jautājums tīri interesei, zināšanai par citiem.
Jūs gatavojat vakariņas sev un savam draugam/vīram. Jūs to visu apēdat šodien uzreiz, vai arī ir kaut kas, kas paliek nākamajai dienai?
Man tuva paziņa sūdzās, ka uztaisa vakariņas, šamējs atbrauc no darba, šie pavakariņo, nākamajā rītā vairs uz plīts nekā nav. Atkal viņam vakariņas jāgatavo pa jaunam. (pusdienās pati apēd kādu augli un viss)
Tagad sāku domāt, ka man ir līdzīgi. Tad nu jautājums - ko tādu gatavot (lielo katlu vai spaini:D), lai tas netiek apēsts vienā dienā un lai paliek vēl kaut kas nākamajai dienai?!?!
teikšu godigi- mazliet sāk apnikt, jo produktus jāpērk, galvenokārt man. tomēr nauda, laiks aiziet.... mazliet aizvaino tā "rīšana"! Es tač nevaru katru dienu pirkt pa kilogramam gaļas, lai taisītu mērci vienam vakaram un viņa brokstīm!
Ko jūsējie ēd brokastīs ? Vakardienas smagās vakariņas, jeb tomēr ko citu gatavo?
man un draudzenei vajadzīgi ieteikumi, ko tādu gatavot, kas neprasa baigākos līdzekļus un lai kaut kas pietiek vēl dažām ēdienreizēm?/
pastāstiet, kā ir jums!