Ko jūs sakiet par iepazīšanos attiecībām naktsklubos, bāros?
Manu draudzeņu pieredze ir diezgan skarba.
Iepazīstas ar puisi kādā no naktsklubiem, bāriem, puisis izmaksā dzērienu un gaida kaut ko pretī, kādu bonusiņu. Draudzenes man protams ir šķīstas, tāpēc nepadodas vīrietim un uz mājām neiet. Bet mani šokēja, man labākās draudzenēs māsīca, kura ir Jehovas lieciniekos, nezinu īsti, kas tas ir, bet man liekas, ka tā ir vieta kur vienkopus apgrozās ticīgi, šķīsti cilvēki. Viņai ir 21 gads, brunete, figūrīga, mācās augstskolā Rīgā, diezgan tāda pareiza, neesmu redzējusi viņu smēķējam un dzeram alkoholu saturošus dzērienus. Bet nesen viņa esot norāvusies, sākusi staigāt pa klubiem, bāriem. Iepazinusies ČBK ar kaut kādiem džekiem (VIENA PATI), viņai ir uznācis kaut kāds dullums. Kad parunājam, saka, ka beidzot grib nopietnas attiecības, bet tādos klubos taču nopietnas attiecības nevar atrast, tur vīrieši par glāzi dzēriena gaida bonusus, attiecībām var iepazīties citur (iepazīšanaš aģentūras, portāli, draugs draugam iesaka takā utm.)
Pēc Martina pieprasījuma, varu pateikt, ka tā meiča galīgi norāvusies no ceļa. Tā kā mana tā druška, viņai nogalvojusi patēriņa kredītu 1600Ls vērtībā, katru mēnesi esot jāmaksā 60Ls, tad nu jau 3 mēneši, ka patēriņas kredīta summu velk no druškas konta, un neko nevar padarīt. Mistiskākais, ka nav zināms kur tā māsīca to naudu nopļurzājusi.
Iespējams tie džeki no ČBK viņu izmanto, bet palīdzēt nekā nespējam. Tur jau tā sāls, ka klubos tusējas vieni vienīgi naudas kāri veči, kuriem interesē kāds labus. Neies tas puisis tak uzsaukt aliņu Corona, ja nebūs skaidrs, ka pēc tam būs kāds prieciņš. Pašai ir gana liela pieredze. Vienreiz ar mīļumu taisījām eksperimentu, draugs man iedva 20 Ls uz nakti, ja es šos 20Ls iztērēšu, pati vainīga, bet ja man makā būs šie 20Ls, nākamajā dienā dabūšu vēl 20Ls. Sēdēju 2h pie tukšas bāra letes, neviens čalis nepienāca klāt, neuzsauca kokču, kāds pienāca un gribēja sarunu uzsākt, sāka stāstīt par savu statusu bembi kaut kādu graustu, un viss tik kruta, viņš mani neatstāja 2h un neko neuzsauca, pats sūca lētāko alu no 2 litra kausa. Un tad viņš man uzdeva tādus jautājumus- par ko strādā, tev ir savs dzīvoklis, labi maksā, čalis tev ir utm?
Kad šis atšuvās, 3 naktī pati sev nopirku Margaritu, un ko ne, uzradās uzreiz meitu lencēji, bez nekā, prasu kāpēc nedzer, tad tur ērču pote esot bijusi, tad nākamajā dienā asinis jānodod un citas atmaksas.
Nu tā kaut kā!
Klubos nevar iepazīties!