Ko Tu uzskati par LABU darbu?

Reitings 176
Reģ: 04.11.2010
Sveikas!
Pēdējā laikā saskaros ar vairākiem interesantiem viedokļiem par to, ko cilvēki uzskata par labu darbu.
Kas ir jūsu kritēriji, un kādas būtu vēlmes, lai darbs būšu pietiekami motivējošs, kuru ar lepnumu un prieku vēlētos darīt?

Mani kritēriji:
1. Liela, atpazīstama, starptautiska kompānija
2. Labi, moderni, inovatīvi darba apstākļi
3. Atalogums par pilnu slodzi ap 600Ls uz rokas, visas soc. garantijas, apdrošināšana, apmaksāts mob.
4. Draudzīgs, pretīmnākošs kolektīvs
5. Darba atrašanās vieta - max stundas attālumā no mājām
6. Izaugsmes iespējas īsā laikā
26.01.2013 20:21 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Strādāšana savā labā.. galvenais, lai nav algots darbs
26.01.2013 22:24 |

Reitings 178
Reģ: 06.10.2012
Mani kritēriji par ideālu darbu ir pavisam vienkārši :) :

mans uzņēmums
strādāju vadošā amatā
izcils darba kolektīvs - profesionāls, izglītots, bez baumām, aprunāšanas, laika izšķiešanas, sēžot facebook vai graužot konfektes
peļņa man - vairāki tūkstoši mēnesī kā minimums
moderna darba vide, lai būtu prieks strādāt un lepnums par savu darba vietu, kas man ir ļoti svarīgi
nekādas rutīnas, vienveidīga darba
..... un tā varētu turpināt mūžīgi :)
26.01.2013 22:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka vislabaakais darbs ir taads,ka tu dari kaut ko ,kas tev loti patiik-it kaa dariitu sev un nav noteikti jadomaa par naudu-cik daudz nopelniisi...it kaa tas nebuutu galvenais(necentreeties uz naudu),bet beigaas nopelni tomeer loti labi...:)
26.01.2013 22:58 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Sapnis, protams, būtu darīt to, kas sirdij tuvs, bet tad es nomirtu bada nāvē, jo Latvijā ar to nenopelnītu pieklājīgai izdzīvošanai.
Atgriežoties realitātē - algu vismaz 600Ls 'uz rokas', lai ir izaugsmes iespējas, ir telefona/transporta kompensācijas, veselības apdrošināšana, labs darba kolēģu kolektīvs (pēc līdzšinējās pieredzes vēlams 'tīrs' vīriešu vai vismaz pārsvarā vīriešu), modernas darba telpas/iespēja normālas pusdienas paēst darba tuvumā.
26.01.2013 23:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits