Lieta tāda, ka tagad strādāju darbā, kas man nu nemaz neiet pie sirds, bet strādāju, jo ļoti vajag naudu, strādāju ar domu - kamēr atradīsies kas labāks. Bet es vēlējos noskaidrot dažas nianses - ja man, piemēram, kamēr ir pārbaudes laiks atrastos cits, labāks darbiņš, cik ātri es varētu tikt prom no tās vietas un saņemt savu algas nod. grāmatiņu un pārējos papīrus? Es esmu sapratusi tā, ka, ja ir pārbaudes laiks, Tev var maksimums likt nostrādāt 3 dienas, bet kā tas ir, piemēram, darbā, kur ir maiņas, piemēram 2as caur 2ām. TAs sanāk, es, piemēram, rīt no rīta pasaku, ka eju prom, man var likt no tā rīta nostrādāt 3 dienas pēc kārtas vai 2as maiņas, tad tās brīvās dienas un vienu maiņu? tas tak sanāktu ilgi, bet, ja cits darbiņš jau gaidīs vajadzēs tikt prom pēc iespējas ātrāk. Un kā ar tim papīriem, draugam vienā darba vietā uzreiz tajā pašā dienā, kad viņš gāja prom visu atdeva, bet man iepriekšējā darba vietā bija tā, ak es aiizgāju prom ar kaut kādu 2. datumu (man nelika nekādas papildus dienas strādāt, varēju iet prom uzreiz), grāmatiņu dabūju tikai kaut kādā 6. datumā, naudu arī.