Brīvās attiecības - nosodījums?

Reitings 112
Reģ: 07.05.2011
Jā, man ir tikai sekss ar kādu. Kādreiz ļoti sen bija mans draugs. Nē, jūtas neloloju. Tomēr to uzzināja pāris cilvēku un tas nonāca līdz maniem vecākiem. Nevaru izskaidrot jums cik briesmīgs nosodījums no viņiem nāk! Es tieku nolikta kā pēdējā padauza un tā arī jūtos... Ko lai dara šadā situācijā?
15.01.2013 00:37 |

Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
Vecāku sašutums cilvēcīgi ir saprotams, bet izteiksmes veids gaužām nepatīkams. Jā, piekrītu tām, kas teica, ka par savu gultasdzīvi atbildīga un tiesīga lemt esi tikai pati. Es zinu, ka savai mammai varētu situāciju izskaidrot un viņa, ja arī nespētu to pieņemt, vismaz censtos saprast, izrunāties, rast atbildes. Nu jā, meitas ir dažādas un mammas ir dāžādas.

Šis būs offtopiks, bet šādos gadījumos fascinējoši ir tas, ka vecāki, vecvecāki vienkārši ņem un aizmirst, ka paši bijuši jauni un nereti ar biezpienu galvā, darījuši lietas, par kurām viņu bērni un mazbērni varētu sarkt un bālēt. Un tad, kad kāda sirmmāmiņa ķer pie sirds un šausminās par mūsdienu jaunatni, gribas pateikt - Verastant, patin filmu atpakaļ un paskaties - Jūsu jaunībā gāja, atvainojos, divu dirsu augstumā, leģendas izdzīvojušas pat līdz maniem laikiem, tā ka nav ko augstās morāles teijāteri spēlēt.

Es, protams, neapgalvoju, ka visām izdarībām attaisnojums ir "bet kādi jūs paši jaunībā bijāt", nebūt ne. Turklāt vecāki jau vēlas mūs pasargāt no kļūdām, kuras paši pieļāvuši. Man tikai tas vārds "padauza" likās ļoti aizskarošs.
15.01.2013 12:50 |

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
Manas domas izklausās pēc vecmodīga stereotipa, bet es esmu gājusi tam visam pāri.
Kad es biju maziņa- man nomira tēvs un pirms miršanas pateica, lai es sevi nenoniecinu starp vīriešiem, tas ir galvenais!
Tagad esmu izaugusi, un ir gājis visādi, es veiksmīgi augu karjerā, darbojos starp dažādiem cilvēkiem, tai skaitā, uzmanība no pretējā dzimuma, neslēpšu, ir diezgan spēcīga.
Man ir bijušas 2 attiecības, ilgstošas, un vienas no tām turpinās joprojām, jā man bija grūti tikt klāt, un parasti, tādi kuri man teica "Tu noteikti tēlo, atliek tikai vīna glāzi iedzert.."tagad, ne tuvu nestāv klāt cilvēkam ar kuru esmu kopā.
Es neko nenžēloju un lepojos ar to kāda esmu.
Un es nebūt neesmu pelēka meitenīte, kuru jūs uz ielas nepamanītu, vai padomātu ,ka esmu vecmodīga.
Es teicu, ka trumpji ir manās rokās, vienīgais mīnuss, ka ik pa laikam tomēr izdomā "pielipt" kāda jaunā "zvaigznīte", Just uc gaļas veikala puiši.
15.01.2013 12:54 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Es tieku nolikta kā pēdējā padauza un tā arī jūtos...

Pati esi atbildējusi uz savu jautājumu- kkur dziļi sevī arī Tev ir tā pati doma, kas vecākiem- Padauza.. jo tīri teorētiski Tu šim bijušajam esi viegls mērķis, kas neprasa pat tik niecīgus līdzekļus kā kokteilīšus Justā.. Tā kā beibe uz Asarenes, tikai par baltu velti!!
15.01.2013 14:01 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Par to, ka meitenei pašai gribas seksu (nevis viņa tiek izmantota kā gaļas gabals), aizdomājāties? Varbūt viņa čali izmanto kā gaļas gabalu. :D
15.01.2013 14:16 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
bet kas tad ir brīvās attiecības?

Tas ir tāds kā pagaidu variants, ko piesmiet.. kamēr neatradīsies kas labāks!
15.01.2013 14:22 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
in_love tu ko...virieši tikai izmanto sievietes seksam,sievietes vīriešus nekad :D mjā tikai forši ir tas,ka ja mēs negribētu,tad večiem nāktos raut kulakā,bet nē nē viņi mūs izmanto :D
15.01.2013 14:22 |

Reitings 8272
a tavi vecāki neiedomājās, ka tevi nav jāapsaukā, bet gan tavu gultas biedru un vēljovairāk tavu brālēnu?pie tam vēl, radinieks vēl skaitās, bet stāsta tavu gultas dzīvi puspasaulei (nedomāju, ka vecāki ir vienīgie, kas tie zina). un, jā vecāki tevi nedrīkst apsaukāt. es no tādiem ietu pēc iespējas ātrāk prom. un viss. nav problēmu. nebūs nevienam jāatskaitās
15.01.2013 14:25 |

Reitings 370
Nav jau runa par to vai vecākito atbalsta vai nē, skaidrs ka nejau vienmēr viņi atbalstīs visko bērns dara, bet tad vajag runāt kā ar normālu pieaugušu cilvēku nevis mēģinātietekmēt ar emocionālu teroru.

Un es tiešām nesaprotu kādēļ sievietēm obligāti ir jāgrib kaut kas vairāk? Viņa iegūst visu ko grib no šīm attiecībām, neviens nevienu neizmanto,,vissir kārtībā.
15.01.2013 14:26 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Mani 2 brāļi gandrīz katru reizi nāk no Just vai coyote ar jaunām meitenēm...un pēcāk, vnk aizbildinās ar to, ka daudz darba un vairs nezvana....varbūt kāda no Jums ir bijusi viņu sarakstā, ja reiz esiet tik atvērtas "brīvajām attiecībām"

tas jau ir viens nakts sakars. :D
Manā izpratnē brīvās attiecības ir tādas, ka sekss tev ir ar vienu, un tikai un vienīgi sekss, tas neliedz sastapt savu princi baltā zirgā, koķetēt un iet uz randiņiem ar citiem puišiem.
15.01.2013 14:27 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Par to, ka meitenei pašai gribas seksu (nevis viņa tiek izmantota kā gaļas gabals), aizdomājāties? Varbūt viņa čali izmanto kā gaļas gabalu.

Ha, tieši to pašu taisījos rakstīt :D Nu ja, jo seksu jau vajag tikai vīriešiem!
15.01.2013 14:28 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Vot, kas tie par stereotipiem, ka meitenēm vienmēr vajag attiecības, nevis pliku seksu?!
Nav tā. Sievietēm arī vajadzīgs nogrūdiens :D
15.01.2013 14:31 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Vot, kas tie par stereotipiem, ka meitenēm vienmēr vajag attiecības, nevis pliku seksu?!
Nav tā. Sievietēm arī vajadzīgs nogrūdiens

+
Kad pagājušogad pateicu puisim, ka nevēlos nopietnas attiecības, viņam acis bija uz kātiņiem, viņš nesaprata, kā es, sieviete būdama, negribu nopietnas attiecības :D
15.01.2013 14:34 |

Reitings 112
Reģ: 07.05.2011
Es ar šo puisi uzturu tādas attiecības, jo pa to laiku, kad mēs bijām kopā, mēs iepazinām viens otru ļoti labi un sekss ir labs tikai un vienīgi ar viņu! Man ir bijuši arī citi puiši, bet ar tiem sekss tā nesanāk un es esmu reāli neapmierināta.
15.01.2013 14:35 |

Reitings 8407
Man kādreiz mēdz būt vecmodīgi uzskati, bet nu šitas gadījums jau ir pilnīgs stulbums.

Es vēl saprastu, ka ja tu vāļātos apkārt pa visādām gultām pa vienas naksts sakariem, bet nu ne jau šajā gadījumā.

Ja vecāki mani nosauktu par padauzu, tad pateiktu, lai priecājas, ka tas ir tikai viens čalis un tas pats bijušais, nevis katru nakti savs, un ka arī, ka cilvēkam tomēr katram ir savas vajadzības', tad lai pasēž un padomā un kamēr neatvainosies, tikmēr mani neredzētu!!!

Bet nu bijušajam par mutes palaišanu iedotu lielu kurvīti.
15.01.2013 14:36 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Tieši to pašu iedomājos- kāpēc visi iedomājās, ka tikai vīriešiem vajag seksu? :D
Man pašai ir bijis kaut kas līdzīgs tādām brīvajām attiecībām. Kad mums ar to čali abiem gribējās seksu, mēs viens otram izlīdzējāmies, nu kas tur slikts? Katram mums ir savas vajadzības. Kamēr nav neviena puiša ar kuru es vēlētos veidot attiecības, tikmēr man būtu jāsēž kaktā un jāgrauž pirksti tikai tāpēc, ka man tak nav attiecību, sekss tātad arī nevar būt. Sviests! Un es nemaz šādos brīžos nejutos ne pazemota, ne izmantota. Tas man nozīmēja tikai izdevīgu darījumu. Labāk ar vienu partneri, nevis katru vakaru ar citu klubā sastapto čali. Tikai tas, ka neviens apkārtējais par to nezināja, ja varbūt kādai draudzenei sanāca to pieminēt, tad līdz vecākiem tas noteikti netika. Tas brālēns liekas baigais pļāpa, protams, nesmuki, ka tā sanācis.
15.01.2013 14:42 |

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Protams, ka tēvam uzzināt kaut ko tādu, ir sāpīgi. Mēs visi kļūdāmies. Protams, ka tēvs to varēja pasniegt citādāk, bet emocijas ņēma virsroku. Tas ir jāsaprot. Varbūt izrunājies ar viņu, cilvēcīgi paskaidro, kas ir kas. Agrāk jau tāds brīvās attiecības neeksistēja, varbūt tiešām viņš domā, ka esi gulējusi ar kuru katru.
15.01.2013 14:53 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Njā, laikam tas ir iesakņojušos uzskatu rezultātā, kur baudu guva tikai vīrietis un sieviete vēlējās tikai bērnus.
15.01.2013 15:06 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Lai cik tuvi cilvēki būtu, bet ar tādiem vārdiem mētāties nu gan, manuprāt, ir pārspīlēti.

Arī pašai šobrīd ir līdzīgas attiecības. Mamma zina, varbūt pie sevis nodomā ko ne pārāk glaimojošu, taču skaļi ir izteikusi tikai secinājumu, ka arī tāda veselība ir jāuztur. Tētis neko nesaka, lai tikai pamēģina :D
15.01.2013 15:24 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Radies tāds iespaids, ka parasti brīvajās attiecībās ir meitenes cietējas. Tas arī nav nekas pārsteidzošs.

Man pret sevi (reizēm arī citiem) ir augstas prasības, tāpēc arī nespētu ilgstoši nodarbotos ar ''pliku'' seksu, gribētos, kaut ko vairāk.

Turklāt šādi brīvi guļot ar puisi, manuprāt, mazāk tiek ieguldīts laiks, lai iepazītos ar fantastiskiem brīviem puišiem.

Bet ja es būtu Evita, visticamāk pārtrauktu šīs ''attiecības'', kam man vajadzīgs puisis, kas apkārt stāsta intīmus faktus!
15.01.2013 15:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits