Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Redzes pārbaude

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Situācija ir tāda, ka pirms laika pamanīju izmaiņas redzē, automātiski arī gāju pie ārsta pārbaudīt redzi, pēc pārbaudes viņa man saka- viss ideāli! Uz manu jautājumu, kāpēc tad es miglaini redzu tālumā, viņa man atbild- nu tas ir stress radzenē no garajām stundām pie datora!

Nu labi dzīvoju tālaāk, bet redze man paliek arvien sliktāka un sliktāka, biju uz atkārtotu pārbaudi, un viņi man atkal saka, ka mani testa rezultāti ir labi un nekādas korekcijas man nav vajadzīgas.

Jautājum- ir kādai bijusi tāda pieredze, un kuri ir tiešām labi acu ārsti Rīgā, kurus man būtu vērts apmeklēt??
11.01.2013 08:54 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
eju veselības centrā 4 pie Dr. Mincenbergas Aijas.
Man patīk - pārbauda - normāli pasaka kas un pātrbaudīja vai nav spastika acīs (vai nav tik ļoti saspringts, ka piem. uz aparātiem standarta situācijā ir ok - bet iepilinot tos pilienus, kas atbrīvo acs muskuļus - izrādās ka it piem -1 - gadoties visādi - viņa man stāstīja...) pārbaudīja spiedienus - tas viss jau ietekmē acis... Protams, nezinu vai viņa ir labākā - bet kaut kad biju Stradiņos pie acu ārsta - man tur pērbaudīja visu kaut ko, bet er tik aizvēsturiskām metodēm, ka nosolījos tur vairs neiet...
11.01.2013 09:25 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
(vai nav tik ļoti saspringts, ka piem. uz aparātiem standarta situācijā ir ok - bet iepilinot tos pilienus, kas atbrīvo acs muskuļus - izrādās ka it piem -1 - gadoties visādi - viņa man stāstīja...

Iespējams, ka man varētu būt kaut kas tāds, jo cita izskaidrojuma man nav!
11.01.2013 09:35 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Žanna Artiņa, 1.slimnīcā un Lūkina klīnikā, Puķīte-tik ielu aizmirsu
11.01.2013 09:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!