Varetu padomat, ka kads virietis tadas bulshit gramatas lasa. Kas sit sievu tas sit gramatas par to neizlasijis.
Daudz, daudz sliktak un postosak ir tas ka visadi kreisie un korumpetie sheihi musulmanu starp sej nesaskanas un naidu starp Islama sektam, ta rezultata ik dienas iet boja desmiti un simti cilveku, tiek postitas un destabilizetas valstis. A te karteja, stulba gramatina par sievu sisasnu it ka pasaule nebutu lielaku problemu. Pheee!
Nu nezinu gan,varbūt.. bet ne jau uz bērnu..
Par ko tad viņa tā sacepās!? Varbūt tur ir ne tikai viņas vaina vien...
Vai ar šo var saprast, ka mana sieva, samierinoties ar to, kāds es esmu un turpinot dzīvot kopā ar mani, ir pārstājusi būt sieviete?
Vai ar šo var saprast, ka mana sieva, samierinoties ar to, kāds es esmu un turpinot dzīvot kopā ar mani, ir pārstājusi būt sieviete? Jeb sievietes ir tikai tās, kuras komandē savus vīrus?
Ir lietas, kuras ir tikai manā pārziņā, un no sievas varu uzklausīt tikai idejas un ieteikumus, bet galavārds vienalga būs mans.
Par reizēm, kad sievai neesmu sitis, bet varbūt - vajadzēja. Manā gadījumā tas bija tad, kad sava emocionālā stāvokļa - dusmu un neapmierinātības - dēļ viņa atļāvās darīt pāri un kropļot ARĪ MANU bērnu raksturus un nevarēja apstāties. Nu labi, - ir kkādas nesaprašanās manis un viņas starpā, bet izgāzt to pār bērniem ...!
Melns lepojas ar to, ka viņa ģimenē nav un nebūs situācijas, kad pusauga dēls uzkundzējas mātei un tēvam, kā tas ir daļā latviešu ģimeņu, kurās valda "plurālisms" un "demokrātija"