Tu domā, ka esi resna?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Interes pēc gribēju uzzināt vai te ir kāda meitene, kura, tāpat kā es, nekad nav domājusi, ka ir resna. :D Vienkārši, nesen runāju ar māsicu un viņa man neticēja, ka es nekad mūžā neesmu stāvējusi pie spoguļa un vaidējusi par to, ka kaut kur, kaut kas ir par resnu. Visas meitenes taču tā darot jaunībā. Tiesa gan, lielākā daļa manu tievo draudzeņu arī domā, ka ir kaut kur par resnu un es to nespēju saprast. :D Kā ar jums ir?
09.01.2013 07:23 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
es esmu vienmeer bijusi ljoti apmierinaata ar savu augumu. man ir laba vielumainja un ar visu manu tievumu man ir gan kruutis, gan peecpuse. vieniigais, kad nodarbojos ar fitnesu, vienmeer gribeejaas nedaudz lielaakus un izteiktaakus muskuljus.
mani tracina tas, ka apaljiigaas sievietes man uzmaacaas ar komentaariem - vai cik tu tievinja un tu jau neko need, ja? paaris reizes nervi neiztureeja un un nokomenteeju pretii - vai cik tu resna, tev jau laikam visa soma ar snikersiem un maiziiteem piebaazta, ne? peec tam konkreetaas sievietes vairs skalji neko neteica par manu svaru.
09.01.2013 23:07 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Nē, es tā nedomāju, bija pat viens brīdis,kad gribēju būt mazliet apaļāka :D
09.01.2013 23:13 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
krista - Ha, man arī no jau bērnības vienmēr visi ir teikuši, ka esmu tieva kā skaliņš un vai vispār es ēdot. Tad man ir tikai tāds, lai tik nepadomā, ka es badojos, jo es nekad to neesmu darījusi. Vienmēr esmu ēdusi visu ko gribu un cik gribu.
10.01.2013 11:09 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Es vispār nesaprotu, kā var par sevi kaut vai nedaudz apaļīgākas meitenes priekšā sūdzēties, ka esi resna, jo tad neapzināti par vēl resnāku tiek nosaukta tā otra meitene, kā arī nesaprotu to, kā var teikt : "tu esi pārāk tieva". Neviens nekad nevar skaidri zināt, kas notiek otra cilvēka galvā, ko viņš domā par savu ķermeni. Vispār ir muļķīgi aizrādīt cilvēkam par viņa izskatu.

Vienīgais cilvēks, kam es pateiktu, ka viņš paliek resnāks, ir mans vīrietis, jo, jā, viņš bija tāds apaļīgs, bet tagad cenšas dabūt nost visu, jau pirmie kubiki parādās, un es uzskatu, ka viņš gribētu zināt savas ķermeņa izmaiņas, jo tas viņam tiešām ir svarīgi.
10.01.2013 22:20 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nav bijis iemesla par sevi tā domāt, jo es esmu tik kārna... labprāt gribētu kādu tauku uz kauliem.
10.01.2013 22:28 |

Reitings 713
Reģ: 10.07.2009
nope
10.01.2013 22:33 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Apzinos, ka neesmu.
10.01.2013 22:35 |

Reitings 152
Reģ: 07.08.2012
Sveru 52kg, sevi mīlu, lai gan gurnus gribētos nedaudz šaurākus :D
10.01.2013 23:13 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Agrāk dažu cilvēku dēļ un vispār interneta, mediju dēļ domāju, ka esmu resna. Nevis tikai pačīkstēju pie spoguļa, bet raudāju par to, taču badoties nespēju - ēdiens man vienmēr ir paticis. Pēc apēstās šokolādes bija pārmetumi sev.
Tagad tā vairs nav, bet joprojām neuzskatu, ka esmu tieva. Domāju, ka esmu vidējas miesasbūves. Man nepatīk konkrētas lietas savā ķermenī, bet neko neesmu spējusi izlabot.

Es vispār nesaprotu, kā var par sevi kaut vai nedaudz apaļīgākas meitenes priekšā sūdzēties, ka esi resna, jo tad neapzināti par vēl resnāku tiek nosaukta tā otra meitene

Vispār kādam citam - ne tikai apaļākas draudzenes klātbūtnē - sūdzēties par savu resnumu ir ļoti riebīgi. Tieši tā es sāku saskatīt sevī resnumu.
12.01.2013 00:38 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
resns ir resns. apaļīga varbūt ;D slaida nejūtos.
12.01.2013 00:43 |

Reitings 137
Reģ: 29.01.2009
Uz robežas starp apaļīti un resnulīti.
12.01.2013 00:47 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
veel riebiigaak ir otram meeginaat ieskaidrot, ka vinjshpaat otrs ir paaraak tievs atklaataa veidaa. ja veel shaadi tiek netieshi ieknaabts, suudzoties it kaa par savu augumu, tad taas apaljiigaakaas pa taisno apcelj tievaas, bezkruutainaas - meitenes ar lielaam kruutiim, ar plaanajiem matiem - biezu, cirkainu matu iipashnieces utt. bet kaa pretii pasaka liidzveertiigu komentaaru par vinjaam pashaam, taa uzreiz punkji un asaras pa gaisu. sanaak, ka kritizeet otra tievumu ir ok, bet otram pateikt, ka ir resns ir bez maz vai cilveektiesiibu paarkaapums. var celt savu pashapzinju , bet ne jau uz citu cilveeku reekina.
12.01.2013 00:51 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
sanaak, ka kritizeet otra tievumu ir ok

Tas, protams, nav jauki, jo kritizēt otru par viņa vizuālo izskatu vispār nav pārāk ētiski. Bet - vai tiešām kādai tievajai tik ļoti sāp, ja viņai pasaka, ka viņa ir tieva? Tievums mūsdienās skaitās laba lieta, visur to sludina kā laba, veselīga izskata iezīmi. Savukārt resnums bieži tiek asociēts ar nekoptumu, neveselīgumu, resnums neskaitās skaisti. Manuprāt, tur tā atšķirība.

Vismaz mani nekādīgi neaizskar, ja man pasaka, ka esmu tieva, kaulaina, ka man vairāk jāēd. Man tas ir pa vienu ausi iekšā, pa otru ārā. Savukārt, ja būtu komentāri, ka esmu par resnu - uztvertu daudz sakāpinātāk, jo tas neatbilst tam, kā vēlos izskatīties un jo mūsdienu priekšstati par izskatu ir par labu tievumam.
12.01.2013 01:06 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nē, neuzskatu sevi par resnu. Kur nu... Skolas laikā tievums vispār bija mana lielā sāpe, ļoti kompleksoju, biju tāds sīks, trausls porcelāna skuķītis, maza īkstīte:D Tā īsti garumā izstiepos un daudzmaz normālas sieviešķīgas formas man izveidojās tikai pēc 18 gadu vecuma sasniegšanas.Bet tā ka apceltu vai izteiktu indīgas piezīmes par mani apaļīgākas meitenes, kā te krista raksta, gan man nekad nav bijis... Vai arī es teikto neesmu uztvērusi kā riebīgu piezīmi:D Parasti par tievumu visvairāk aizrāda gados vecāki cilvēki, kuriem šķiet - jo dūšīgāk ēd un brangāks miesās esi, jo veselīgāks. Bet tas jau nav aiz ļauna prāta:)
12.01.2013 01:09 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Neciesu sieviskigas formas uz savu kermeni, tadel pa visam varitem censos lai man tadu nebutu. Plati gurni, milzu krutis associejas man ar hesburger atkaribu un slinkumu iet paskrit, bet tai pat laikaa daudzas sievietes ar lielam krutim man skiet pievilcigas, bet pasai uz sav kermeni noo way..
Negribu but sieviskiga kops bernibas esmu vairak puiciska.
12.01.2013 20:17 |

Reitings 12651
nē, nekad. Varētu šis tas būt savādāk, bet nav tur sakars ar resnumu, ir labi kā ir. :)
12.01.2013 20:23 |

Reitings 287
Reģ: 20.10.2010
Lai gan man ir liekais svars es nedomāju, ka es esmu resna, protams, varētu nomest svaru, bet par resnu es vēl sevi nesaucu :)
12.01.2013 20:28 |

Reitings 349
Līdz gadiem 23-24 arī skatoties spogulī nesatraucos par figūru, viss bija vislabākajā kārtībā. Tad bija sēdoš darba vieds un sāku arī spogulī saskatīt, ka šis tas ir savādāk, bet ne tik ļoti, lai par to ārkārtīgi uztrauktos. Tagad, pēc divu bērnu dzimšanas šur tur šis tas ir par daudz, bet par resnu sevi nekad neesmu uzskatījusi un tāda arī nejūtos.
Jāieliek darbs un laiks un atkal viss būs kārtībā, tik slinkums ņem virsroku. :)
12.01.2013 20:40 |

Reitings 1
Reģ: 07.09.2009
ziniet esmu gan resna.
un daudzas no jums seit saka ka mes apalites esam dzivespriecigas utt ,jaa esam bet tikai sabiedriba .parnakot majas es dzeru nervu zales ,censhos sevi morali nenoniecinat.
sveru 115 kg.tagad man 95 kg.un apstajas dari ko gribi un zemak nekrit.tieveju veseligi.ne ar kadam tabletem un dietam,bet gan hormonus vnk arsteju jo iedzimts tas viss.
nesaprotu tos cilvekus kas uzsmaida nicinoshi uz cilvekiem apaljiem.
jo katrs smins par to kads tu esi areji - majas ir asaras lielas.sabiedriba turamies bet pajautajiet atklati ka sirdi jutas apals cilveks.
es esmu ari dzivesprieciga moderna,un smejosha meitene sabiedriba,laudis es parasti izklaideju un par sevi smejos vinu klatbutne ,bet majas esot vienai emocijas nevaldas.
tadel milas meitenes kas raud par 50 kg svaru ,novelu jums apzinaties savu patieso izskatu,un svaru.
katrs mes esam unikals,bet ne del arienes.
12.01.2013 21:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)