Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Milestiba vai vienkarsi piekersnas...?

Reitings 14
Reģ: 06.06.2011
Sveikas, man ir tada lieta ka ar savu draugu esmu kopa jau 9men. dzivoju pie vina, esam abi diezgan jauni, 19gadi abiem. Dzivojam arzemes... Man ar vinu ir labi, lai gan pedeja laika ir tadi stridi utt. Par to, ka sekss nau tik biezi cik gribetos, jo vins ir tads cilveks, kam sekss nau svarigakais un vinsam vinu ta negribas. Varbut par to, ka vins man nepievers tadu uzmanibu ka gribetos. Tdi nenozimigi sikumi, bet tomer...
Un taja pasa laika man vinu bail pazaudet, jo sitaja valsti man bez vina neviens nav, vinam te ir gimene draugi... man tikai Vins.
Bet citreiz es nesaprotu va ta ir milestiba, vai vnk piekersnas, kautkada pierasana.
Vai jums ir bijis kautkas lidzigs, kad nesaprotata ko isti jutat? un ka tas ir beidzies..?
30.01.2013 13:05 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Un taja pasa laika man vinu bail pazaudet, jo sitaja valsti man bez vina neviens nav, vinam te ir gimene draugi... man tikai Vins.

Šo man jau gribētos saukt par izmantošanu.

Pēc mīlestības neizklausās it nemaz.
30.01.2013 13:07 |

Reitings 14
nu izmatosana ta noteikti nav.... jo esmu pastavigs cilveks, man ir darbs viss utt.
30.01.2013 13:08 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
jauni cilveki nerti nezin ko no dzives grib, kur nu vel ko jut.
30.01.2013 13:21 |

Reitings 8272
man šķiet, ka jūs viens otru izmantojat. nezinu, gan viņa domas par šo lietu. varbūt tu esi kko sadomājusies, ka tev par maz šitas un tas. bet varbūt parunā ar viņu? pielāgojies arī pati nedaudz, nevis taisi histērijas par to, ka viņš tev nestaigā pakaļ kā suns. kaut gan es nezinu, cik daudz vai maz vinš tiešām tev pievērš uzmanību. izsakies lūdzu konkrētāk un mini piemērus, savādāk vainu novelt var uz viņu, lai gan varbūt vaina ir tevī.
vēl viena lieta un pati svarīgākā- tu baidies aiziet no viņa ne jau tāpēc, ka tu viņu mīlētu, bet tikai tāpēc, ka tev nav kur. varbūt atgriezies Latvijā pie radiem, pie ģimenes un tev viss nokārtosies? nesāpini viņu vēl vairāk un ātrāk dodies prom, ja tas ir tavs vienīgais iemesls.
30.01.2013 14:43 |

Reitings 8272
sancha- tā ir izmantošana, tu pati pateici, ka negribi iet prom, jo tev tur neviena cita nav. neapstrīdi acīmredzamo.
30.01.2013 14:44 |

Reitings 14
Es negribu iet prom tapec ka man neviena nav, bet tapec ka man gribas but ar vinu kopa. Un bail ka vins varetu sastapt kadu citu... Sany tu neesi mana situacija nezini, kas un ka. ;) visos sikumos.
01.02.2013 14:25 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Domāju, ja esat kopā tikai 9. mēnešus un jau strīdaties un Tu domā - pieķeršanās vai mīlestība, tad visticamāk ka pieķeršanos.

Uzskatu, ka pirmajā gadā vispār jābūt rozā brillītēm, bet izklausās, ka Jūs jau pāris gadus būtu kopā.
01.02.2013 14:37 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
Es uzskatu, ka to vislabāk spēsi saprast tikai Tu pati,jo neviens nevar Tavā vietā to pateikt. Kāda meitene uzrakstīs - pieķeršanās, un Tu, iespējams,sāksi tā arī domāt. To jau cilvēks pats jūt,ja ne uzreiz, tad ar laiku.
Man pašai mīlestība nenozīmē, kas viss notiek uzreiz, viss nāk ar laiku. Kad iepazinos, uzreiz tak nemīlēju savu puisi.Iepatīkas, saķ tikties, iemīlas un tad jaurodas tās sajūtas un apjausma,jā, patiešām mīlu viņu no sirds. Nu man tā ir :)

Bišķiņ novirzos no tēmas, bet, ja kaut kur uzdod jautājumu, vai ticu mīlestībai no 1. skatiena, parasti teicu: jā, protams! Bet tagad tā padomājot, liekas, ka sākumā ir iepatikšanās/iemīlēšanās un tikai tad pāraug mīlestībā. Jo tas nav tas pats. Kaut kur dzejā vai literatūrā vai kur citur bija teikts - mīlestība uzzied kā puķe, manuprāt, skaisti un akurāti teikts ;)

sancha___ Lai izdodas tikt skaidrībā!
01.02.2013 14:37 |

Reitings 129
Reģ: 06.06.2012
Arī man uznāk brīži, kad īsti nezinu ko jūtu pieķeršanos vai mīlestību. Pati nezinu ko gribu. Kad nav viņu ir slikti, kad ir arī nav labi.
01.02.2013 14:39 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Protams, jau atkal dažām vieglāk ir pateikt striktu "šķiries!". Pie kā gan noved 21. gadsimta vērtības, kad cilvēki tiek pielīdzināti lietām? Ja kas salūzt vai nefunkcionē, kā nepieciešams, tas tiek iemainīts vai izmests... nekādas kapacitātes ko labot.
Mazliet gan novērsos no tēmas..

Attiecībās, kurās valda mīlestība arī uznāk kādam no partneriem "melnās" dienas. Iespējams, autore savā būtībā ir mazliet vairāk emocionāla persona kā partneris. Nav viegli tik jaunam būt prom no ierastās vides, ģimenes, draugiem. Draugam tomēr tā situācija ir mazliet draudzīgāka kā autorei. Uznāk skumjas un ilgas, tas ir normāli. Un tās skumjas atkal noved pie sevis pažēlošanas, gribas lai ir lielāks atbalsts. Es spēju autori mazliet saprast, jo pati atrodos citā valstī, kur man tuvākais cilvēks ir mīļotais. Viņam gan te ir viss- ģimene, draugi, bērnības atmiņas, kamēr man ir jāadaptējas ar visu. Brīžiem vienkārši uznāk vājums un praudu, pačīkstu, bet tas nenozīmē, ka tāpēc nemīlu savu partneri.
01.02.2013 15:01 |

Reitings 8272
bail pazaudet, jo sitaja valsti man bez vina neviens nav

nu tie ir tavas pašas vārdi. vienā brīdī tu saki tā, bet otrā brīdī savādāk. tas izsakies lūdzu konkrētāk.
un bailes, ka viņam uzradīsies cita, ir normālas. tāpat arī viņš baidītos, jo tā ir parasta greizsirdība. pat, ja tā ir tikai pieķeršanās, jo mēs taču neviena nevēlamies savu draugu dalīt ar kādu citu, lai vai kādas tās attiecības būtu. nevienu citu iemeslu es neredzu un tu nesaki, kāpēc tu ngribi šķirties no viņa. brauc uz latviju un dzīvosi laimīgi bez viņa, kā arī tu nezināsi, vai viņam ir kāda cita vai nē. bet saproti taču, ka, ja jūs izšķirsieties, tad viņam kādreiz būs kāda cita meitene, pat vairākas varbūt. tas var notik pēc nedēļas, mēneša vai gada. bet tev taču tad arī būtu citi puiši. nejauc mīlestību ar greizsirdību.
01.02.2013 15:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!