lika justies nožēlojami

Reitings 57
Reģ: 28.01.2011
Sveikas!:)

Tēma ir par mana puiša izteikto komentāru pirms divām dienām, kurš neliek man mieru!
Varbūt lieta vēl ir tajā, ka slima esmu+ citas problēmas, bet jūtos emocionāli sagrauta :(

Kaut ko tādu no puiša gan šajās attiecības, gan iepriekš, kuras ir bijušas, dzirdu pirmo reizi, gan vispār no apkārtējiem cilvēkiem neesmu neko tādu dzirdējusi.

Viss sākās, kad vinš atnāca no darba (strādā fiziski) iegāja dušā, atnāca vakariņās. Viņš piekopj tādu lietu, kā pats nomazgājas, bet matus dažreiz neizmazgā pēc darba. Bet tā kā vide viņa darbavietā nav no labākajām-putekļi utt, pajautāju, vai matus mazgāja, un pasmaržoju, izrādījās, ka nav, un es pateicu, ka mati smird..(ok, varbūt man pašai nevajadzēja tā izteikties, bet tas bija bez jebkāda pārmetuma, tad arī viņa komentārs nesekotu).

Tātad, ziniet, ko viņš man pateica?? Viņš man pateica, ka man smird mute, pīz**,ka man ir spalvainas paduses un kaulains dibens. Neizdariet priekšlaicīgus secinājumus, bet es higiēnu piekopju, mazgājos 2x dienā. Ir bijušas reizes, kad pārnāku mājās pēc garas dienas un viņš man uzmācas ar seksu pirms es vēl bju dušā. Vienmēr ari nomazgājos, bet ir gadījies, ka negribu pārtraukt mirkli. Varbut tad viņš ir sajutis kādus nepatīkamus aromātus. Aa, un par padusēm, man te bja gripa, loģiski man ar augstu temperatūru bija ne līdz skūšanai, bet nu tas bija varbut kadi 1mm, 1.5mm.
Lai vai kā, ja arī tā būtu bijis, tad, man šķiet, tas nav veids, kā to pasniegt. Nu es viennozīmīgi neko tādu nepateiktu.

Pēc tam, kad viņš to visu izteica, pateica, ka jokojot, ko es pūšos..Nākamajā dienā uzvedās tā itkā nekas nebūtu bijis.. Vakarā pajautājas, kas man ir,es teicu, ka vēl dusmojos, par viņa teikto.atkal teica, ka jokojis, ka mīlot utt.
Bet man viņa atvainošanās īsti nelīdz. Jūtos vispār nepievilcīga, viņa vārdi visu laiku galvā. Ir izveidojies, tāds kā fizisks boks pret viņu, nepatīk, ka pieskaras. Divas naktis jau raudu :(

Stulbi, jautāt, vai kādai ir tā bijis, jo viennozīmīgi nē. Tāpēc, kā jūs to uztvertu, kā jums tas liktu justies, ja jums tā pateiktu?
Es jau arī nesaprotu, varbūt to visu sadramatizēju savā prātiņā.

Paldies, ka šo murgu izlasījāt! :)

Novērtēšu, ja nebūs komentāru no "sāc mazgāties" un taml. scenārijiem, jo kā jau teicu, viss ir normas robežās.
30.01.2013 19:05 |

Reitings 47
Reģ: 30.11.2012
tev tiesjam nesmird tur????
31.01.2013 00:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
pati vainiiga. varu dereet, ka taa nav pirmaa reize, ka tu vinju zaagee par lietaam, kad vinjsh paarnaak maajaas. ne visi cilveeki mazgaa katru dienu galvu, daziem galvas aada ir juutiiga, tostarp arii viirieshiem. ja man regulaari viirietis peec smagas darba dienas ostiitu matus un teiktu, ka man smird galva, es ne tik to vien vinjam pateiktu.
31.01.2013 00:41 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Piekrītu Ances un summer pēdējiem komentāriem. Meitene puisim pateica, kā bija, viņš viņai pretī pateica bezjēdzīgu apvainojumu.
Ja man pateiktu, ka man mati netīri un smird, droši vien arī apvainotos, bet tas tomēr nav ne tuvu tik nezolīdi kā viņa atbilde. It īpaši, ja mati tiešām ir slikti oduši.
Kas attiecas uz nomazgāšanos pirms seksa - voodoo taču jau minēja, ka iemesls tam, ka kādreiz nav to izdarījusi bija tāds, ka džeks jau pats metās viņai virsū. Ko tad viņai bija darīt - sākt viņu dzīt nost ar avīzi un teikt, lai taču paciešas, vai?
Savukārt par padušu skūšanu - es vispār - vesela vai slima - lieko ķermeņa apmatojumu skuju reizi nedēļā, piektdienās (jo pēc tam divas dienas var vilkt brīvākas drēbes, kas neberzējas gar ādu), jo man ir jutīga āda, tā ka, ja skūtu biežāk, tad dabūtu iekaisumus, ieaugušus matiņus un vēl visādas nejaucības.
31.01.2013 07:32 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Vienīgais jautājums kurš man radās - kā, nu kā, var būt slinkums ieejot dušā pie viena izmazgāt matus?? Vīriešiem viņi neaug līdz pakaļai! Bet, nu labi - ko nu es tur daudz... ;)
31.01.2013 07:41 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Es domāju, ka viņš vienkārši apvainojās par tiem matiem, aizsvīlās un tad izteica tev tik riebīgas frāzes, lai arī tevi aizvainotu. Protams, ko tādu dzirdēt no mīļotā cilvēka ir ļoti aizskaroši, bet nedomāju, ka viņš tiešām par tevi ko tādu domā.

zini, man isteniba ir nepatikami lasit, ne tik loti to visu situaciju, bet tos komentarus no meitenem, kuras saka-es pamestu, ietu prom utt. te man rodas jautajums-vai jusu attiecibas vienmer viss ir tik ideali? strida laika jus viens otru sauciet par zakiti, man nepatik tas un tas?ne tak! sakiet, fui, nereti punki un asaras un kads tu tads un tads!
es tiesam saku no dzives pieredzes(neesmu tik veca), bet man ir attiecibas jau 5 ar pus gadus, no tiem vasara 4 bus lauliba, un ne mazums stridu ir bujusi. protams, ir licies,ka nepiedosu, nekad neaizmirsisu, bet zini, tas viss pec gadiem skiet tik mulkigi.
es uzreiz varu pateikt, ka (ari tas pats story no dzives), ka ja cilveku nemil, tad gan .nedod dievs ko ne ta pasaki, uzreiz pamest var, bet ja ir jutas, tad ne!

PILNĪBĀ PIEKRĪTU!
Un kā man vienreiz teica- vīrieši nav jāņem galvā un sievietes divtik vairāk! :D
31.01.2013 08:30 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Jūs pašas apvainotos, ja jums pateiktu, ka jums pēc darba dienas smird mati?

Ja viņi tiešām smirdētu, tad neapvainotos, teiktu "nāc un izmazgā". Džeks vnk neiecietīgs kretīns.
31.01.2013 08:35 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
patiesībā, šaubos vai te tā pa īstam varēs ko ieteikt- jo svarīgi ir gan tas, kādā intonācijā to pateica meitene (un vispār, man neienāktu prātā pateikt, ka mīļajam smird...varbūt ož, bet ne smird). Un svarīgi, kādā tonī puisis pateica. Taču tas, kā autore uztvēra šo piezīmi, norāda, ka tas bija diezgan neforši pateikts, nu arī pats teksts pretīgs.

pirmais, kas nāk prātā- ka puisis vēl diezgan jauns, bērna prātā, jo pieauguši vīrieši ar sievietēm tā nerunā.

iesaku izrunāties, un pajautāt kāpēc tā teica par meitenes smirdēšanu?
paskaidrot, ka slimai būdams, skūties nevēlies.
Jā, tik vienkārši- izrunāties. Un no tā izdarīt secinājumus.

Taču, ja katrreiz atcerēsies šos vārdus un tie ielavīsies galvā arī intīmos brīžos, tad tikai būtu jādomā vai varēs sadzīvot ar šo cilvēku.
31.01.2013 09:10 |

Reitings 2982
šķiršanās bez izrunāšanās ir gļēvulības pazīme.
31.01.2013 09:10 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
neizklausās pēc pieaugušiem cilvekiem. Tur jau ir ta kļūda ka nepieauguši prātā cilveki dzīvo kopā agrā vecumā. Pašai ar visādi ir sanācis, bet secinājums viens, par agru cilveki sāk dzīvot kopa un tēlot pieaugušos. Diezvai jūsu vecāki tā viens otru apsaukā un izdarās?
31.01.2013 11:28 |

Reitings 444
Es reti, kad saņemos izlasīt tik garu diskusiju, bet šo es izlasīju un zinat, ko es padomāju:

Netīri mati tomēr nav tas pats, kas netīra P***a (kā viņas puisis izteicās).

Vai tiešam puisis drīkst savai meitenei kaut ko tādu teikt un viņai tas būtu vnk jāpacieš, jo "nabadziņam" bija slikts garīgais, grūta diena vai vnk viņš pēc dabas ir kretīns?

Kas tad būs nākamais? Viņš varbūt viņai arī norādīs, ka viņa ir neglīta, kad pamožas? Ka nav skaista, jo ir stāvoklī? Vai arī izskatās briesmīgi, jo bērns pa nakti ir raudājis un viņa nav izgulējusies?

Manuprāt, ja puisis var pateikt ko tādu un pie tam tādā leksikā, tad uzskatu, ka līdz manis pieminētajam nav tālu...

Vispār es uzskatu, ka tas ir drausmīgi, kadi ir palikuši vīrieši. Brutāli, nepieklaigi, un lēti.
Vai es sev tādu, kā viņas puisi gribētu sev blakus- noteikti nē!

Ir taču kaut kāda elementāra ētika.
Un es neuzskatu, ka vīrietis ir kaut kāds izņēmums, kurš šo varētu ignorēt!
31.01.2013 11:47 |

10 gadi
Reitings 5929
Nu šis neuzskatu, ka ir šķiršanās iemesls, bet nu es arī noteikti būtu sapūcējusies pamatīgi un pieminētu ilgi viņam šito, zinot sevi. Fuj, neapskaužu. Āpsis
31.01.2013 11:54 |

Reitings 8407
Nu es justos aizvainota, ja man tā pateiktu, tas nebija smuki.

Savam vīrietim es arī tā pasaku, ka tu smirdi pēc sviedriem, tāpēc novelc to kreklu vai ej mazgāties, viņš to saprot, kā arī es uzskatu, ka labāk būt godīgai, nevis, ka mans vīrietis to pats nepamana un staigā apkārt smirdīgs. Zinu vienu pāri, kur čalis drausmīgi smird, visi no viņa bēg, bet meitene laimīgi blakus stāv.. weeeee.

Un arī mans draugs pasaka man, ka mati netīri vai kājas asas, lai gan viņš to pasaka daudz mīļāk.

Domāju, ka te vajag pateikt cik esi aizvainota un izrunāties, jo es nejustos vairs iekārojama un normāla sava vīrieša acīs, tāpēc vīrietim ir kaut kā tas jāvērš apr labu.
31.01.2013 11:58 |

Reitings 357
Izklausās pēc kkāda gaterščņika, un pietam, ja fizisks darbs, kā var matus vel neizmazgāt?
Es ar savu vīrieti dzīvoju kopā jau vairāk kā gadu, un ne reizi vel neesam pateikuši viens otram rupju vārdu!
Nezinu kas Tev tas par tādu tefteli, bet nu normāla sieviete netiktos ar tādu veci, kurš tādu leksiku izmanto jau vien..
31.01.2013 12:09 |

Reitings 57
Centos runāt ar viņu vakar vakarā, pateizāk sakot viņš izspiedo no manis, jautājot, kas nav kārtībā. Jā, un viņš joprojām nesaprot, ko tik briesmīgu ir pateicis. Bet kā tik elementāru lietu var nesaprast vai arī vienkārši negrib saprast..Līdz ar to vēl viens strīds bija..Ejot gulet viņš teica, lai pabīdos( jo gulēju pa vidu gultai) un piebilda "vai arī man iet lejā gulēt?". Tad es uzsprāgu un teicu, ka man ir vienalga, kur viņš guļ, ne īpaši labā tonī. Savukārt viņš saģērbās un aizbrauca, līdz šim nav bijis mājās.
Domāju- rakstīt kaut ko vai nē, vai gaidīt, kamēr apdomājas. Vai arī uzrakstīt un pateikt, ka man nav vienalga, kur viņš guļ..?
31.01.2013 12:14 |

Reitings 57
Par leksiku esmu viņam aizrādījusi. bet iespējams pati izdarīju nepareizu izvēli, jo tas jau bija no paša sākuma.
31.01.2013 12:18 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Ja ir rupeklis, tad ir rupeklis. To neizmainīsi, un viņš pats arī nesapratīs, kas tur tāds, jo ir pieradis pie tāda izteikšanās veida.
31.01.2013 12:21 |

Reitings 8407
Nu tagad izvērtē kāds viņš ir - ja pats padomās un nomierināsies, tad neraksti, ja vien vari noturēties, bet ja viņš pēc šāda strīda gatavs visu izbeigt un tev attiecības tomēr ir svarīgi saglābt, tad uzraksti.
31.01.2013 12:23 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
Izskatās, ka viņš atradis ieganstu lai aizbrauktu. Un, ja godīgi, rodas sajūta, ka viņš nebaidās tevi zaudēt.
31.01.2013 12:24 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Njā .. tas, ka viņš Tevi ļoti aizskāra ar saviem izteikumiem ir vairāk nekā skaidrs .. bet tas tomēr nenozīmē, ka jānolaižas līdz tam pašam līmenim un jāatdara ar to pašu .. tagad abi esat sabozušies un kā auni iespītējušies ..

Pateikt vīrietim, ka viņa mīļotajai ir vienalga, kur viņš guļ .. khm .. nemaz negribu to iedomāties ..
31.01.2013 12:26 |

Reitings 57
Pateikt vīrietim, ka viņa mīļotajai ir vienalga, kur viņš guļ .. khm .. nemaz negribu to iedomāties ..

Nu protams, ka man nav vienalga! Dusmās pateicu.
Tad, cik noprotu, priekš vīrieša ausīm tas ir briesmīgi?
Nē, nu man arī tas liktos drausmīgi, bet es neskrietu prom no mājām..
31.01.2013 12:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits