Jūs tik bieži pieminat monton/mosaic, bet es tur vispār nekad,nekad,nekad neesmu neko nopirkusi. Tiesa gan, īpaši arī tur nestaigāju, bet nu jā, acīs iekritis nekas ņemams nav :)
Meta un zappings ir tiešām briesmīgi un tur gandrīz nekad neeju, pārējos, kuros iepērkos - bershka, stradivarius, pull&bear, terranova, cubus, newyorker, sepāla, house, cropp town un tā tālāk - sekoju līdzi, kā izskatās, cik maksā, lielākoties arī pērku, ja ir kāda atlaide, protams, ja nav tā, ka woooow un vajag tulīt! :)
h&m cenas šķiet samērā draudzīgas, bet tur esmu nopirkusi tikai melnus džinsus, nezinu, šķiet, ka tās drēbes tur tādas ļoti prastas!
Bet kopumā - man arī nav tik ļoti žēl, ja topiņš, kuru esmu pirkusi pa maximums 10 Ls, džinsi, kurus pērku līdz 25 Ls vai kādas jaciņas, pēc kāda laika izmazgājas, vai kas saplīst. Es labāk tā, nevis nopērku vienus džinsus pa 80 Ls un tad staigāju tajos vairākus gadus. Turklāt mans top džinsu veikals ir terranova - tieši tādi kā man patīk (šaurie, tumši zilie) nekad nemaksā vairāk kā 15 Ls, un kalpo salīdzinoši ilgi, vismaz šajā cenu līmenī, noteikti! :)
Somas pērku sepālā - ļoti labi kalpo, ļoti glītas un zemas cenas! :)