lika justies nožēlojami

Reitings 57
Reģ: 28.01.2011
Sveikas!:)

Tēma ir par mana puiša izteikto komentāru pirms divām dienām, kurš neliek man mieru!
Varbūt lieta vēl ir tajā, ka slima esmu+ citas problēmas, bet jūtos emocionāli sagrauta :(

Kaut ko tādu no puiša gan šajās attiecības, gan iepriekš, kuras ir bijušas, dzirdu pirmo reizi, gan vispār no apkārtējiem cilvēkiem neesmu neko tādu dzirdējusi.

Viss sākās, kad vinš atnāca no darba (strādā fiziski) iegāja dušā, atnāca vakariņās. Viņš piekopj tādu lietu, kā pats nomazgājas, bet matus dažreiz neizmazgā pēc darba. Bet tā kā vide viņa darbavietā nav no labākajām-putekļi utt, pajautāju, vai matus mazgāja, un pasmaržoju, izrādījās, ka nav, un es pateicu, ka mati smird..(ok, varbūt man pašai nevajadzēja tā izteikties, bet tas bija bez jebkāda pārmetuma, tad arī viņa komentārs nesekotu).

Tātad, ziniet, ko viņš man pateica?? Viņš man pateica, ka man smird mute, pīz**,ka man ir spalvainas paduses un kaulains dibens. Neizdariet priekšlaicīgus secinājumus, bet es higiēnu piekopju, mazgājos 2x dienā. Ir bijušas reizes, kad pārnāku mājās pēc garas dienas un viņš man uzmācas ar seksu pirms es vēl bju dušā. Vienmēr ari nomazgājos, bet ir gadījies, ka negribu pārtraukt mirkli. Varbut tad viņš ir sajutis kādus nepatīkamus aromātus. Aa, un par padusēm, man te bja gripa, loģiski man ar augstu temperatūru bija ne līdz skūšanai, bet nu tas bija varbut kadi 1mm, 1.5mm.
Lai vai kā, ja arī tā būtu bijis, tad, man šķiet, tas nav veids, kā to pasniegt. Nu es viennozīmīgi neko tādu nepateiktu.

Pēc tam, kad viņš to visu izteica, pateica, ka jokojot, ko es pūšos..Nākamajā dienā uzvedās tā itkā nekas nebūtu bijis.. Vakarā pajautājas, kas man ir,es teicu, ka vēl dusmojos, par viņa teikto.atkal teica, ka jokojis, ka mīlot utt.
Bet man viņa atvainošanās īsti nelīdz. Jūtos vispār nepievilcīga, viņa vārdi visu laiku galvā. Ir izveidojies, tāds kā fizisks boks pret viņu, nepatīk, ka pieskaras. Divas naktis jau raudu :(

Stulbi, jautāt, vai kādai ir tā bijis, jo viennozīmīgi nē. Tāpēc, kā jūs to uztvertu, kā jums tas liktu justies, ja jums tā pateiktu?
Es jau arī nesaprotu, varbūt to visu sadramatizēju savā prātiņā.

Paldies, ka šo murgu izlasījāt! :)

Novērtēšu, ja nebūs komentāru no "sāc mazgāties" un taml. scenārijiem, jo kā jau teicu, viss ir normas robežās.
30.01.2013 19:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un puisis tev tica,ka mil, lai aizmirsti! nu ta neesi ietiepiga un piedod un vairs ta nedari! vins ari nedari! pietam, tiesam citreiz vairak skaties sev lidz!
30.01.2013 19:34 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Marta - ok, viens ir draudzīgi pasmieties par kāju pirkstiem. Pateikt, ka "p*** smird" ir drusku savādāk.
Nedomāju, ka tā dēl vajag pārtraukt attiecības, bet tā kārtīgi puisim paskaidrot, ka šādus apvainojumus necietīs, gan vajadzētu. Tas nav joks, jā, var saprast, ka puisis bija aizkaitināts, bet viņš pāršāva pār strīpu.
30.01.2013 19:36 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Tas čalis iedzīs Tevi pamatīgos kompleksos, var saprast pēc tava pārdzīvojuma.
30.01.2013 19:37 |

Reitings 57
Marta, gribētu es ar tādu apziņu arī dzīvot :D bet es neietiepjos, es vnk nespēju justies labāk, izanalizēju šo situāciju dažādos veidos. Arī Tevis aprakstītajā:D
30.01.2013 19:37 |

Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
Marta, manuprāt, ir liela atšķirība, vai pasaka, ka Tev pirksti kā kartupelīši, vaigi kā kāmim, kājas kā stirniņai vai uzskaita kur un kas Tev smird. Droši vien, ka paies vēl kāda nedēļa un voodoo tas vairs neliksies TIK briesmīgi, bet vienalga vīrietim nav tiesību tik brutāli izteikties.

Galu galā var taču korekti vai ar humoru pateikt par šādām lietām nevis pēc katras nogurdinošas dienas vai pie dusmīga garstāvokļa šaut ārā visu, kas uz sirds frīstailā.
30.01.2013 19:40 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es laikam nepiedotu, ja mans puisis atļautos tā izteikties. Bet var jau būt, ka viņš vienkārši ir ļoti neaudzināts un pats nesaprata, ka tas var otru aizvainot. Vīrieši jau reizēm galīgi nejēdz kā jāapietas ar sievieti un domā, ka var viņai sacīt visu, ko teiktu kādam savam čomam, piemēram.
30.01.2013 19:40 |

Reitings 4343
Tas ir draņķīgi, kad cilvēks, kas it kā ir Tev tuvs un kura viedoklis ir svarīgs (ka pieņem, saprot, galu galā - neizjūt pretīgumu) pasaka ko tik pazemojošu un apņirgājošu.
Nav jau jautājums par ietiepību, bet gan par to, ka tagad meitenei katru reizi, kad viņš intīmi tuvosies, prātā ienāks tas, kā viņš uzbrēca par to, kā viņai viss smird.
Saprotu, ka tā ir problēma. Bet varbūt varat izrunāties un paliktu labāk? Iespējams, ka viņš tā nemaz nedomāja, tas ir, viņš ir ievērojis kādu sviedru aromātu uz Tava ķermeņa, bet to nemaz neuztvēra kā ko negatīvu, taču tajā situācijā tā teica tikai tāpēc, ka gribēja ko nejauku pateikt?
30.01.2013 19:41 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Ak, jēziņ. Es būtu viņm pateikusi, ka ir pilna pasaule ar aromātiskām pežām, lai iet un meklē!
30.01.2013 19:45 |

Reitings 57
Es nezinu, ja arī iepriekš ir nācies sakašķēties, tad vienmēr visu cenšamies atrisināt uzreiz un izrunājamies. Bet šoreiz, man ir arī grūti ar viņu par to runāt, tāpēc cenšos izvairīties no viņa..Kad viņš ir pa mājām, es braucu prom darīšanās, uz uni, uz bibliotēku. Pēkšņi jūtos tik attālināta

Reitings 7781
zini, man isteniba ir nepatikami lasit, ne tik loti to visu situaciju, bet tos komentarus no meitenem, kuras saka-es pamestu, ietu prom utt. te man rodas jautajums-vai jusu attiecibas vienmer viss ir tik ideali? strida laika jus viens otru sauciet par zakiti, man nepatik tas un tas?ne tak! sakiet, fui, nereti punki un asaras un kads tu tads un tads!
es tiesam saku no dzives pieredzes(neesmu tik veca), bet man ir attiecibas jau 5 ar pus gadus, no tiem vasara 4 bus lauliba, un ne mazums stridu ir bujusi. protams, ir licies,ka nepiedosu, nekad neaizmirsisu, bet zini, tas viss pec gadiem skiet tik mulkigi.
es uzreiz varu pateikt, ka (ari tas pats story no dzives), ka ja cilveku nemil, tad gan .nedod dievs ko ne ta pasaki, uzreiz pamest var, bet ja ir jutas, tad ne!

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
pa olām sadotu un sex labi ilgi nedotu, ko tad lien pie smirdules&netīreles?
30.01.2013 19:46 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ak, jēziņ. Es būtu viņm pateikusi, ka ir pilna pasaule ar aromātiskām pežām, lai iet un meklē!

:D :D :D
30.01.2013 19:47 |

Reitings 57
Bet ļoti svarīgi arī būs, kā un vai viņš centīsies situāciju vērst par labu. Bet priekš tā man ir jāsāk runāt par problēmu
30.01.2013 19:48 |

Reitings 7781
nu neparprotiet! es jau neatbalstu tadu izturesanos utt. man tas ir skiet loti rupji, bet es tikai meginu taja visa paskatities dzilak, no logiska viedokla, ne tik loti vadities pec emocijam.

pietam es piekritu, ka jokos cilveks nereti pasaka taisnibu, kaut daleju. nu bija tur neizskuts vai kas tads, nu gadijas, kam gan negadas, bet nu ieveroja vins un attiecigaja bridi iekoda.
30.01.2013 19:49 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
piekrītu Martai, ne vienmēr visu TIK drastiski jāuztver, varbūt viņam toč sakrājušās problēmas unņemot vērā kā džeki runā savā starps, viņam vienkārši paspruka..protams,ka es ar apvainotos, bet tomēr..
30.01.2013 19:50 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Marta, bet ja miilotais virietis nekad neatlaujas ko tadu teikt? stridi, protams ir, bet nekad muzha vins neko tadu nav teicis un neteiks. jo ir audzinats laba gimene, draugi un vide laba.
Bet tas, ko šeit atļaujas pateikt. Tas ir prastums un necieņa.

Varbūt kāda no jums ar ko tādu spēj samierināties, bet ja man tā pateiktu, es nespētu piedot. Un tāds ne to vien var pateikt!
Viena lieta ir strīdi, bet pavisam cita, kā to strīdu atrisina.
30.01.2013 19:50 |

Reitings 57

:D :D
Kaut ko tādu es viņam pateikšu, kad seksu gribēs
30.01.2013 19:51 |

Reitings 4343
nepatikami lasit komentarus no meitenem, kuras saka-es pamestu, ietu prom utt.
- šim piekritīšu. Ir gan liela problēma, bet, ja cilvēki grib attiecības, tad tomēr problēmas vismaz ir jāpamēģina atrisināt. OK, ja nesanāk, ja patiešām vairs nejūtas tā otra cilvēka tuvumā labi, tad arī iet prom. Bet ne jau pamest tikai tāpēc, lai "būtu viņam parādījusi", ja reiz šī, cik saprotu, ir tāda vienīgā situācija bijusi, kad puisis ko tādu pateicis.Tas ir, ok, ja jūt, ka nespēs samierināties ar to, ko džeks pateicis, tad jau nekas cits neatliek. Bet tas nenozīmē, ka tomēr censties tās attiecības sakārtot būtu nepareiza izvēle vai kā tā.
30.01.2013 19:53 |

Reitings 7781
enija, nu bet ne visi ir augusi feinas gimenes! ir berni, kas augusi pasi, macijusies izdzivot nezeligaja pasaule un ari attiecibas vini nav tadi tur nez kadi!
30.01.2013 19:53 |

Reitings 7781

Kaut ko tādu es viņam pateikšu, kad seksu gribēs

nu ja tu ta teiksi, tad uz jums attiecas teiciens-tads tadu atrod!
30.01.2013 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits