lika justies nožēlojami

Reitings 57
Reģ: 28.01.2011
Sveikas!:)

Tēma ir par mana puiša izteikto komentāru pirms divām dienām, kurš neliek man mieru!
Varbūt lieta vēl ir tajā, ka slima esmu+ citas problēmas, bet jūtos emocionāli sagrauta :(

Kaut ko tādu no puiša gan šajās attiecības, gan iepriekš, kuras ir bijušas, dzirdu pirmo reizi, gan vispār no apkārtējiem cilvēkiem neesmu neko tādu dzirdējusi.

Viss sākās, kad vinš atnāca no darba (strādā fiziski) iegāja dušā, atnāca vakariņās. Viņš piekopj tādu lietu, kā pats nomazgājas, bet matus dažreiz neizmazgā pēc darba. Bet tā kā vide viņa darbavietā nav no labākajām-putekļi utt, pajautāju, vai matus mazgāja, un pasmaržoju, izrādījās, ka nav, un es pateicu, ka mati smird..(ok, varbūt man pašai nevajadzēja tā izteikties, bet tas bija bez jebkāda pārmetuma, tad arī viņa komentārs nesekotu).

Tātad, ziniet, ko viņš man pateica?? Viņš man pateica, ka man smird mute, pīz**,ka man ir spalvainas paduses un kaulains dibens. Neizdariet priekšlaicīgus secinājumus, bet es higiēnu piekopju, mazgājos 2x dienā. Ir bijušas reizes, kad pārnāku mājās pēc garas dienas un viņš man uzmācas ar seksu pirms es vēl bju dušā. Vienmēr ari nomazgājos, bet ir gadījies, ka negribu pārtraukt mirkli. Varbut tad viņš ir sajutis kādus nepatīkamus aromātus. Aa, un par padusēm, man te bja gripa, loģiski man ar augstu temperatūru bija ne līdz skūšanai, bet nu tas bija varbut kadi 1mm, 1.5mm.
Lai vai kā, ja arī tā būtu bijis, tad, man šķiet, tas nav veids, kā to pasniegt. Nu es viennozīmīgi neko tādu nepateiktu.

Pēc tam, kad viņš to visu izteica, pateica, ka jokojot, ko es pūšos..Nākamajā dienā uzvedās tā itkā nekas nebūtu bijis.. Vakarā pajautājas, kas man ir,es teicu, ka vēl dusmojos, par viņa teikto.atkal teica, ka jokojis, ka mīlot utt.
Bet man viņa atvainošanās īsti nelīdz. Jūtos vispār nepievilcīga, viņa vārdi visu laiku galvā. Ir izveidojies, tāds kā fizisks boks pret viņu, nepatīk, ka pieskaras. Divas naktis jau raudu :(

Stulbi, jautāt, vai kādai ir tā bijis, jo viennozīmīgi nē. Tāpēc, kā jūs to uztvertu, kā jums tas liktu justies, ja jums tā pateiktu?
Es jau arī nesaprotu, varbūt to visu sadramatizēju savā prātiņā.

Paldies, ka šo murgu izlasījāt! :)

Novērtēšu, ja nebūs komentāru no "sāc mazgāties" un taml. scenārijiem, jo kā jau teicu, viss ir normas robežās.
30.01.2013 19:05 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Pēc tam, kad strīds ir norimis un vairs nav emociju par to, tad mierīgi jāparunā un jāpasaka, ka nebija smuki tā teikt, tas tevi sāpina un tamlīdzīgi.

Un ko tad ja tas atkārtojas? cik reizes sievietei būs jāsaka - tas ir likti man tas nepatika? Kas čalis kaut kāds debīliķis,ka nesaprot?
Tas jau pašam viņam būtu jābūt skaidram,jo nu...kuram gan patīk,ja ar viņu tā runā? tādus vārdus izmanto?
nē, okej..ja čalis visu laiku ir visu un visas saukājis par pīzdām ikdienā, un meitenei ar to ir oke, tad gan jāsaka,ka pēkšņi par to apvainoties būtu stulbi. ja jau citas reizes neapvainojas.
31.01.2013 14:07 |

Reitings 11698
Vispār es neuzskatu,ka man būtu savs vīrietis šādā situācijā jāaudzina un katru reizi jāsaka,cik tas bija slikti un,ka man tā nepatika. Pieaudzis cilvēks, pašam būtu jāfiltrē,ko runā un ko dara. Ja māte nav izaudzinājusi, tad nafig man tas būtu jādara?
Kā mzu bērnu, glaudī galviņu un teikt - tas bija slikti teikts, tas bija pē.fu-fu...utt?
31.01.2013 14:09 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Skaisti jau būtu, ja varētu tā, kā saka chanely, bet reāli nevienam cilvēkam nav ideāla pašapziņa. Teiksim, ja mani apsaukā kaut kāds garāmgājējs, es pasmaidīšu, ok, nekas, bet ja to pašu saka cilvēks, kura viedoklis man ir svarīgākais no visiem, nereaģēt var tikai zombijs. Un, starp citu, rupekļi izsakās rupji ne tikai strīdu laikā. Ko tad, atkal nereaģēt?
31.01.2013 14:12 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Jebkurā gadījumā jācenšas izrunāties mierīgi. Ja viņš tās nav, tad vismaz tev jābūt tam labajam piemēram, uz ko tiekties.
Jo ko var panākt ar skandāla sacelšanu vai tādu pašu rupju izrunāšanos pretī? Situāciju var tikai pasliktināt.
31.01.2013 14:18 |

Reitings 444
Piekrītu Mežāze un sniega.pika!

Nedomāju, ka meitenei būtu puisim jāsaka, ka viņu tas aizvainoja utt...
Viņam pašam tas būtu jāsaprot un jāzin, ka ir jāatvainojas, nevis vēl tēlot aizvainoto, ka meitene ar viņu negrib runāt un aizkriet kaut kur...
Man arī ar tādu nebūtu ko runāt. Ja cilvēks nesaprot, ko izdarījis, tad nesaprot, kad sapratīs un atvainosies, tad arī varēs runāt.

Nesaprotu, kāpēc meitenei ir vēl jāpazemojas un jācenšas skaidrot, ka viņš viņu ir aizvainojis!
31.01.2013 14:21 |

Reitings 11698
Nē, nu nevar jau zināt kāds viņai tas čalis ir. varbūt viņam vārds 'pīzda" ir tikpat ikdienišķs kā..es pat nezinu "maize"? Un ienākot mājās viņš tā tik vien runā ar vieim b*e, na*uj, utt...Tad jau meitene ir pieradusi un saprot,ka gajau nekas baigi skarbs tur nebija domāts :D Un tākā pati autore izteicās,ka viņas vecis lieto ikdienā šos vārdus, tad jau laikam, puisis uzskatīja,ka meitene ir pieradusi pie tādām sarunām.
31.01.2013 14:24 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
varbūt viņam vārds 'pīzda" ir tikpat ikdienišķs kā..es pat nezinu "maize"?

Bāc, es nezinu, kas tieši, bet mani šis ļoti sasmīdināja :D Vienkārši iedomājos tādu vīrieti, ienāk - b.a uztaisi sendviču, sieviete :D:D
31.01.2013 14:27 |

Reitings 2295
Jaunības maksimālisms un melns/balts principi, protams, ir skaisti. Bet dzīvē ne viss tā notiek... jāprot gan piekrāpties, gan būt pazemīgai, gan nostrostēt. Lai izdodas sajust, kas tieši vajadzīgs konkrētajā brīdī ;)
31.01.2013 14:30 |

Reitings 11698
Vai abu vecums kaut kur tika minēts?
31.01.2013 14:35 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vai nu lv ir liels viriesu trukums vai kas cits, bet labak nelasi sos cosmo padomus, jo tie lielakoties nav padomi, bet gan situacijas attiecinasana uz sevis un emocionala breksana un vaidesana-ak vai, kads tas virietis tads un tads!!!
dazi pratigi komentari te tik ir, manuprat, parejas sausminas un tadejadi ietekme tevi!

tak saligsti mieru un izsledz sito forumu!:)
31.01.2013 15:21 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Cilvēks, kurš ir pārliecinās par sevi, nevar apvainoties! Ne uz ko. Ja viņš apvainojas, tas nozīmē, ka viņš daļēji piekrīt teiktajam.

Piemēram, ja mani kāds nosauktu par stulbu, es neapvainotos. Jo es zinu, ka neesmu tāda. Pateiktu teicējam, ka nebija labi tā teikt, pasmaidītu un novēlētu labu dienu. Ja es par to apvainotos, tas nozīmē, ka iekšēji nemaz neesmu pārliecināta, un tie vārdi man liktu aizdomāies... a varbūt tiešām nemaz tik gudra neesmu... a ja nu viņam taisnība...

++++++++++
31.01.2013 15:24 |

Reitings 381
Bet džeks jau minēja, ka viņai spalvainas paduses un meitene pati zin, ka viņa kādu laiciņu nebija skuvusi, tas nav tas pats, kas pateikt, ka viņa ir losene vai stulba.
31.01.2013 15:27 |

Reitings 8272
es domāju tāpat kā Fanija (komentārs 1.lpp.).
tu viņu aizvainoji un tad viņš tevi. viņš neapzinājās savus vārdus, bet, goda vārds, es neteiktu vīrietim, ka viņam smird mati. nu c`mon tas tiešām ir tas pats, kas ar tām ataugušajām padusēm. labi, par intīmo vietu mazgāšanu neizteikšos, tas jau bija krieni par daudz pateikts. bet arī tev ir jāsaprot, ka nu nevar tā tiešā tekstā reizēm maukt, jo cilvēks to var saasināti uztvert. viņš varbūt uzskatīja, ka mazgās matus nākošajā dienā, bet, kad tu tā pateici, viņš droši vien apjuka un vsp nezināja ko atbildēt. diez vai, ka tu gribētu dzirdēt, ka tev smird mati ja kādreiz neesi izmazgājusi. labi, tu apvainojies, viņš tev atvainojās. visu mūžu jau nepūtīsies. cik tu ilgi taisies dusmoties? pati vien grausi savas attiecības.
mans draugs man arī ir izteicis jokus (nu ne gluzi tādus), bet kas man arī ir šķituši nedaudz aizskaroši. nu vinš pateica, ka tas bija joks. atceros, protams, tos vārdus, kas nav patīkami, bet zinu, ka viņš tā patiesībā nedomā..
31.01.2013 15:33 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Kkāds absurds vnk.

