Cita pazīstama meitene ir precējusies ar itāli - kaut arī dzīvo saulainajā zemē, vecāki no Lv sūta naudu, jo vīriņš arī slinks utt....
90% pazīstamu meiteņu kas ir precējušās UK ir nelaimīgas... Viena ir ar angli - tas ir skops, laiku un uzmanību viņai nevelta... Cita ar turku - tas ir slinks, sēž uz benefitiem...
Vienai ir bērns no melnā, tas viņu pametis un nepalīds.
Cita pazīstama meitene ir precējusies ar itāli - kaut arī dzīvo saulainajā zemē, vecāki no Lv sūta naudu, jo vīriņš arī slinks utt....
Viens pazīstams puisis ASV precējies ar amerikānieti, nesen piedzima dēliņs, viņa pat neprot pieskatīt bērnu, slikti baro... Taisās škirties...
manuprát, nekas nav atkarígs no tautíbas, valsts, viss ir atkarígs no pasha cilvéka
Pozitīvas pieredzes, ja godīgi, neesmu dzirdējusi savā paziņu lokā. Bijusī klasesbiedrene apprecējās ar musulmaņu vīrieti, grib šķirties, šis nelaiž prom, atņemšot bērnu utt. Vēl vienai līdzīga situācija ar vīru pakistāni. Man jau šķiet, ja satiekas tik atšķirīgas kultūras, saprasties ir grūti.
es negribētu sev ārzemnieku, jo bieži vien pēc laulībām atklājas, ka viņi ir cietsirdīgi, sit, nekur nelaiž(pat uz darbu ne) un vispār tā baigi..
es negribētu sev ārzemnieku, jo bieži vien pēc laulībām atklājas, ka viņi ir cietsirdīgi, sit, nekur nelaiž(pat uz darbu ne) un vispār tā baigi..