ļoti vajag jūsu padomu. nesen sāku satikties ar kādu puisi. viss it kā jauki, vēl aizvakar viņš man pajautāja, vai vēlētos būt viņa draudzene. bet intuitīvi man nav miera.
ir viena cita meitene, ar ko viņš iepazinās ap to pašu laiku, kad ar mani, pat aizgāja uz randiņu. bet viss galu galā sabīdījās ar mani. viņš gan domā, ka viņa ir super-duper-forša un man par to arī stāsta. viņai izpalīdz. visu laiku sarakstās portālā facebook. reiz bijām pasākumā, viņa bija tur visu laiku un pēc pasākuma beigām neatstājās no mums ne soli. tas izvērtās tā, ka viņš aizgāja ar viņu, nevis pavadīja mani mājās. runāja ar viņu arī vairāk nekā ar mani. vēl jo ļaunāk, šī meitene mani izdzēsa no facebook draugu saraksta (jā, bērnišķīgi haha). izskatās, ka varbūt viņa ir greizsirdīga, nezinu.
līdz ar to es nezinu, ko darīt... man šķiet, ka viņš pēdējā laikā ir kļuvis vēsāks, un mēs vairs nepavadam īpaši daudz laika kopā.
mēģināt to visu ignorēt un neko neteikt, jo it kā taču viņš izvēlējās mani... vai arī teikt? esmu jau pa reizei ieminējusies, ka man šī situācija nepatīk, tā kā man negribētos radīt par sevi iespaidu, ka esmu greizsirdīga skuķe, par to runājot atkal un atkal. bet tajā pašā laikā intuīcija kliedz, ka nav labi. īpaši tāpēc, ka pēdējā laikā viņam ar tiem mīļajiem vārdiem tā pašvaki. bet kāpēc tad jautāt, vai vēlos būt viņa draudzene?