Cik daudzas no jums taisa manikīru mājas apstākļos-pašas spēkiem? Bet galvenais jautājums -kā tiekat galā ar kutikulām- griežat vai izmantojat līdzekļus kutikulas noņemšanai?
Man kutikulas atjaunojas ļoti ātri, tāpēc vēlos iegādāties un pamēģināt kādu kutikulu noņēmēju, lai varu cīnīties ar tām patstāvīgi!Atsaukmes?Ieteikumi?:)
Taisu pati - gan patīk ķimerēties ap nagiem, gan nepieciešams izcils rezultāts.
Man nepatīk, kā salonos strādā - vienmēr atrodu, kur piekasīties, nav izdevies atrast meistarīti, kuras darbs pilnībā apmierinātu.
Kutikulām ideāls bija kutikulas irdinātājs, ko parasti iegādājos veikalā Corde, tagad gan tas veikals vairs neeksistē, būs jāpamēģina becky ieteiktais produkts :)
gribēju pateikt mizlīgu PALDIES becky par ieteikto līdzekli :
vakar nopirku Drogās par 2,25 LVL - esmu absolūtā sajūsmā. uztaisīju gan pedikīru, gan manikīru ar to līzdekli. Perfekti :) turklāt tās pudelītes vismaz pus gadam pietiks. Iesaku visām :)
p.s. uzsmidzināju arī uz raupjākas pēdu ādas un ar pumeku noberzu - tagad man maigas pēdiņas, ne tikai smuki nadziņi
neesmu knaiblīsu eksperts, bet uzskatu, ka jo dārgākas, jo labākas (kā ar nažiem). protams, saprāta robežās. manējās par 4 Ls nav labas, bet žēl par tām knaiblītēm kkādus 15 Ls atdot tā uzreiz.
principā, jo cietāks metāls, jo labāks, jo retāk jāasina. bet to tā ar aci nevar noteikt.
kā vispār tādas var uzasināt? nekad nav ienācis prātā, jo nagu knaiblītes ik pa laikam pērku jaunas.. ir bijis tāds griežamais kā roxy ielika, bet ātri meklēju jaunu..
Pārsvarā taisu pati, jo patīk, ka jebkurā mirklī to varu izdarīt, nevis jāsaskaņo laiki, jābrauc, jāsēž, jāgaida.. Kutikulas atbīdu - iesmērēju ar eļļiņu un tad ar koka kociņu atbīdu.
Vakar ar uzreiz skrēju uz drogām un iegādājos to līdzekli forA:) lielākos sabiezējumus noņēma, bet nevaru teikt, ka esmu sajūsmā!Varbūt nākošreiz ies labāk.... :)
Es veicu praktiski tikai mājās, izņemot kaut kādfus ekstra izņēmuma gadījumus (reizi gadā varbūt). Ar kutikulām cinor ar šo līdzekli:
Nav tas pats saudzīgākais, taču savu darbu izdara labi un par cik mani nagi nav jūtīgi varu lietot bez problēmām. Pēc tam lieku kādu eļļiņu un viss ir kārtībā.