meitene tikai pateica, ka viņam smird mati. un kas tur tāds par ko apvainoties? it ipasi, ja vins tos nemazga ejot dusa, manuprat, tur jau bija logiski jasaprot, ka ta ir taisniba nevis apvainojums. tak ja kkas smird vai oz ir pilnigi normali otram to pateikt, vismaz, lai zina uz prieksdienam,ka IR ejot dusha mati ari jamazga, ja vel darbs tads, ka paliek netiiri.

Un kada jegaa vins vispar vinai saka braukt virsu par paduseem un dibenu? es saprastu , ja atcirstu Tev arii mati smird, bet te jau tiesamizskatijās,ka vnk sak kkadu nejedzigu uzskaiti-mute, p**da, paduses, dibens...betkada sakaraa?

vispar uzskatu, ka ar otru ir jaruna godigi, ja smird tad ta ari jasaka, savam draugam arī esmu teikusi, un nekadas apvainosanas, ari es reizem esmu sanemusi piezimites,ka sasvidusi, matini utt. bet tapec jau neapvainojos un nesperu pretii kkadus murgus, bet gan daru kko situacijas laba, jo zinu, ka bez iemesla otrs man to neteiktu, un labak, ka pasaka, nevis pec tam staigaju apkart parliecinata, ka viss ir ok, kgan patiesiba ne tuvu te nav.
Tak ja divi cilveki ir kopa, tad ir pilnigi normali, ka kkas tiek aizradits, pie tam, ja ir iemesls. Un tas komentars par gulesanu leja jau ari tiesam likas tads provocejoss, vareja bez ta iztikt, ja jau zinaja, ka meitene ir aizvainota. Un pelsna aizskriesana nepasakot uz kurieni...nu bernudarzs vnk ne virietis!
31.01.2013 15:37 |

Reitings 2982
vēlos papildināt, ka "asās" situācijās cilvēks sevi nekontrolē un saka, dara to, ko domā!
Taču, ja cilvēkam ir kaut kāda cieņa pret savu otru pusīti, tad arī šajā situācijā nevajadzetu reaģēt tik pretīgi.

Proti, viss pateiktais bija tā, jo meitenei iespējams nemaz tā neciena/ nemīl u.tml.
31.01.2013 15:39 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Dažreiz nesaprotu, kapēc sievietēm jabūt tām, kurām jāpietur emocijas, nekadā gadījumā nebļaut, neaizskart vīrieti, nedod Dies komentāri par viņa mantībām. Neatļauties savam vīrietim bļaut pretī un teikt kaut ko sliktu, jo var sanākt pamatīgs kaškis, bet viņš var atļauties - un ja paklusēsim, ja apvainosimies, tad būsim pārāk daudz sadomājušās un pārspīlējušas, u.t.t.? Kaut kāds absurds. Un vinš var pēc mazākā komentāra nosaukt mīļoto sievieti par smirdīgu visās vietās un vēl uzbraukt, ka apvainojas...
31.01.2013 15:44 |

Reitings 7497
gan jau daudzām te tas liksies briesmīgi, bet manās iepriekšējās attiecībās vārds "pīzda" un "pīzdiņa" tika lietoti kā mīļvārdīņi un ne uz kādu necieņu nenorādīja :D :D lai gan citu cilvēku klātbūtnē, protams, nelietojām tādus vārdus.

izrunājaties mierīgi un viss būs labi ;) ja abi esat normāli cilvēki, tad pēc izrunāšanās tādai situācijai nevajadzētu atkārtoties. iemesls šķirties šis nu gan nav.
31.01.2013 15:50 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Lancaster, man arī ir tā, kā tu saki, bet mum ir "pežiņa" un "pimpītis". :D Taču saprotu, ka tā svītriņa ir dikti šaura, pārkāpt pāri tai ir viegli un aizskart otru arī. Manējais, piemēram, reiz apvainojās, tāpēc tagd cnšos lietot mazāk tos "mīlvārdiņus". Bet domāju, ka viņš pateiktu, ka man ir smirdīga pīzda... nezinu, apvainotos droši vien 3x vairāk kā autore, bet tas jau no rakstura arī atkarīgs. Manuprāt arī esot kopā abiem tomēr ir jājūt, kuras ir tās lietas, par kurām ar otru labāk nejokot. Ja nejūt... tad jau ir bēdīgi.
31.01.2013 15:56 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Galvenais ir intonācija.
31.01.2013 15:56 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Galvenais ir intonācija.

Miljons plusu tev!
31.01.2013 15:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits