???

Reitings 6
Reģ: 26.01.2013
Sveikas,
man vajadzīgs padoms... Ko lai dara...
Īsumā, mana pirmā mīlestība man bija 15 gados, viņš-3 gadus vecāks. Attiecības mums bija ļoti kaislīgas un mīla liela. Kopā bijām 4 gadus,kuru laikā mums piedzima mazulis. Tad viņš aizbrauca uz ārzemēm, es nebraucu,jo mācījos. Pēc gada viņš sagāja kopā ar citu un mūsu attiecības izjuka. Vēl pāris gadus vēlāk viņš apprecējās, bērnu nav. Biju smagā depresijā, bet viņa lēmumu cienīju. Ar laiku atradu citu virieti, apprecejamies, ir piedzimis berns. Kops skirsanas pagajusi 5 gadi. Sanāca sms dialogs ar bijuso. Sarunajam satikties un draudzigi paplapat. Ta ari bija, viss bija tiri draudzigi. Tacu tad caur telefonu viens otram atzinamies,ka veel aizvien milam viens otru un ka vins bija mulkis mani pametot. Nonacam tik talu, ka secinajam, ka varetu klut par milakajiem. Tad,nu luk, nezinu ko darit. Es vinu vnm esmu milejusi un milesu stiprak par jebkuru virieti, bet... nezinu... negribas taas slapstiisanaas un bailes, ka mans viirs uzzinaas, mums tomeer ir beerns kopigs... nezinu,ko dariit. Es gribu vinu kaut vai satikt dazreiz,man ar to pietiktu... Visus sos 5 gadus nebiju vinu redzeejusi... Esmu apjukusi. Mans virs ir labs virs... Bet uz bijuso ir stipraakas juutas... vins ir milaks un mums ir daudz vairaak kopiiga... Man nav tik tuvu draudzenu,kam varu so uzticeet... Tikai mamma... Bet vina saka, ka padomu man nedos, man pasai esotjaaizlemj saadaa lietaa ko dariit....
26.01.2013 19:07 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Ko Tu, muļķīte, mīli? Ilūziju par to, ka ar bijušo Tev atkal varētu kaut kas sanākt. Savu egoismu Tu mīli. Kaislība pret to tur no pagātnes NAV mīlestība. ĀpĀC, cilvēki, attopieties!!
26.01.2013 21:15 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Vīrietis , kas bija pirmais tava bērna tēvs, grib izpostīt tavu dzīvi un tikai pamīlēties ar veco mīlu. END
26.01.2013 21:20 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Ja Tu visus šos piecus gadus nejuti vēlmi pārtraukt attiecības dēļ bijušā un viņš arī to nejuta, tad nav vērts bojāt tagadējo dzīvi un attiecības. Mirkļa kaislības un vājumi nav laimīgas kopdzīve vērti! :)
26.01.2013 21:33 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
15 gados saiet kopā ar veci un dzemdē bērnu un tagad vēl mīļāko grib sev ieviest.
neko sev iedzīvojusies :D
26.01.2013 22:03 |

Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Lūdzu nenodari to savam vīram. Padomā, cik labs var būt cilvēks, kurš liek tev krāpt otru? Tur nav pat runa tikai par to, ka tā ir pretīga nodevība, bet tāda noklusēšana ir kā sēdēšana uz sienas kaudzes, jo kamēr tu tur ņemtos ar savu bijušo, tavs vīrs būtu būtībā atstāts viens, bet piesiets tev, neko nezinot. Kaut gan arī viņam ir visas tiesības uz laimi. Un arī, cik nopietni tur viss ar tavu bijušo varētu izvērsties? Nu nebūs tur nekas labs. Droši vien neko vairāk par izklaidi un seksu viņam nevajag, un tu arī skrien kā tāda lupata viņam pakaļ.
Ja vēlies iet pie citiem, tad dari to zināmu to savam vīram un šķiraties, nevis esi nodevēja. Viss dzīvē nāk atpakaļ! Ceru, ka pieņemsi pareizo lēmumu :)
26.01.2013 22:05 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Sanāk, ka tu vēlies iemainīt labu vīru un divus bērnus pret vīrieti, kurš tevi pameta ar savu bērnu un tagad grib kā mīļāko?

Man liekas, ka te viss ir skaidrs. :D
26.01.2013 22:10 |

Reitings 120
Reģ: 25.07.2011
nesaprotu, nākamais cosmo foruma raksts būs mani pameta vīrs ar abiem bērniem jo krāpu viņu.?
Tev tagat ir vīrs,ģimene.. un to vēlies izpostīt?
mans padoms, dzīvē viss nāks atpakaļ, kļūsi par mīļako, nākotnē varbūt tavs vīrs tevi krāps, neticu ka tev tas vajadzigs..
Paliec ar savu vīru, neuzķeries uz viņa mirkļa iegribām :)
26.01.2013 22:15 |

Reitings 6
Reģ: 26.01.2013
Nazīc, 15 gados es nesagāju kopā ar veci, bet gan ar 17 gadīgu puišeli, un mēs kopā nedzīvojām, vnk gājām uz randiņioem tolaik, tusiņiem,kino,utt. Sekss un bērns mums bija stingri vēlāk.

Jebkuraa gadiijumaa,piekriitu visaam un domaaju,ka taa nav laba ideja. Riit sazinaasos ar ex un atsuusu vinu. Pastaastiisu jums peec tam, kaa man gaaja, un kaa vins reageeja.
27.01.2013 19:22 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nepiekritīšu daudzām citām par to, ka ja cieni vīru, tad tā nedari. Man ir cits pamatojums - nekas labs no tā nesanāks, mīļākajam jābūt cilvēkam ar kuru nav tādu emocionālo saišu. Šādā izklājumā tu mocīsi pirmkārt jau sevi, otrkārt savus bērnus, veči jau tas tā, tie mani uztrauc vismazāk.
27.01.2013 19:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits