Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

lika justies nožēlojami

Reitings 57
Reģ: 28.01.2011
Sveikas!:)

Tēma ir par mana puiša izteikto komentāru pirms divām dienām, kurš neliek man mieru!
Varbūt lieta vēl ir tajā, ka slima esmu+ citas problēmas, bet jūtos emocionāli sagrauta :(

Kaut ko tādu no puiša gan šajās attiecības, gan iepriekš, kuras ir bijušas, dzirdu pirmo reizi, gan vispār no apkārtējiem cilvēkiem neesmu neko tādu dzirdējusi.

Viss sākās, kad vinš atnāca no darba (strādā fiziski) iegāja dušā, atnāca vakariņās. Viņš piekopj tādu lietu, kā pats nomazgājas, bet matus dažreiz neizmazgā pēc darba. Bet tā kā vide viņa darbavietā nav no labākajām-putekļi utt, pajautāju, vai matus mazgāja, un pasmaržoju, izrādījās, ka nav, un es pateicu, ka mati smird..(ok, varbūt man pašai nevajadzēja tā izteikties, bet tas bija bez jebkāda pārmetuma, tad arī viņa komentārs nesekotu).

Tātad, ziniet, ko viņš man pateica?? Viņš man pateica, ka man smird mute, pīz**,ka man ir spalvainas paduses un kaulains dibens. Neizdariet priekšlaicīgus secinājumus, bet es higiēnu piekopju, mazgājos 2x dienā. Ir bijušas reizes, kad pārnāku mājās pēc garas dienas un viņš man uzmācas ar seksu pirms es vēl bju dušā. Vienmēr ari nomazgājos, bet ir gadījies, ka negribu pārtraukt mirkli. Varbut tad viņš ir sajutis kādus nepatīkamus aromātus. Aa, un par padusēm, man te bja gripa, loģiski man ar augstu temperatūru bija ne līdz skūšanai, bet nu tas bija varbut kadi 1mm, 1.5mm.
Lai vai kā, ja arī tā būtu bijis, tad, man šķiet, tas nav veids, kā to pasniegt. Nu es viennozīmīgi neko tādu nepateiktu.

Pēc tam, kad viņš to visu izteica, pateica, ka jokojot, ko es pūšos..Nākamajā dienā uzvedās tā itkā nekas nebūtu bijis.. Vakarā pajautājas, kas man ir,es teicu, ka vēl dusmojos, par viņa teikto.atkal teica, ka jokojis, ka mīlot utt.
Bet man viņa atvainošanās īsti nelīdz. Jūtos vispār nepievilcīga, viņa vārdi visu laiku galvā. Ir izveidojies, tāds kā fizisks boks pret viņu, nepatīk, ka pieskaras. Divas naktis jau raudu :(

Stulbi, jautāt, vai kādai ir tā bijis, jo viennozīmīgi nē. Tāpēc, kā jūs to uztvertu, kā jums tas liktu justies, ja jums tā pateiktu?
Es jau arī nesaprotu, varbūt to visu sadramatizēju savā prātiņā.

Paldies, ka šo murgu izlasījāt! :)

Novērtēšu, ja nebūs komentāru no "sāc mazgāties" un taml. scenārijiem, jo kā jau teicu, viss ir normas robežās.
30.01.2013 19:05 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Un? Pat ja zinu, ka neesmu stulba, nevienam nav tiesību mani tà saukt. Kaut kāds rupeklis tas čalis, un es esmu drusku šokā, ka dažas nejūt atšķirību starp viņa tekstu un meitenes. Saukt dusmošanos par šādām pērlēm par bērnišķību? Kur jūsu pašcieņa? Toč jums kāds tā varētu pateikt?
31.01.2013 16:56 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
nākamreiz saki : "mani tā uzbudina tavi tīrie slapjie mati, kad esi tikko no dušas!" uzreiz skries mazgāties :D un tavas neskūtās smirdīgās paduses līdzi dušā ņems :D
31.01.2013 16:57 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Grūti spriest, nezinot tuvāk tavu puisi, bet viennozīmīgi viņam nav iekšējās kultūras, šāda veida attieksme ir necienoša un pazemojoša.Nezinu..man tas būtu tomēr nepieņemami.
Bet īstenībā, ja viņš tā izteicās, viņa uzvedības/kultūras līmenim vajadzēja tev būt jau zināmam. Iepriekš šādu momentu nebija?
31.01.2013 16:59 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es iedomājos, pateikšu vecim- klau, tev caura zeķe, nomaini, nestaigā kā tāds bezpajumtnieks, savācies, a šis man pretī- a tev pašai , fig es mainīšu.. nu, sviests kaut kāds, nu tad staigā arī tāds..:D
31.01.2013 17:00 |

Reitings 57
nākamreiz saki : "mani tā uzbudina tavi tīrie slapjie mati, kad esi tikko no dušas!" uzreiz skries mazgāties un tavas neskūtās smirdīgās paduses līdzi dušā ņems

Nee, man tikai neskuutas, smirdiigas nebij :D

Jackie, nee taadu momentu nebija..Taapeec jau taadaa shokaa iesaaku sho teemu

Un? Pat ja zinu, ka neesmu stulba, nevienam nav tiesību mani tà saukt.

Nee, ja man kaads cilveeks no malas taa teiktu, tad buutu savaadaak.. Ar draugu tas taads jocinsh vien ir
31.01.2013 17:20 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Galīgi nepiekrītu chanley teiktajam...
Cilvēks, kurš ir pārliecinās par sevi, nevar apvainoties! Ne uz ko. Ja viņš apvainojas, tas nozīmē, ka viņš daļēji piekrīt teiktajam.
Par to daļējo piekrišanu - tas, ja cilvēks nekad par sevi pat nedaudz nešaubās, tieši parāda, ka neko īpaši gudrs viņš nav. Tā nav pašpārliecinātība, tā ir atteikšanās turpmāk domāt un vērtēt. Normāli būtu vienmēr sekot līdzi, šaubīties, izvērtēt jaunu informāciju un piedomāt, vai patiešām tā nevarētu būt, ka tam otram ir taisnība?

Un, ja saprasts, ka tas otrs cilvēks (kas it kā tev ir tuvs) ir vienkārši bezjēdzīgi tevi nozākājis, tad ir pavisam normāli apvainoties par to. Ja redzi, ka otrs tevi vēlas sāpināt un vēl tev sliktu, tad ir tikai dabiski, ja jūti pret viņu īdzību un aizvainojumu. Tu redzi, ka otrs Tev "uzbrūk", tāpēc instinktīvi rodas vēlme sevi aizsargāt, "kost pretī". Kas joved vai nu pie agresīvas pretreakcijas - vai, ja cilvēks šo pavisam primitīvo reakciju apspiež, tad pie aizvainojumu (kas paliek kā brīdinājums neuzticēties tam, kas tev vēl ko sliktu).

Pie tam, pat tad, ja meitenei tiešām būtu nedrošība par sevi - tad tas kaut ko pierāda? Ka patiesībā ikviens var apkārtējiem teikt visādas rupjības un riebeklības, un problēma ir tajos, kas par to apvainojas?
Un, pat, ja patiešām būtu tās problēmas ar sliktu elpu utt. (kas, starp citu, ir vairāk veselības, nekā tīrīguma problēma), tad - skaidrs taču, ka tajā situācijā un tajā izteikuma formā tas bija teikts ar mērķi apvainot un sāpināt.
31.01.2013 17:29 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nu labi, ka tomēr abiem sanāca kaut kādu mieru izlīgt un saprasties, un puisis saprata, ka nesmuki izrunājies. (Jo, ko te iepriekš viena meitene teica kaut ko par viņa atvainošanos - manā uztverē pateikt - ko tu tur pūties, es jau tikai pajokoju - NAV atvainošanās, atvainošanās ir tad, kad izrunājas un pasaka - jā, tagad saprotu, kāpēc tā jūties, negribēju tā tevi sāpināt...)
Cerams, ka turpmāk abi labāk viens otru sapratīsiet un šādi strīdi jums neatkārtosies.
31.01.2013 17:45 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Man vienīgajai nešķiet normāli, ka vārds "stulbene" ir kā mīļvārdiņš?!? :o
Zinu vienu pāri arī, kur meitenei puisis regulāri citu klātbūtnē veltī tādus vārdus kā "lose" utml. Manuprāt, tas ir drausmīgi :(
31.01.2013 17:55 |

Reitings 57
Cerams, ka turpmāk abi labāk viens otru sapratīsiet un šādi strīdi jums neatkārtosies.

paldies :)

Lindalaura, kad ir divataa es domaaju, ka ir pienjemami, ka nosauc par stulbeni. Bet var buut atseviskji gadiijumi, ka ir paari paar striipu. Intonaacija un konteksts ir galvenais
31.01.2013 17:59 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Katram, protams, savs. Es, piemēram, to nepieļautu - vienalga, kādā intonācijā.Domāju, ka tā ir elementāra necieņa. Ko tad brīnīties, ja vēlāk no viņa nāk tādas pērles, kā Tevis uzskaitītās?
31.01.2013 18:14 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Manuprāt, ka sadramatizēji gan :)
Noteikti, ka puisis to nedomāja nopietni, gan jau, ka izspsļāva, jo piesējies nelaikā (ēda, bija noguris bla bla kā jau vīrieši)

Mums ar draugu bieži ir jociņi par džungļiem :D Un sakarā ar cosmo anālajām patruļām, pat citreiz izmetam viens otram jociņu, ka Tev smird šī vieta :D nu wtf :D parēc, par kkādu sūdu un viss :) Jāprot tak arī attiecībās ieviest kkādas smieklīgas situācijas nevis no visa uzburt drāmas :)
31.01.2013 22:13 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
Toties tagad, ikreiz, kad piedalīsies kādā diskusijā, visiem asociēsies ar nemazgāto kājstarpi un neskūtajām padusēm :D
31.01.2013 22:45 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
Vat tas ar "smirdīgajiem" matiem ir tas pats vīrietis, par kuru raksti šajā tēmā ? - http://cosmo.lv/forums/topic/91552-ka-atgut-atpakal/
Ja tā, tad man viņa žēl.
31.01.2013 22:49 |

Reitings 57
un tu man asociēsies ar savu tizlumu, ja būtu palasījusi nedaudz vairāk par situācijas aprakstu un palasījusi komentārus, tad noteikti apjēgtu, par ko iet un par ko neiet runa.. varbūt arī nē :D
31.01.2013 23:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits