Es lietoju agrāk to pūšamo.. neatceros vai auga ātrāk jo krāsoju matus un krāsoju, kad atauga nepiefiksējot cik ilgs laiks pagājis no iepriekšējās krāsošanas...
Noteikti nopirkšu tās apmpulas pamēģināt, jo ja ne ātrāk auga tad mati forški palika no tā pūšamā.. būs tas atkal arī jānopērk..
Es tās ampulas pamēģināju. Vissliktākais, kas vien var būt. nekāda efekta. Man bija lielāks efekts no drogās nopērkamā pūšamā ,kas maksāja pie 3Ls, nevis no šīm te.
Tātad man bija taisnība. Gan jau, ka pati pārdevēja to visu arī ieteica. Un visas skrien pirkt :)
Un vispār, ja palasa internetā, tad neviens šāds mākslīgais līdzeklis nevar uzlabot matu struktūru. To dara mūsu ēšanas paradumi+ dabiskās matu maskas.
Siberikas veikals ir liels veikalu tīkls, nedomāju ka tās vadība sēž forumos aiz nikiem un reklamē kaut ko...
Man piemēram tā diždaža eļļa ko daudzas iesaka matiem neder ( šīs ampulas arī vēl neesmu mēģinājusi), tā ka es uzreiz t;a neuzbrauktu, jo domāju, ka gan jau Keitins gribēja tikai labu... ( varbūt esmu naiva)
Tas pūšamais gan ir labs ( maniem matiem) to esmu mēģinājusi... :)
Man jautājums- kā tiešu jūs viņu klājat , lai max. līdzekļa tiktu uz galvas ādas, ne uz matiem??? Ar rokām, pirkstiem, vai izmantojat, piemēram, birstīti, kas matu krāsošanai paredzēta??? Šķirat matus pa šķipsnām, vai kaut kā haotiski???
enija - tas ka Tu pamēģināji 1x neko nedod, tomēr šādi līdzekļi ir jālieto regulāri! No vienas reizes Tev ne mati, ne nagi neizaugs un tas pats ar sportošanu un visu pārējo!
Es pati nestrādāju šajā veikalā un daru kaut ko pilnīgi citu! :D bet vienmēr jau jābūt kādam, kurš izcelsies savos tekstos te! :D
Roxy - Naiva Tu neesi! :) Un pūšamo arī esmu lietojusi es, bet eļļas ampulas patīk labāk, jo to pēc tam izmazgā! ;)
Kimbra - Es cenšos iemasēt galvas ādā ar pirkstiem, bet protams mati pie saknēm jau arī ir ar eļļu! Turu arī ilgāk nekā uz iepakojuma rakstīts, man personīgi nededzina galvas ādu un varu mierīgi izturēt.
Noslēpumainā, esmu arī šo lietojusi! Man gan pietika krietni vairāk reizēm, ne tikai 3-4. Bet to matu ātrāku augšanu tā arī nesagaidīju :D
Laikam jau tiem matiem ir savs kaut kāds augšanas ātrums, kurš katram individuāli atkarīgs no ģenētika, uztura, kopējā organisma stāvokļa. Un šo augšanas ātrumu grūti ietekmēt no malas. Bet visādas procedūras struktūru un stāvokli matam uzlabot gan var:)