mani nomoka nenormaalas galvas saapes.... tieshi pieres daljaa... peedeejaas 3 dienas vnk juuku praataa no saapeem...man ik pa laikam gadaas taadas galvas saapes,bet shoreiz ir pa traku. Driz buushu LV un gribetu veikt galvas datortomograafija, bet Es nezinu vai Es kaut kur pa taisno taa arii tikshu vai man saakumaa jaaiet caur gjimenes aarstu? kaada nav veikusi sho parbaudi bez nosutijuma? varbut kadai ir taadas pashas galvas saapes un vismaz var ieteikt kaa mazinaat taas,jo neviena tablete nepalidz
galvassāpēm var būt simtiem iemeslu, vēl nedēļu atpakaļ mans brālis mocījās ar lielām sāpēm pieres daļā, aizgāja pie ģimenes ārsta, tad uz rentgenu un izrādās, ka viss deguna dobums ar strutām, lieki piebilst, iesnu viņam nebija...
veicu datortomogrāfiju iekš VC4. MAn gan ārsta nosūtījums bija - un taisīju uz apdrošināšanu. Cena, bez rindas - 65 Ls. un man šķiet, ka bez nosūtījuma neviens neko neaisa. Aizej pieģimenes ārsta vai piezvani, lai iedod nosūtījumu.
Gāju uz magnētisko rezonansi (kas ir labāka kā DT), bet ar svu klaustrofobiju - es ilgāk pa 30 sek. tajā kastē nevarēju uzturēties.. kākās histērija.. - tā arī neuztaisīju - nācās taisīt DT
nu jaa,man ar teica par taam strutaam ,bet ari iesnas nav bijushas sen .... bet man shitadas sapes paraadaas reizi 2 meneshos uz nedeelju un tad paariet,vnk shoreiz ir mezhonigas saapes ash sabijos... palasiju sheit cosmo par migrenu,et cik noprotu,man taa nav
nebushu tik ilgi LV,neus laiks iet pie ghimenes arsta... ehhh... stulbums...
hmm... arii doma japazvana pamaatei,vinjai kaut kaadi arsti pazistami,mosh ko ieteiks tikai man taada problema,ka isti nezinu datumus,ko teikt gjimenei,jo shis tas ieplanots
Murr Murr,taas zales uz recepti? jo esmu UK,nez vai te vispar taadas ir
es lasiju,ja galva sap vairak pa 24h jaiet pie aarsta,manas galvas sapes ilgst parasti nedelju bez apstajas... pashlaik jau treshaa diena... un ,kaa jau biezhi tiek minetes,UK aarstu sisteema ir vnk pakaljaa ..tapec gribu parbaudities LV
buuuuu- zāles nav uz recepti. Tās ir homeopātiskās zāles. Bet efekts labs. Bet nu es vismaz zinu kāpēc man sāp galva. Un šīs zāles palīdz apasiņot smadzenes un palīdz šķidruma attecei (es jau minēju, ka man tās izrakstīja ārsts). Bet nu viņas dārgas gan. 20 Ls - 50 tabl - tas ir 25 dienām.
Bet es 3 kādus mēnešus nezināju kas ir galvassāpes...
Esmu atisījusi datortomogrāfiju,magnētisko rezonansi un encefelogrammu.
Man arī MR-ē teica,ka nevar noraustīties,savādāk visa operācija izjuks un būs citu reizi pa jaunu jātaisa.Citi bija briesmu stāstus sastāstījuši,cik tas ir briesmīgi.Nez,man tur nekas traks nelikās.Jā,ir šaura truba un baigās skaņas,bet nebija jau tik traki Es saņēmos,lai gan pirmajā momentā likās,ka būs traki jo traki!
bet Tev tās zāles nepalīdzēs, ja būs kaut kāds iekaisums.. ja Tev tur pūst deguna dobumi - kāda asins cirkulācijas uzlabošana tur var palīdzēt...aizmitrsti.. manam draugam vienreiz sāpēja nenormāli galva - izsauca ātros - uztaisīja datortomogrāfiju - viņam arī problēmas ar deguma un pieres dobumiem (nu jau jāsaka, cerms, bija, jo pagājušajā vasarā uztaisīja operāciju) - lai būtu interesantāk varu pastāstīt, ka draugam divas reizes pierē urba caurumu lai skalotu pieres dobumus... tā kā tā ir nopietna problēma...
Murrra - nu es biju baigi priecīgā, ka tikšu uz magn.rezonansi - es tik lielas cerības liku, ka nupat man atklās visu kas un kā.. ielīdu tajā trubā - un viss... tur neko nevar padarīt... es vienkārši kritu histērijā.. sāku raudāt un gandrīz paģību.. un tad man paskaidroja, ka tā ir klaustrofobija. Mana pieredze...
Bet tad uztaisīja datortomogtāfiju + duplekssonogrāfiju galvas asinsvadiem + elektroencefalogrāfiju un noskaidroja visu, ko vajadzēja...