grib, lai es būtu iedomīga un nepieejama

Reitings 137
Reģ: 10.01.2013
man puisis manī ieskatījās laikā, kad biju diezgan iedomīga un egoistiska, narcistiska un ar daudz augstāku pašapziņu, nekā man tagad ir... taču laika gaitā viņš atkausēja manu sirdi un nu jau esam pailgi kopā, būs gads drīz
pati nemanot kļuvu citādāka, mīļāka, pielaidīgāka, vairāk sāku rūpēties par sevi, nekā viņu, pazaudēju to savu iedomīgumu, nepieejamību, lepnumu...
jo vairāk to visu pazaudēju, jo vairāk viņš atsala... jo vairāk sāku pirmā rakstīt zvanīt, jo mazāk vinš palika ieinteresēts...
tagad vinš man saka, ka grib atkal lai es tāda būtu, kautkāda leduskaraliene, ar nelielu mīļumu iekšā, ko viņš itkā izcīna...
viņš pat saka, ka par daudz ar viņu cenšos komunicēt, par daudz sms, zvanu, kaut gan tā nav, jo nedzīvojam kopā..
kad iepazināmies viņš man skrēja pakaļ, es saprotu, ka tagad viņš grib tāpat, bezmaz lai es viņam nerakstu nezvanu, pats meklēs un cīnīsies...

tas jau būtu loģiski, tikai kad tāda palieku, klusēju, nerakstu, nezvanu un izliekos ka man " pilnīgi vienalga" kā viņam sodien iet un ko dara", viņš nemaz nesāk mani ķert

sanāk, ka vienkārši nekontaktējamies līdz brīdim, kad man vakarā ap 22 apnīk šitā spēle, sirds ir vaļā, steigā prasu kā gāja, ko darija un protams esmu mīļa, saku ka ļoti pietrūka un no iedomiigaas maitas tur ne smakas nav :@

ko darīt un kā jūs domājiet, kas notiek?
23.01.2013 12:33 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
vilma, ar SAVU tagadējo pieredzi, es atbrīvotos un ietu tālāk, vismaz no sirds mēģinātu. sevis dēļ, sava laika dēļ! jo ir tik stulbi censties un locīties, apspiest sevi kāda dēļ, kuram nevari būt gana laba tāda kāda esi.
skaidri redzams, ka viņam no attiecībām nepieciešams kas cits (tas aukstums)!

vēl varu piebilst, ka "klasiskiem" puišiem tik tiešām patīk tas vēsums (retāka zvanīšanās, īsākas sarunas pa telefonu, retas sms utt.), sevišķi, ja paši ikdienā diezgan aizņemti. un es viņus saprotu, jo pati esmu no aizņemtajām, man ir hobiji utt. man vajag daudz laika sev! arī kopdzīvi ar vīrieti šobrīd nevaru iedomāties, lai cik fantastisks viņš nebūtu! man vajag to sajūtu, ka es pavadu laiku ar vīrieti, bet, kad sagribu, dodos uz savām mājām, pazūdu uz nedēļu.
bet mani uzskati ir mainījušie. agrāk es arī biju supermīļā, mājsaimnieciskā. bet tad bet tad es savu dzīvi sāku pakārtot SEV... un man neatliek laika tādai būt! :D
vārdu sakot - mani uzskati ir ļoti mainījušies. bet tas noticis ilgā laikā. tu arī atradīsi skaidrību savai situācijai, nevajag steigties pieņemt lielus lēmumus vai krasi mainīties. dzīvo, mierīgi ieklausoties sevī! ;)
23.01.2013 13:20 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Man ienāca prāta doma, ka varbūt viņa ir kāda cita, un viņš negrib, lai viņu traucē brīžos, kad viņš ar viņu tiekas. (bet tas tikai mans domu lidojums).
Es arī laikam iespītētos un nerakstītu visu dienu un pat neatbildētu, ja viņš arī kaut ko uzrakstītu.
Viņam ir bargās kundzes fetiš :D
23.01.2013 13:22 |

Reitings 137
kādam ir kādi rīcības punkti pie kā man pietureties? :( :D
ko ikdienā darīt? :(
un kā to bargās kundzes fetišu izkopt? :D

jo ko tieši viņš sagaida manā rīcībā?
23.01.2013 13:28 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
citreiz sezu majaas.. uzrakstu -sis neko man neatbild,kad vienreiz braucu pie draudzenes-izsledzu telefonu, ha ha ha...bija nopietni satraucies,kad aizsutiju vinam tikai vienu sms-busu majaas veelu,pie mums te paaris simpatiski dzeki,atpuuties labi! :D bija gatavs 12 nakti braukt uz otru rigas galu.. :D

vienreiz sanaca netisam labs joks.
manejais aiziet uz istabu sameklet manu telefonu,atri iegaju sms.lv nosutit sms uz savu telefonu,lai vieglak atrast,tekstaa ierakstiju -"milu tevi zaki" .:D
Maneejais ieskrien pie manis virtuvee,asaras aciis mans telefons drebosaas rokaas -KO TAS NOZIIMEE?????

es saku:kaa noziimee,milu tevi-par ko taa satraucies? :D
izraudajas un tad tik izdevas ieskaidrot ka ta sms bija domata vinam... :D
nevis ka manii kaads iemiileejies.. :D
23.01.2013 13:35 |

Reitings 137
up :(
23.01.2013 14:02 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Vilma ,nu ja viņš grib vēsu attieksmi un tu to esi gatava sniegt,tad iztēlojies savas sajūtas pret kādu draugu,kolēģi,paziņu kurš tev ir vienaldzīgs un tā arī izturies pret viņu. Bet nu tās nebūs normālas attiecības, neīstie cilvēki satikušies.
23.01.2013 14:08 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
vilma, neredzu jēgu te izlikties skarbai un tēlot kaut ko. Ja puisis nav apmierināts ar to kāda tu esi, tad jāsāk domāt - vai tur ir kaut kāda mīlestība? ko tad viņš mīl - tevi vai pakaļskriešanu? es noteikti pašam pateiktu,ka es neiešu tēlot nekādu ledus karalieni,ja es tā nejūtos. Lai mīl mani tādu,kāda es esmu, vai nemīl nemaz.
tikai tad,kad tu otru pieņem tāds kāds viņš ir - tā ir mīlestība. neizskatās,ka jums tur būtu kas vairāk par simpātijām.
23.01.2013 14:08 |

Reitings 137
es jau varu sev sasiet rokas un visu dienu izlikties, ka man pilbiigi vienalga kur vins ir un ko dara (kaut gan patiesiibaa leenaam tai laikaa eju sviestaa), varu, ja vinam taa patiik, bet pienaak 22 vakaraa, tad laiks kad jaaiet guleet, jo riit darbs un viss, vins NAV man skreejis pakalj, pat neiedomaajas arlabunakti noveeleet...
protams 24 h ignoreesanu vel neesmu izmēģinājusi..

bet varbūt viņš to tulko savādāk? ka man tiešām ir vienalga, ja reiz nesazinos? jo es parasti dienas laikā uzturēju gan kontaktu

tas ka es klusēju jau neparāda ka esmu tas viņa bargās kundzes fetišs...

kā man TO izrādīt?
23.01.2013 14:20 |

Reitings 11698
Nu tās nav normālas attiecības. Man izskatās,ka jūs neesam viens priekš otra.
23.01.2013 14:22 |

Reitings 11698
P.s. - šitāda 24h ignorēšana man vispār liekas bērnišķības kalngals. ja nevar izrunāt radušos problēmu, tad vismaz beidzat čakarēt samadzenes viens otram.
23.01.2013 14:23 |

Reitings 137
es vienkārši gribu izmēģināt, lai man pēc tam negrauž sirdsapziņa, ka nemēģināju...
un ja tad nesanāks, tad neko...
jo tad kad iepazināmies, tad taču tas darbojās, bet es tad speciāli nemaz neignorēju.. man vienkārši jāatgriežas tur, kur biju, bet smieklīgi, ka neatceros, ko tādu es tad dariju...
23.01.2013 14:25 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es tādām attiecībām neredzu jēgu. Tas vīrietis ir vairāk nekā dīvains.
23.01.2013 14:25 |

Reitings 137
Tas vīrietis ir vairāk nekā dīvains.
kāpēc? :(
23.01.2013 14:26 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nākamreiz, kad tiekaties, aprunājies ar viņu. Izstāsti viņam, kā jūties, liec sevi saprast.

Es arī, savu draugu piesaistīju ar neizteikto emocionalitāti, es pat tajā laikā nekādos apstākļos neraudāju, neatklājos nevienam. Redz, atradās, kāds, ko tas piesaistīja.

Pagāja mūsu kopā būšanas pusgads un es izmainījos - paliku emocionālāka ar visām sekām :D

Aukstā Sniega karaliene, ko viņs it kā grib, jau nemaz nevar mīlēt. Tas nav īsti savienojams.

Parunā ar viņu!
23.01.2013 14:28 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Tad vienkārši ignorē viņu, bet tā nopietni. Neraksti viņam nekādas sms un arī tad kad viņš atraksta neatbildi, ja grib satikties saki, ka esi aizņemta, jo ir piemēram, jāiet baleties ar draugu kompaniju. Tad vari kkad atbildet uz kadu sms pec vairakam stundam, pat dienas, bet nu nezinu. Pmeģini, bet ezinu vai tas ir taverts.
23.01.2013 14:29 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Tu tiešām gribi sevi "lauzt"?

Cilvēki ar laiku mainās, tas ka sākumā biji vēsā egoiste, nenozīmē ka tāda būsi visu dzīvi.
23.01.2013 14:54 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
tev ir divains virietis,tas ir tikai normali,ka pe tik ilga laika vairs neesat sakuma perioda,kur virietis medii savu ligavinju.
Manuprat gads monogamas attiecibas jau dodas uz nopietno attiecibu celja,ko tad darisiet velak kad dzivosiet kopa? shis tev prasis lai skapi slepies,jo parak biezhi tevi redz...
23.01.2013 15:01 |

Reitings 137
tieshi taa, skapii, bet aaraa nevelk.. :@
23.01.2013 17:42 |

Reitings 104
Reģ: 08.04.2012
Pamet viņu un tad ignorē :D
Būsi vēsā ledus karaliene.

Priekškam tev tas vajadzīgs ,ja pati ej no tā sviestā?
Normāli jau cilvēki ir atiecībās jo abi gūst no tā kaukādu baudu,patīkamas emocijas utt.
Ja esot atiecībās vienam ir diskomforts ,tad tas ir jāsagremo un jāiet katram uz savu pusi.
Cik tad ilgi tu tēlosi to,kas nēsi ?
Varbūt viņam vienk vajadzīgs pats iekarošanas proces nevis rezultāts.
23.01.2013 19:39 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Viņš grib, lai visu mūžu esi auksta un iedomīga? :D
23.01.2013 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits