Galvas saapes

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
mani nomoka nenormaalas galvas saapes.... tieshi pieres daljaa... peedeejaas 3 dienas vnk juuku praataa no saapeem...man ik pa laikam gadaas taadas galvas saapes,bet shoreiz ir pa traku. Driz buushu LV un gribetu veikt galvas datortomograafija, bet Es nezinu vai Es kaut kur pa taisno taa arii tikshu vai man saakumaa jaaiet caur gjimenes aarstu? kaada nav veikusi sho parbaudi bez nosutijuma? varbut kadai ir taadas pashas galvas saapes un vismaz var ieteikt kaa mazinaat taas,jo neviena tablete nepalidz:(
24.01.2013 13:12 |

Reitings 7497
draugam divas reizes pierē urba caurumu lai skalotu pieres dobumus

šermuļi pārskrēja lasot
24.01.2013 13:45 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 18.03.2010
pirmo reiz dzirdu ka piere urbj.. brrr.
es ik pa laikam mocos ar deguna iekaisumu, iesnas var arii nebut. tiesa gan man deguns biezi ciet. un piere spiez tad loti, it seviski kad galvu noliec uz leju.. un tad bliezu uz stradiniem uz loru nodalu, un man skalo degunu.
24.01.2013 13:49 |

Reitings 10816
nu ja es esmu rijusi kobru vairakas reizes,domaju,ka taada galvas parbaude nieks vien bus :) bet taa urbshana..uujjjjj :D :D :D ejiet pa gaisu :D

njaa..labak tad neriskeshu dzeert zaales uz savu galvu :) taa jau stulba un saap :D
24.01.2013 13:49 |

Reitings 2494
Lancaster - nu zini - es pirmo reizi viņu ieraugot ar tādu "tapu" pierē, ar ko bija aizbakstīts tas caurums - raudāju ... tas bija diezgan pretīgi - es nestāstīšu sīkumus kā noteik tā procedūra.. bet nu viņam bija lielas problēmas ar pieres dobumiem ... tur visu laiku krājās strutas un dabiski neskalojās ārā ... līdz šovasar uztaisīja operāciju privātklīnijā (jo Stradiņos tās n-tās operācijas neko nelīdzēja) un nu jau (tpu.. tpu..tpu) vairāk kā pus gadu viss ir forši.. :)
24.01.2013 13:51 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Uii, pazīstama situācija. Man tādas galvassāpes bija aptuveni kkādus 3mēnešus no vietas. Nekas nepalīdzēja- varēju kaut zemē aiz sāpēm līst. Sāku ar ģimenes ārstu, kura mani tālāk nosūtīja jau pie konkrētiem ārstiem slimnīcā. I-netā salasījos vēl visādas muļķības klāt- mani simptomi visi bija tādi, ka varētu būt, ka galvā audzējs. Izpaužas kā spiediens galvā, reiboņi, 2x pat noģību, un nereālas galvassāpes. Izgāju n-tos ārstus, arī datortomogrāfiju tai skaitā. Manas aizdomas, par laimi, neapstiprinājās, audzēja nekāda nav. Tfu, tfu, tfu. Tad sekoja vēl n-tie ārsti un slēdziens- veģetatīvā distonija. Stress, saspringts dienas grafiks, temps- slodze nerviem par daudz. Nu lūk, bija jānodzer zāles ko ārste izrakstīja, ieteica iet uz masāžām un mierīgāk dzīvot. Tā kkā. Tgd joprojām ir galvassāpes, daudz retāk, bet ir- nekur nav pazudušas. Dzeru Ibumetīnu un ciešos.
24.01.2013 13:54 |

Reitings 10816
njaaa... trakums ar taam galvas saapeem... es ar lasiju,ka varot but no stresa un neizguleeshanaas taada veida galvas saapes..nu jaa...neizguleshanas ir mana problema delj agraa darba..bet tur neko nevaru mainit,ja vienigi darbu :( bet nu nekas nav trakaaks par galvas saapeem :( goda vaards :(
24.01.2013 13:57 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man kad reizi meenesii ir migreena,tad vieniigais kas tieshaam paliidz ir analgiins. ;)
24.01.2013 13:59 |

Reitings 2494
buuuuu - tā kā es (par nožēlu) zinu, kas ir galvassāpēs - tādas, ka nevar ne paiet, ne pasēdēt ne padomāt.. es Tev pilnīgi piekrītu..
24.01.2013 14:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits