Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Brinumreceptes

 
10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
Sveikas! domaju, lielais vairums no mums mil kaut ko gatavot un meginat kaut ko jaunu.. Man ir jautajums, varbut kadai ir garsigas biezpienmaizes recepte? Piem., Narvesena mazas biezpienmaizites ir tik garsigas... bet majas ceptas sanak pavisam savadakas...

Vai kadai ir kada laba recepte sada veida gardumiem? Varbut velas padalities?
23.01.2013 13:10 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Tas ir tādēļ, ka biezpiens ir jāsamaļ pirms tam, lai nav graudains. Tās biezpienmaizes ir uz siera kūkas principa- izcep un pēc tam jāpatur ledusskapī, lai viņa tā kā saplok un viss sadraudzējas. Un pamatnē ir smilšu mīkla.
23.01.2013 13:17 |
 
10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
koshlene - biezpiens vienmer ir bijis smalks, jo nekad pa taisno nelieku ieksa.. vienkarsi ir 100 un 1 recepte, tadel domaju pajautat seit, varbut kadai ir laba recepte
23.01.2013 13:20 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Nu, kas vienam garšo, otram ne! Es tev saku kādas veikalos tirgo un kādēļ mājās cepta sanāk savādāk. Es cepu "tādu kā veikalā", ņemot vērā to, ko rakstīju iepriekšējā komentārā.
23.01.2013 13:24 |
 
Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
http://www.draugiem.lv/user/1443015/gallery/?pid=267550280

si loti laba, manuprat pat nedaudz atgadina narvessen kuku, es vel izmerceju zavetas plumes ruma un tad ar nedaudz ruma sablendereju biezeniti un iesmereju starp biezpiena un miklas kartu. Bija super
28.01.2013 12:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits