Es tagad ta aizdomajos,kad jus nesat remontet savus mobilos vai datorus jus dzesat ara savas sexy bildes. Jo vai nav ta ka tie kas taisa tas bildes skatas vinam visas, tas pats ar video!? Ka tur isti ir?:////
Labāk neriskēt. Pēc tam vēl internetā nopludinās :) Paziņai vispār visus datus pakāsa, lai gan solījās saglabāt. Neesi naiva - cilvēki tagad drausmīgi.
man datora bij paris sexy bildes :D kompis peksni nojuka, nepaspeju parkopet un izdzest, nezinu vai vini tur petija vinas vai ne, bet bik neerti bija :D
Daniela, mūsdienas ar telefonu sanāk ļoti labas bildes. Ja māk fočēt, tad var uztaisīt daudz labākas nekā ar fotoaparātu. Vairāk ir atkarīgs no paša fotogrāfa, mazāk no tehnikas. :-p
Man šķiet naivi ir domāt, ka neskatās :D:D:D , protams ir dažādi cilvēki, bet domāju, ja ienāks servissā tāda sexy dūdiņa, čaļi noteikti izlūrēs kompi vai nav kas pikants :)
+ vēl var meklējot kaut ko uziet netīšām kādu mapīti ,piemēram..
Pazīstams vai nepazīstams, tik un tā uzticēties nevar. Zinu šitos. Un ja ļoti gribēs un vajadzēsa visu dzēsto atjaunos. No fleškām dzēstos failus arī var atjaunot, ja nav daudz rakstīts pa virsu. Tad pēdējos dzēstos toč var.