Vēl jau netiek pieminēts par sieviešu apgraizīšanu. Kad meitene sansniedz dzimumgatavību tā tiek apgraizīta lai izslēgtu iespēju gūt baudu no seksa. Baudas nav ( pret viru ir pienākums) un viņa nav arī jēgas meklēt to ārpus mājas.
Taču painteresējieties reiz arī par pirmavotu! Citādi šādas muļķības arī reliģijai piedēvē
Jā, sievietes atsevišķās situācijās drīkst sist. ar putna spalvu vai saknes gabaliņu, ar kuru viņi tīra zobus, nepilnu centimetru diametrā un kādu 20 cm garumā.
To es lasīju no intervijas ar sievietēm kuras ( 8-12 gadu vecumā) no UK un Eiropas speciāli veda pie radiem uz Islama valsti lai veiktu šo operāciju.
Kāpēc jāsit sieviete ??? Vai tad trūkst smadzeņu atrisināt problēmu savādāk.
Uz pasaules šobrīd NAV nevienas islāma valsts
Zinu tikai to, ka ir tādas sievietes un tādas situācijas, kurās šķiet, ka meitenei smadzenes šobrīd ir izslēgušās, bet rīcība ir pilnīgi neadekvāta. Lūk, šī ir situācija, kad es arī savai sievietei tā nedaudz "ieslēgtu" smadzenes
Zinu tikai to, ka ir tādas sievietes un tādas situācijas, kurās šķiet, ka meitenei smadzenes šobrīd ir izslēgušās, bet rīcība ir pilnīgi neadekvāta. Lūk, šī ir situācija, kad es arī savai sievietei tā nedaudz "ieslēgtu" smadzenes.
Un ko darīt sievietei, kad vīram izslēdzās smadzenes. Aizmigušam iedod ar āmuru pa galvu ???
Ja cilvēks paceļ roku pret ģimenes locekli tad viņam pašam ir izslēgušās smadzenes. Taisnošanās pēc tam ir tikai gļēvuma izpausme.
Kāda starpība vai to sauc par Islama valstīm vai savādāk, svarīgi ir kas tur notiek
Un ko darīt sievietei, kad vīram izslēdzās smadzenes. Aizmigušam iedod ar āmuru pa galvu ???
Ja cilvēks paceļ roku pret ģimenes locekli tad viņam pašam ir izslēgušās smadzenes. Taisnošanās pēc tam ir tikai gļēvuma izpausme.
Reāli Norvēģija ielaiž šos cilvēkus, lai palīdzētu, bet ko viņi dara - izvaro, negrib strādāt, tikai dzīvo uz pabalstiem.
Musulmaņu valstī kāds uztaisa karikatūru par kristietību - viss ok.. Dānijā karikatūra par muhamedu uztaisīja grautiņus.. musulmaņi nav tālu tikuši no pērtiķu laikiem.
VIŅI slinko un izlaidīgo norvēģu vietā laiž pasaulē bērnus, lai pēc gadiem 25 Norvēģijā būtu kāds, kam var uzdot atkritumus izvest vai rūpnīcā pie konveijera strādāt, tā kā pabalstus viņi ir godam nopelnījuši.
Starpība ir tāda, ka tas. kas tur notiek, tiek piedēvēts reliģijai, kura māca cilvēkus tā nedarīt.
Mēs ar Tevi esam atšķirīgi. Neesmu ne medus lējējs, ne zem papēža sēdētājs, - neesmu tāds tipisks latvietis kā vairākums. Manā ģimenē nav jūsu, latviešu, starpā tik izplatītās pārprastās līdztiesības - ģimenes galva esmu es un jautājumos, kuros man ir teikšana pēdējais vārds pieder MAN. Sitis savu sievu neesmu, bet kurpe (speciāli - garām ) lidojusi gan ir, un esmu labākais uz pasaules tāds, kāds esmu. Jā, no manis visticamāk baidās, bet tā tam ir jābūt (manuprāt).
Musulmaņu valstī kāds uztaisa karikatūru par kristietību - viss ok.. Dānijā karikatūra par muhamedu uztaisīja grautiņus.. musulmaņi nav tālu tikuši no pērtiķu laikiem.
Norvēģi rada bērnus nevis taisa nedomājot, kā pēc tam tos pabaros, izskolos, bet musulmaņi domā, ka tas ir valsts pienākums rūpēties par viņu bērniem.
Tieši tāpēc pēc gadiem 150 tādu norvēģu (un - latviešu) uz pasaules vairs nebūs, un neviens vairs īsti neatcerēsies, kas tie tādi bija?
Tukšas atrunas. Reliģijas vai kā cita dēļ - tas nav attaisnojums.