Sveikas!
Šogad man ir izlaidums un ir doma, ka priekš šī pasākuma uzžīt kleitu nevis nopirtk veikalā. Tā kā Latvijā, nav īpaši daudz veikalu ar garām kleitām, gribēju, lai jūs iemetat linkus ar kleitām, kādas jūs labprāt vēlētos. Protams, tā ir gaumes lieta, taču pagaigām es īsti nezinu kādu kleitu vēlos un ceru, ka varbūt šeit ieraudzīšu īsto
Ceru, ka tā garā kleita nav domāta kā vakarkleita. 12. klasē vairs tādu gadījumu nebija, bet 9. klasē atceros gan, ka dažas bija tiešām pamatīgās vakarkleitās, kas nepavisam nebija iederīgi.
Nu es jau negribu '"baigo" vakarkleitu, gribās garu kleitu, jo , manuprāt, tā vairs nav 9.klase un gribas kaut ko elegantāku par vienkārši mini kleitiņu ar volāniem, bantēm un puķēm
Visas klases meitenes jau esam norunājušas, ka vilksim garas kleitas, tāpec neviena neizlēks
Pamatskolà bijàm sarunàjušas garas, tolaik bija modè. Un jà, likàs pietiekoši svarīgs brīdis.
Videnè šifona, kaut kas starp fuksiju un laša kràsu ar volàniem škèlumà, zelta kurpītèm, vàrdsakot dievinu to kleitu joprojàm, diezgan kliedzoša, priekš skatuves tà bija vienīgà reize, kad to uzvilku.
Ja man tagad būtu izlaidums, izvèlètos ko vieglu, gaisígu un baltu, tàdà stilà-
Parasti garās izlaiduma kleitas ir diezgan slidena tēma. Cik redzēts, tad ''garās izlaiduma kleitas'' interpretācija visbiežāk ir parasta, bezlenču vasaras kleita, vai arī otra galējība - ļoti svinīga vakarkleita dārgakmeņu toņos. Bet novēlu veiksmi tās īstās meklējumos.
Ja man tagad būtu izlaidums, tad sev izvēlētos kaut ko košāku un neierastāku:
LustForLife, es, piemēram, apzinos, ka man nebija nekāda greznā kleita, bet tā tomēr arī ir vasara, koši toņi, pietam, prasīju, lai man viņu šuj ar lencītēm. Jutos ērti un nemaz neizskatījās slideni..
Nazīc tavas ieliktās kleitas ir vienkārši pašas labākās!
Bet ja nopietni, īsti tādu vasaras kleitiņu negribu...Gribu tā pa vidu Man arī patīk tās grieķu stila klietas, bet pagaidām neesmu atradusi tādu, ko vēlētos tieši sev.
Man arī šķiet, ka pareizas garās kleitas izvēle būtu gana grūta, jo vajadzētu līdzsvaru starp smalku garo kleitu un vasaras nu jau standarta ielas variantu.
Apskatīju asos un boohoo, no tām kleitām, kas tur bija pieejamas, es varētu vēl kā izlaiduma iedomāties šo
Kā arī šāda veida, kad garo svārku daļa ir caurspīdīga
Es droši vien izvēlētos vienkārša piegriezuma kleitu.. akcents būtu uz greznu audumu...
Domāju, ka Tev jau pašai labāk jāzina kāds dekolte piestāv labāk, roku garums, plecu atkailinatība utt
Tagad, kad skatos kleitas, redzu milions variantu izlaidumam, bet kad pašai bija likās, ka tā ir mission impossible - atrast kaut ko labu. Beigu beigās 12. klasē vilku izlaidumā kleitu, ko iegādajos MNG uz atlaidēm gadu iepriekš, kad nemaz nebija domu par izlaidumu. Bija OK!
Ella - piekrītu, internetā ir pilns ar dažnedažādām klietām, bet kaut kā nerodas tā sajūta, ka kāda būtu īstā
Tad, kad īpaši nemeklēju internetā šadās kleitas, tad protams, bija pilns ar kleitām kas man likās ļoti skaistas, be tagad kad vajag - nekā