Kāda no Jums ir atgriezusies vai atjaunojusi atiecības ar bijušo puisi?
Ja,jā tad kā tas bija? Kas bija mainījies vai nebija?
Interesanti dzirdēt Jūsu viedokļus.
Vienu reizi esmu atjaunojusi. Tā bija liela kļūda. Cilvēki nemainās. Sākumā, protams, viņš izlikās, ka ir mainījies, bet tas bija tikai dažu mēnešu jautājums, kad viss atkal atgriezās vecajās sliedēs. Kopš tās reizes - kas bijis, tas izbijis un otrreiz uz tā paša grābekļa nav jēgas kāpt.
Nav bijusi tāda situācija, kad to gribētu, jo iemesli kādēļ esmu šķīrusies ir bijuši neizmaināmi vai arī nav bijušas tādas jūtas, ka gribētu atkal būt kopā neatkarīgi no loģiska pamatojuma kāpēc ne.
Bet draudzene sagāja atpakaļ ar bijušo un šķiet viss ir labi, labāk kā bija pirms tam.
Es domāju jautājums vai tas var izdoties ir atkarīgs no šķiršanās iemesla.
Mana gadijuma, mes bijam kopa 4 gadus, pienaca luzuma posms, striidejamies, lamajamies un beigas iestajaas vienaldziiba, nolemam skirties. Pec 7 menesiem sagajam atpakal kopaa, jo sapratam savas kluudas, sapratam, ka nespejam viens bez otra. Sobriid jau pusotru gadu mums ir idealas attieciibas, esmu laimiiga..
Mums skirsanas bija nepieciesama, lai saprastu kluudas, pieaugtu un izvertetu, ko isti gribam.
Esmu méģinājusi. Izšķīrāmies, 4 mēnešus padzīvojām atsevišķi, tad sagājām kopā un nodzīvojām vēl 4 gadus, tāpat izsķīrāmies! Bet tagad man ir mīļotais un meitiņa! Nav vērts, labāk ļaujiet savās dzīvēs ienākt jauniem cilvēkiem un jaunām iespējām!
ai nē, vienreiz tik gribēju visu atjaunot viņš negribēja, patiesībā pēc laika arī saprotu nu i labi vien bija,kad tā, jo pašlaik esmu pilnībā apmierināta ar savu dzīvi.
Tām,kas saka,ka nav jēga,es gan negribētu piekrist :)Tad ir diezgan individuāli.
Esmu atkal kopā ar bijušo.Nu jau 3 gadus ;) Un viss ir ideāli :) Cilvēks nu ir sapratis to,ko nevarēja saprast,kad bijām kopā pirmo ;)
Atkarigs no šļiršanās iemesla. Ja bijusi krāpšana, ir sitis, alkohols utt - tas negatīvais vilksies līdzi un diezin vai ilgi saglabāsies harmonija, kura būs pašā sākumā.
BET mēs visi esam jauni cilvēki, daudzi paši nezin vēl ko grib, tāpēc ja nav bijuši minētie iemesli, uzskatu ka var dot otru iespēju, jo izšķiroties bieži saprotam, ko pazaudējām, novērtējam cilvēku kurš bijis blakus un vispār attiecības kā tādas. Tādā gadījumā otrā iespēja ir sākums vēl skaistākam stāstam! Citāda attieksme, skatījums vienam uz otru..
Esmu ar tagadējo draugu pirmo reizi izšķīrāmies pēc 4.mēnešu kopā būšanas, nebija gatavs nopietnām attiecībām. Pēc kādas nedēļas sagājām atkal kopā un +/- pēc mēneša atkal izšķīrāmies, jo joprojām nebija gatavs nopietnām attiecībām. Pagāja vēl 8.mēneši, kuru laika uzturējām sakarus (šad tad šo to vairāk), kad atkal sagājām kopā, jo cilvēks bija beidzot sapratis, ko īsti zaudē un vēlas. Nu jau kopā esam 7 gadus un audzinam divus foršus puikas. Protams pa šo laiku ir gājis kā pa kalniem/lejām, bet tā ir mūsu pieredze. :)
Dažreiz es vienkārši sēžu un prātoju, ko es viņā saskatīju.
Šo tekstu gan nekad neesmu sapratusi un nesapratīšu. Nevaru iedomāties kādam ir jābūt tam bijušajam, lai būtu šāda attieksme. Tad jāpaskatās kārtīgi uz savu esošo, lai nebūtu atkal jāsēž un jādomā, kur ar tādu sapinos. Man visi (4) bijušie attiecīgajā vecumā un dzīves posmā ir bijuši piemēroti. Tagad sevi neredzu kopā ar viņiem vairs, jo augām dažādos virzienos kā personības, bet tad bija tieši tā, kā vajadzēja.
Un par tēmu - zinu pāri, kas bija izšķīrušies, sagāja atkal koā un tagad jau 7 gadus nodzīvojuši, bērnam jau gadiņš palika. Viss atkarīgs no cilvēkiem un situācijas.
Hippie Chick, man sarunas par bijušajiem vienkārši asocējas ar vienu bijušo! Kurš tiešām bija tāds, par kuru neviena sieviete nevēlētos ne runāt, ne atcerēties. Tāpēc arī tāds teikums no manas puses.
Neiet runa par visiem bijušajiem. Ir arī bijis viss tik labi, ka joprojām uzturam labas attiecības.
man sarunas par bijušajiem vienkārši asocējas ar vienu bijušo! Kurš tiešām bija tāds, par kuru neviena sieviete nevēlētos ne runāt, ne atcerēties. Tāpēc arī tāds teikums no manas puses.
Konkrēti par Tevi šeit nerunāju. Vienkārsi šo teikumu nākas dzirdēt tik bieži, ka tiešām nesaprotu, ko tad ar tādiem pinas. Sevišķi tāpēc, ka esošais bieži ir gandrīz vai kopija bijušajam.