brighterboom
a ko viņa tagadējā draudzene par to teiktu,ka viņš ar bijušo iet uz pasākumu?:d
šad tad paskatos bildes draugos,bet ne ar sajūsmu,nja viens bijušais pēc pusotra gada atsuta sms ka gribas tikties,kaut arī viņam pirms pus gada bērns piedzima..:O protams pateicu nē,kas bijis,bijis..negribu uzjundīt veco..
Visticamāk, viņa draudzene par to nezin. :D
Es tiešām nesaprotu, jo viņš savā naivumā neuzskata, ka tur ir kaut kas slikts. Es, labā dvēsele, centos paskaidrot, ka man, viņas vietā, tas nepatiktu. :D
Nē, bet šis man raksta pats, šodien arī uzrakstīja, puisim 22 gadi un vēl tup zem mātes svārkie. Uhh kā nokaitināja, pateicu acīs visu ko domāju un ,lai vainojas, manis pēc, pofig, bļin!
Neinteresē. Bet viņi mani gan skatās draugos, savādāk par mani kaut ko uzzināt nav iespējams. Žēl, ka arī profilā atduras pret bildi un jaunākajiem draugiem - viss, ko viņi par mani var uzzināt. :D
Bijušos neskatos,neinteresē.
Vienu reizi apskatījos puiša bijušo,viņa uzrakstīja viņam,ka es katru dienu skatos viņu. :dKopš tās reizes ne savus bijušos,ne puiša bijušās neskatos.
Kad vēl nebija izsāpēta šķiršanās, tad reizēm uzmetu aci, bet tagad vairs ne. Lielākoties tāpēc, ka zinu - tur tāpat nekā jauna nav. Vispār, gribas vīpsnāt atceroties tās `attiecības`.