Trakumi ar bijušām...

Reitings 103
Reģ: 20.01.2013
Sveikas , meitenes...
Dalieties stāstos, par Jūsu esošo/bijušo puišu bijušām draudzenēm? Kā viņas Jūs centušās nomelnot, izšķirt u.t.t?
21.01.2013 20:43 |

Reitings 103
Lakrica vajadzēja draudēt ar šo:
156.pants noteic: "Par tīšu personas goda aizskaršanu vai cieņas pazemošanu mutvārdiem, rakstveidā vai ar darbību soda ar arestu vai ar naudas sodu līdz desmit minimālajām mēnešalgām." :D
21.01.2013 21:59 |

Reitings 165
Reģ: 08.11.2011
man gan nav bijušas problēmas ar bijušajām, bet ar bijušajiem gan :D
21.01.2013 22:01 |

Reitings 103
*sexywoman- stāsti laukā !? :D
21.01.2013 22:02 |

Reitings 205
Reģ: 29.01.2009
Tagad jau es arī saprotu, ka tik nopietnu draudēšanu tā nevar atstāt, īpaši, jo ir taču rakstiski pierādījumi, bet nu toreiz biju vēl jauna, knapi 18, un pirmo reizi dzīvē saskāros ar to, ka viens cilvēks var otram tik šausmīgas lietas rakstīt un novēlēt, nebija ne mazākās nojausmas, kā rīkoties tādos gadījumos. Kā vienīgi, ka jāuzmanās staigājot apkārt :D
21.01.2013 22:06 |

Reitings 357
Mana vīrieša bijušā ik pa laikam ,pa pāris mēnešiem uzrodās sociālo tīklu statistikās, reizēm ar zvaniem -parunāt, ar to ,ka viņai neiet un lai viņš palīdz, tad ar svetku apsveikumiem 2 vārdos, kaut arī dzīvo kopā ar vīrieti, un ir 30 gadus jauna vai veca. Katrā ziņā vecāka par mani, bet uzvedās kā jaunāka par mani. Vīrieti šeit nevar vainot, viņš uz kontaktu neiziet, to zinu skaidri.
Kopš viņu šķiršanās ir pagājis vairāk kā 1,6 g.
Smieklīgākais bija tas ,ka viņa sūtija savu bērnu dežūrēt kvartālu tālāk pie mūsu "podjezda",bērnam kādi 10-12gadi( tas nav mana vīrieša bērns), un pēctam kā viņš ieraudzija mūs , vot tā dzīvē neticami notiek, es pa logu novēroju kā viņš izvilka mobīlo Tel un pēkšņī kādam zvanija! Laikam gribēja pārliecināties, ka ir kāda cita viņam.
21.01.2013 23:04 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es savus bijushos atstáju pagátné, neapsveicu pat svétkos, un man veicas visu manu puishu bijushás mani neaiztika.
21.01.2013 23:07 |

Reitings 357
Es Te varētu rakstīt un rakstīt..
Vienīgi man viņa neko nav rakstijusi, tikai skatās no sava bērna, viltus profiliem sociālajos tīklos.
Bija pat tā, ka vīrieša darbs saistīts ar to, ka viņām ļoti bieži zvana sveši nummuri, un par cik viņas nummura viņam nav, viņa zvana un pāris reizes nezinot ir sanācis pacelt, līdz izdomājām, k a jāieraksta kontaktos, lai uzreiz zin kad necelt.
21.01.2013 23:07 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Aura, tas par bērnu ir vienkārši slimi :(

bet, runājot par mani, viena no mana drauga bijušajām palaida baumas, ka es bezmaz ar pusrīgu džekam aiz muguras ņemos, kaut pati no citas pilsētas un vispār neko par mani nezināja
21.01.2013 23:09 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
oii,bija man traki.. mil,ka puisis nesaprot, kas ir milestiba,ka mil vinu nevis mani.. izlemu ar puisi skirties,tad gan vins itkaa saprata,ka mil bijuso..stulbi kaut ka,bet nu
22.01.2013 00:05 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Sākumā sūtīja visādus murgus man draugos, tad aicināja draugu uz tikšanos, bija gatava vēl vienam bērnam, bijām kopā ar draugu gandrīz 5 gadus un tad vēl man rakstīja, ka īstenībā visu laiku viņi satiekas un draugs pie viņas piebraucot. Kad draugs uz viņas aicinājumiem uzlika ignoru, tad teica, ka mūs abus nositīs. Īstenībā tāds murgojums. Un sievietei krietni pāri 30, bet nu uzvedas kā bērns. Ko citu - pasmieties tikai. :D
22.01.2013 08:18 |

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Miss_Tiina :D Man liekas, ka mūsu puišiem ir viena un tā pati bijusī :D Vai arī tā vnk kkāda bijušo suga, kas aicina uz Maķīti? :D :D
22.01.2013 08:26 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Man nav bijusi nekāda darīšana, vienīgi draugos paskatās, paokšķerē, bet tas arī viss..Bet man bija darīšana ar mana bijušā puiša esošo draudzeni, par ko vispār biju šokā..Viņš stāstīja viņai visādus brīnumus, ka es neliekot mierā utt, tad tā nenormālā man sūtīja kkāda sms, bet tādas lētas un pretīgas, ka taisni vai žēl palika cilvēka, kuru Dieviņš ar smadzenēm apdalījis. Varu apzvērtēt, ka viņam biju 1 x piezvanījusi, bet pa ģēlu, viņš man zvanījās nepārtraukti, bet kaut kādā veidā es izrādījos tā sliktā :D Nu lai jau.
22.01.2013 08:38 |

