womankind, diemžēl es pati arī esmu dzirdējusi šādu lietu, bet galīgi negribas tam ticēt. Es tagad katru otro dienu lieku matos kokosriektu eļļu no Indijas un centīšos līdz vasarai vairs matus nekrāsot. Labi jau vien būtu, ja visi mati izaugtu vienā līmenī, bet bija reize, kad man čolku sagribējās.
Gribu būt stipra - tā, lai reāli ir izturība skriet daudz un ātri un spēks pievilkties, atspiesties utt.
Gribu tetovējumu, ir jau izdomāts kur un kādu, atliek tikai piekrāt naudiņas un tad jau viss notiksies. :) Visādi citādi ideāla neesmu, bet jūtos gana labi tāpat. :D
1) Savest kārtībā veselību
2) Līdz vasarai kādi -13kg (svars nav nosacīts, galvanis lai vēders,rokas un kājas smukas)
3) Ataudzēt garākus matus (kādi 10 cm ari , bet tas nav galvenais, mani mai apmierina)
4) Uztrenēties, lai noskrietu 10km
No tās bildes man trūkst tikai mati un krūtis.. presīte un formas apmēram tieši tādas... ( tikai pats vēders nav tik gludu ādu, jo nedaudz strijas pēc dzēmdībām.. )
perfektu sejas ādu, notievēt un dabūt visu ļumīgo, cik nu ļumīgs - stingrāku, un smaidu skaistāku :) tiek strādāts pie 75 % no tā, bet nu, pat tad, kad būs šie visi nevis kā trūkumi, bet plusi, es noteikti nedomāšu, ka esmu ideāla.
atgūt normālu sejas ādu... gribētu arī biezākus matus - bet tie man laikam nebūs...
Ko es pēdējā laikā esmu sapratusi - gribētu, lai mani acu plakstiņi ir mazliet piepacelti, jo man nepatīk kāda ir mana acu forma (gribētos to smuko kaķa acs formu - tipa, kad acs ārējais kaktiņš iet uz augšu ne leju, kā ir man).. bet varbūt ka tās ir tikai iedomas...
Par notievēšanu - nu varbūt 2 kg ir nevietā (lai puišiem būtu vieglāk dejošanā mani pacelt :D - es jau tik pa viņu labumu domāju :D ).. bet kopumā varu teikt, ka lieka man nekā diži nav...
vēderu skaistāku, pie tā strādāju.
Un tie mati. Nezinu, ko es tieši vēlos, kad ir gari, tad nepatīk, kad īsāki, tad arī kaut kas nav, kad čolka, tad arī ne :D Vēl tikai nav bijuši čirkaini. :D
Netak esmu slinka līdz vājprātam... man vienk ķermeņa uzbūve tāda.. esmu traki stiegraina... man atliek paŗis reizes gadā klepu saķert un presīte smuka, tagad pēc rota vīrusa un 12h vemšanas.. arī presīte tā neko... :D :D :D
citreiz domāju.. ka laikam katram dots tas ko spēj panest.. ja man ietu labumā visas manas bulkas tad laikambūtu kā tie resnie amerikāņi kuri no gultas nevar piecelties, jo uz sportiskām aktivitātēm utt.. esmu nenormāli kūtra un grūti pielaužama... Zinu , ka pēc 5 gadiem tāpat vajadzēs sākt kaut ko darīt lai sirdi trennētu un vecumdienās neatstieptu kājas tik ātri :D
laimīgā roxy .. visas meitenes tagad ar skaudību savu bulku met miskastē... es arī gribētu ēst visus draņķus un būt ar super skaistu figūru.. man nav riepiņas, taču presīte slēpjas zem mīkstmiņiem.. to vajadzētu dabūt nost.. lai gan man nekad prese nav spiedusies ārā (arī tad, kad man bija 6 x 2,5 h treniņi nedēļā un svars man kusa ārptrāta ātrumā - kubiku rubiku nebija .. nebija vispaŗ nekā - paliku kā pīcka)
Roxy,
good for you!
Es vienmēr sporta zālē apbrīnoju cilvēkus ar tādu augumu (parasti izskatās, ka es blenžu un siekalojos) , kamēr es pēc 10 min apsveru domu par savu personīgo mini fibrillatoru!!
womankind
Aber lūdzu ar fotogrāfiju!
Man patīk tādas glabāt, lai ir kur ķert iedvesmu un gūt sev motivāciju!
Ah!
Es trīs mēnešus pavadīju principā dzīvojot gan trenažieru zālē, gan staigāju uz treniņiem!
Bieži bija tā, ka pēc treniņa vēl gāju uz zāli!
Trīs mēnešu smaga darba rezultātā - biju nokritusies par labi ja 1kg (principā, uz ūdens rēķina ) un savās biksēs jutos tieši tikpat briesmīgi kā iepriekš.
Tagad man ir vairāk kā mēneša pārtraukums, jo tika ietaupīts uz ZSV dāvanām, bet tagad jau pus mēnesi netieku uz strīpas. Tā kā darīt neko nevaru, tad sēžu netā un siekalojos uz smukām bildītēm un sapņoju atgriezties sporta zālē!!
Nu labi nevajag ķerties pie skaušanas... kā redzat visam ir daudz zmīnusi.. un tā kā man nav krūtis tad izkatos vienkārši pēc sliekas.... ak laime, ka kāds izgudroja paceļošos polsterētos krūšturus :D :D :D