Vienreiz man piezvanīja sveša sieviete, kura pastāstīja, ka manus uzaicinājumus visu laiku met viņas pasta kastītē. Sieviete teica, ka esot uzaicinājumus aiznesusi atpakaļ uz pastu.
Aizgāju uz pastu, sāku skaidrot, ka manus uzaicinājumus sameta svešā pasta kastītē.
Pasta darbiniece nikni saka, es neko nezinu, ja jums kaut kas nepatīk, runājiet ar pastnieku. Es saku lūdzu paskatieties un atnesiet tos sūtījumus. Vēl niknāka aizgāja atnesa un gandrīz kliedzot centās iestāstīt, ka pasta darbinieki visu dara pareizi, es pati esmu nepareizi norādījusi saņēmēja adresi. Saku pētīt, uz pakas viss pareizi, bet pasts uzaicinājumā sajaukts vietām dzīvokļa un mājas numuru. Kad to parādīju, pasta darbiniece pēkšņi apklusa un tikai paraustīja plecus. Loģiski nekādu atvainošanos nesaņēmu.
Vēl bija gadījums, kad no fragrancedirect atnāca saņurcīta paciņa. Tā kā zinu, ka tajās paciņās pusi aizņem burbuļplēves, bat smaržas ir pašā vidū, tad nesatraucos. Bet pasta darbiniece (tieši tā pati) nenormāli laipnā balsī teica, lai pārbaudu vai viss ir vietā. Pat nosvēra manā priekšā to paku un vēl iedeva šķēres, lai atgriežu un pārliecinos, ka viss ir vesels un savā vietā, lai pēc tam man nebūtu pretenziju pret pastu.