10 gadi
Reitings 565
Personīgi man neko nav teikusi, bet neilgi pēc šķiršanās braukusi pie drauga mammas, asarām acīs stāstījusi, ka ir no viņa stāvoklī. Drauga mamma vnk bez variantiem piedāvāja abortu, uzreiz atteicās. Protams, ka nebija ne stāvoklī, ne arī kā savādāk, gribēja dabūt atpakaļ savu bijušo. Ir arī gājusi un stāstījusi, gan drauga mammai, gan visai mazpilsētai, ka es nekam nederu, esmu neglīta, neuzticīga, kam es tāda esmu vajadzīga un bla bla bla. Dabūjusi kaut kur mana tēva telefona nr, pazvanīja un pateica "Jūs ziniet, ka jūsu meita ir mauka?" Par cik tētim sakari policijā, ātri vien noskaidroja zvanītāja personību, nācās pieklājīgu soda naudu maksāt. Kopš tā laika viss kaut kā norimās, pie drauga mammas vairs neskrien.
22.01.2013 08:53 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Hmmm... dīvaini, bet man nekad nav bijusi neviena bijusī, kas kaut kādu traci taisītu :D

Pirmajam draugam biju pirmā un bijušās vispār nebija...

Ortajam draugam bija daudz bijušās, bet viņš par viņām zivairījās, ko vairāk stāstīt un neviena no viņām arī nelika par sevi manīt man....

tagadējam draugam arī bijušas daudz bijušās, ar viņa ilgstošo bijušo man labas attiecības, esam riktīgi draudzīgas un viņa ir forša meitene... un arī dažas no tām ar kurām īslaicīgi sakari bijuši, man ir labas paziņas, citreiz vēl ar viņām kur paballēt aizeju... foršas meitenes... Kas bijis bijis... mani tas totāli nerausta... un viņas arī nelein kur nevajag :D :D :D

Vienreiz gan bija stulbs atgadījums pašā attiecību sākumā... Braucām ar tagadējo draugu un vēl bariņu uz vienu festiņu kaimiņvalstī... tas bariņš bija viņa draugi, tā kā man tie bija jauniepazīti cilvēki, neiznāju kas ir kas... Tur bija viena meitene, kura laikam uz vienu nakti bijusi ar manu draugu, un viņa nezināja, ka viņam vispār ir jauna draudzene un bija laikam braukusi ar nodomu līdz... tad, kad ieraudzīja mūs laimīgi kopā, kaut ko dejojam, ākstamies utt... kad sadzērās sāka traki raudāt... m';es protams vispār nepievērsām uzmanību, domājām cilvēks sadzēries, un ka tā raudāšana pavisma par ko citu... vēlāk mums cita meitene izpļāpājās... Bet viņa neko sliktu mums nedarīja un nemēģināja izšķirt vai kā tamlīdzīgi, vienkāŗsi pati vīlās , jo uz pasākumu bija ar citu domu braukusi :)
22.01.2013 09:18 |

Reitings 7497
jau 3 gadus nebiju stikusies ar savu bijušo (bērna tēvu) un vismaz gadu pat dr.lv nebiju neko runājusi, kad viņa esošā draudzene man uzrakstīja "Tu esi precējusies!!!!!". Pēc kāda mēneša viņi izšķīrās :D

bet esošā puiša bijušās nekad mani nav traucējušas, jo abas reizes nopietnās attiecībās biju ar puišiem, kam pirms tam nebija īpaši nopietnu attiecību. īstenībā ar abu puišu bijušajām (cik nu viņas var nosaukt pa bijušajām. pirmajam puisim pat sekss nebija ar to meiteni) man pat sanāca draudzīgas attiecības :) viņiem laba gaume, foršas meitenes patīk :D
22.01.2013 09:22 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
draugiem.lv statistikās parādīties laikam visām bijušajām ir topā:D
22.01.2013 09:26 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Kādi šausmu stāsti .. cerams, ka neuzraušos nekad uz tādas .. :D
22.01.2013 10:11 |

Reitings 8272
Nu tagad droši vien par mani birst vissliktākie vārdi. Varbūt jau šis periods ir nedaudz pierimis. bet tā mani sauca par m**** u.tml. rakstīja pat man vēstules, centās aizvainot. tagad varbūt jau ir piedevusi vai cerams sāk to darīt.
22.01.2013 14:01 |

Reitings 8272
bet vsp sen sen atpakaļ bija tiešām viena trakā. viņa man zvanījās caurām dienām un naktīm. tāpat arī toreizējajam draugam. sutīja sms, draudēja. nu vienā brīdī man tiešām neomolīgi palika, kad viņas draudzenes atnāca uz skolu mani sameklēt un nokārtot rēķinus. nu es protams, ka nerādījos viņām acīs. sameklēju direktoru, uzrakstīju iesniegumu. nu neko, viņas pazuda. pēc tam viņa kkā nomierinājās, bet tas bija tiešām padrausmīgi
22.01.2013 14:04 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man vienīgais ir bijis, ka rakstīja, ka draugs mani krāpa un es esmu naiva, bet tā arī bija taisnība :D nekas tāds baigi traks nav bijis.
22.01.2013 14:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits