Es atcerējos, ka šorīt neiedzēru kafiju! :)
Jums ir tādi periodi, kad kafiju vispār nemaz neprasās un nav nedz galvassāpes, nedz tāds miegainīgas stāvoklis, ja neesat iedzērušas?
becky - ir tādi periodi, bet biežāk man tomēr sāp galva bez kafijas. Bet reizēm ir tā, ka pamostos un organisms pilnīgi kliedz - nelej manī kafiju šorīt :)
_pari, vot man tas otrs turpinās jau vairākas nedēļas, pāris krūzītes es izlēju ārā uztaisot, nu pilnīgi, ka nē, nevaru iedzert. Galvenais, galva arī nesāp. Vai es drīz miršu? KMTD? :D
becky - ja neprasās, tad neprasās, es tādos gad. dzeru melno tēju :) Bet man baigi zems asinsspiediens, bez kafijas ilgstoši es kā ome - pieceļos un galva reibst :D Nedomāju, ka tu mirsti :)
Jums ir tādi periodi, kad kafiju vispār nemaz neprasās un nav nedz galvassāpes, nedz tāds miegainīgas stāvoklis, ja neesat iedzērušas?
Esmu absolūti kafijas cilvēks. Man noteikti nevajaga vairāk kā vienu sitpru kafijas tasi dienā, bet man to kafiju vajaga. Tējas man no rītiem nepatīk nemaz, tad jau labāk ja nav iespējas tikt pie kafijas, kas ir viena no miljons iespējām, izvēlos dzert kalnu avotu ūdeni.
Pati kafiju nedzeru, man ļoti negaršo, bet mammai patīk dažādas aromātiskās kafijas no tiem kafijas veikaliņiem Divi turki - pārsvarā Skotu samts, vai arī kāda ar šokolādi.
Garšo jebkura no 3 in 1 kafijām.
Draugam patīk Lavazza Espresso kafija, man gan viņa liekas baigi stiprā, cik esmu mēģinājusi, tā vien liekas, ka sirds izlēks pa muti ārā.
Bez kafijas nevar iesakties mans rits. Dzeru visu, ko redzu uz atlaides-tchibo, merild. Kad ir vairak naudinas noperku kafijas pupinas. Skistosas 3in1 vsp negarso/
Mi amor, man cosmo Ance iemācīja :D
ar bodumu. Uzsilda pienu (karstu, bet nevāra), tad lej bodumā un ceļ sietu uz augšu un leju-ļoti labas, stingras un gardas putas sanāk :)