Sveikas Saulītes! :)
Tātad es mazliet netieku skaidrībā..tāpēc apakšā uzrakstīšu situāciju, bet no jums labrāt dzirdētu KO DOMĀTU UN DARĪTU JŪS MANĀ SITUĀCIJĀ?
Facebookā man uzrakstīja viens jauns vīrietis(27 gadi) :D Viņš ir ārzemnieks, dosies uz Lv un vēlējās pakonsultēties ar vietējiem kādas drēbes labāk ņemt utt, vienkārši cilvēks nāk no siltajām zemēm un pie mumjs viņš varētu sasalt :D nu labi tas tā...bet mēs jau sarakstamies no septembra..un tas jau sāk ievirzīties tākā utji putji sarunās..protams viņš man patīk nenormāli...ļoti sexīgs un skaists vīrietis..nu tāds kuru laist garām nevar :D bet es neko ..bet viņš man vienu nakti, 6dienas naktī ja nemaldos, tākā atklāja jūtas savas...sakot, ka viņam ir jūtas pret mani un domā katru brīdi par mani un to kā atbrauks uz Lv un mēs laiku kopā varētu pavadīt, ļoti vēlas mani satikt utt.....tas viss ir jauki un protams es varētu izkust no visiem jaukajiem vārdiem ko viņš man saka....BET NU bļāviens, kādas nafig jūtas var būt, ja esam pazīstami tikai pēc bildēm-ne kādas sarunas dzīvajā skype call utt...un vinjam tas protams bija nepatīkami, jo kā vēl šodien minēja, ka tonakt tomēr pateicis ko jūt, bet tas laikam bijis par daudz un atvainojas ka liek man justies neerti utt....karoče..es nesaprotu vai viņš ir kāds seet talkers vai tiešām cilvēks saka kā jūtās...un lieki piebilst, ka gadu atpakaļ viņš pazaudēja draudzeni autoavārijā un tās bija vairāku gadu atiecības un saka, ka esot tam pāri ticis bet nu man tas viss neiet kopā bāc ..es nezinu ko darīt :)