Hmmm... dīvaini, bet man nekad nav bijusi neviena bijusī, kas kaut kādu traci taisītu :D
Pirmajam draugam biju pirmā un bijušās vispār nebija...
Ortajam draugam bija daudz bijušās, bet viņš par viņām zivairījās, ko vairāk stāstīt un neviena no viņām arī nelika par sevi manīt man....
tagadējam draugam arī bijušas daudz bijušās, ar viņa ilgstošo bijušo man labas attiecības, esam riktīgi draudzīgas un viņa ir forša meitene... un arī dažas no tām ar kurām īslaicīgi sakari bijuši, man ir labas paziņas, citreiz vēl ar viņām kur paballēt aizeju... foršas meitenes... Kas bijis bijis... mani tas totāli nerausta... un viņas arī nelein kur nevajag :D :D :D
Vienreiz gan bija stulbs atgadījums pašā attiecību sākumā... Braucām ar tagadējo draugu un vēl bariņu uz vienu festiņu kaimiņvalstī... tas bariņš bija viņa draugi, tā kā man tie bija jauniepazīti cilvēki, neiznāju kas ir kas... Tur bija viena meitene, kura laikam uz vienu nakti bijusi ar manu draugu, un viņa nezināja, ka viņam vispār ir jauna draudzene un bija laikam braukusi ar nodomu līdz... tad, kad ieraudzīja mūs laimīgi kopā, kaut ko dejojam, ākstamies utt... kad sadzērās sāka traki raudāt... m';es protams vispār nepievērsām uzmanību, domājām cilvēks sadzēries, un ka tā raudāšana pavisma par ko citu... vēlāk mums cita meitene izpļāpājās... Bet viņa neko sliktu mums nedarīja un nemēģināja izšķirt vai kā tamlīdzīgi, vienkāŗsi pati vīlās , jo uz pasākumu bija ar citu domu braukusi :)