16:11 |

Reitings 57
sorry, chanely :)
31.01.2013 16:13 |

Reitings 8272
es nezinu, nav vnm jāsaka un jāatgādina, ka vienam ir netīri mati vai nenoskūtas paduses vai kājas. kādu reizi var arī to neizdarīt. nav jau sevi jānolaiž, bet mans draugs man neteiktu, ka man ir neskūtas paduses (lai gan reāli arī ir dažreiz bijušas, kad esmu bijusi pārgurusi). un nezinu, kā cilvēks pats to nepamana. tas, manuprāt, ir neiespējami. ja tas notiek katru dienu un cilvēks neko nedara lietas labā, tad ir jāmēģina ko pateikt, bet, ja tas notiek reti, nedomāju, ka ir kas jāsaka, jo cilvēks varbūt ir tik pārguris, ka vnk negribas nekādus matus mazgāt vai ko skūt.
bet vispār, ja kas, tad 2reiz dienā mazgāties nav veselīg un tā tiešām ir kkāda paranoja. un tā ir kāda vai nu bērnības vai iepriekšējo attiecību trauma, un, tagad protams šis atgadījums tevi vēl vairāk satricināja, jo kāds jau kādreiz iespējams tev kko ir aizrādījis. un ko tad tu darīsi tagad? mazgāsies 3reiz dienā?
31.01.2013 16:16 |

Reitings 8272
voodoo neuztraucies- es arī esmu tā, kas nāku parasti pretī vienalga, vai viņš ir apvainojies par kko vai es. kādam ir jānāk pretī. nedomāju, ka vienmēr tā darīšu, bet nu ilgstošu kara situāciju es arī nevaru paciest, lai gan es esmu diezgan ietiepīga.
31.01.2013 16:18 |

Reitings 57
Nee, nemazgaashos 3reiz dienaa :D Taa arii nav nekaada trauma, kaa jau mineeju, kko taadu pirmo reizi dzirdeeju.

Vinjsh arii piebilda, ka nav bijis nekaada pamata tam paarmetumam..
31.01.2013 16:21 |

Reitings 57
Bet paldies visaam, kas izpauda savu viedokli, var noveerot, cik dazhaadi tie var buut.Un katrs lika par attieciigaam lietaam aizdomaaties..:)
31.01.2013 16:23 |

Reitings 8272
nu labi, bet intereses pēc, kāpēc tu mazgājies 2reiz dienā? pirmkārt, jau tas nav veselīgi un padara sausu ādu un nomazgā nost to dabīgo ādas slānīti dēļ kā var palikt jūtīga āda.
31.01.2013 16:26 |

Reitings 57
Laikam man patiik mazgaaties un patiik uudens :) Esmu Zivs peec horoskopa :D
No riita taa var labaak pamosties un vakaraa peec darbadienas tas man liekas pashsaprotami, ka jaanomazgaajas
Lietoju ari losjonus un kreemus, protams, lai nesausina aadu..
31.01.2013 16:31 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Neuzskatu, ka tas, ka tu pateici, ka mati smird, kad viņš bija atnācis pēc darba dienas mājās, bija kaut kas aizvainojošs. Apmēram tas pats, kas, ja tu pateiktu, ka viņam punķis degunā. Atšķirība ir tajā, ka tu viņam to pateici ar labiem nolūkiem, bet viņš, lai tevi aizvainotu. Pretīgi. Nesaprotu tās, kuras uzskata, ka vīrietis neko sliktu neizdarīja, ka tu pati vainīga. Es uzskatu, ka otra pusīte ir pietiekami tuvs cilvēks, lai viņam pateiktu kaut kādus tādus sīkumus, kas apkārtējiem varbūt radītu diskomfortu. Nu, es ceru, ka mana doma saprotama.
Pat nezinu, ko darītu tavā situācijā. Ļoti dusmotos, bet varbūt ar laiku pārietu. Nezinu.
31.01.2013 16:34 |

Reitings 57
cupcake2, tieshi taa. Bet kopumaa vinjsh ir ljoti tiiriigs un parasti man nekas taads nav jaaizraada. Pat nezinu, vai vispaar kaadreiz no vinja sviedru smaku esmu jutusi. Un elpa vinjam riitos var teikt neozh.. :D Varbuut taapeec taadu izbriinu man radiija, ka vinjam mati smirdeeja, ko arii uzreiz izteicu
ir lietas, par kuraam nedusmojos, ka pasaka stulbene piemeeram. Es jau zinu, ka neesmu un zinnu arii, ka vinsh taa patiesiibaa nedomaa
31.01.2013 16:41 |

Reitings 57
nee man nav nepiecieshams krediits, kurs te piesaarnjo diskusiju...fuj
31.01.2013 16:43 |

Reitings 7
Reģ: 30.10.2012
Nevajag apvainoties vai satraukties par viņa izteiktajiem vārdiem!
Paskaties no viņa skata punkta-Atnācis mājās noguris,varbūt kāds viņu darbā vēl nokaitinājis.
Un pārodoties mājās viņam oma nebija tā labākā.Un kā Tu reaģētu,ja Tev mati smird?! Tu arī asi atbildētu atpakaļ. Un pēc tam saprastu,ka tas bija tikai nieka komentārs.:)
Nevajag pārdzīvot:) Ja tev smirdētu mute-viņš Tevi neskūpstītu,Ja kaulains dibens-tad viņš tam nepieskartos,Ja spalvainas paduses-tad vispār netuvotos Tev.Bet tā tak nav:D Viņš visu to dara,tātad viss viņu apmierina:)
31.01.2013 16:44 |

Reitings 57
Ja tev smirdētu mute-viņš Tevi neskūpstītu,Ja kaulains dibens-tad viņš tam nepieskartos,Ja spalvainas paduses-tad vispār netuvotos Tev.Bet tā tak nav Viņš visu to dara,tātad viss viņu apmierina

Taa vinjsh arii teica
31.01.2013 16:46 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Man nav attiecības nopietnas bijušas, bet tad labāk būt brīvai un neatkarīgai, nekā kopā ar vīrieti, kurš dusmās var pateikt, ko tik skarbu. Paldies, nevajag. Es ar noteikti vakariņas uzmauktu galvā kā BECKY :D :D Un nerunātu vairakas dienas. Tieši tapat kā Tu visu laiku domātu par to un tas "nosistu" garīgo uz vairākām dienam. Drausmas. :o
31.01.2013 16:50 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
nee man nav nepiecieshams krediits, kurs te piesaarnjo diskusiju...fuj

:D vai tiešām tev nevajag? varbūt pārdomāsi? :D :D
31.01.2013 16:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits