Kur, lai atrod normālu vīrieti?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Šis noteikti ir izplatīts jautājums daudzām brīvajām sievietēm. Pēdējā laikā šķiet, ka visi sakarīgie vīrieši ir vai nu aizņemti vai arī ir geji. Protams, pati arī esmu ļoti izvēlīga vīriešu ziņā, jo man nav vienalga ar ko es esmu kopā, bet tik un tā, kur ir kaut viens normāls vīrietis? Kādu vīrieti es meklēju un kāds man liekas sakarīgs? Pavisam vienkārši- Simpātisks un ar kaut kādām manierēm, nu, lai nav pēdējais kretīns pēc rakstura. Tomēr, es sastopu vai nu- simpātiskus un pēdējos kretīnus vai nu - lieliskus raksturā, bet ar izskatu galīgi nekādu. Nemeklēju jau nekādu princi baltā zirgā, bet, tomēr, izskatam ir nozīme, to taču nevar noliegt. Vienkārši pietrūkst attiecības, gribās atkal atrast vīrieti, kurš liks maniem tauriņiem vēderā lidot... Kā ir ar jums? Kā jums šķiet, kur var atrast normālus un sakarīgus vīriešus, kur būtu vērts pameklēt? Un ko darīt, ja tik ļoti gribās attiecības, bet neviens viņas nedod. Jeb, precīzāk, nav redzeslokā neviens vīrietis ar, kuru gribētos tās veidot?!
08.01.2013 08:56 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Kaspar - vērsies valdība ar savu ieteikumu nevis cosmo! :D
27.01.2013 22:46 |

Reitings 52
Reģ: 22.01.2013
Normālām meitenēm patrāpīsies normāli vīrieši
Neīstajās vietās neīstajos laikos uzturaties
Man līdz šim tikai normāli gadījušies ;)
27.01.2013 22:47 |

Reitings 419
Lauma - Man arī tikai normāli gadījušies, bet tur jau tā lieta, ka tos normālos grūti atrast un viņi ilgi jāmeklē un jāgaida, jo aiz katra stūra nemētājās.
27.01.2013 22:50 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Otrkārt, runa šeit ir nevis par to, ka Kasparam ārkārtīgi gribētos "drāzties pa labi, pa kreisi", bet gan par to, ka vienām ir jāguļ un pieraudātiem spilveniem, kamēr citas var dižoties ar to, ka viņām vīriešu netrūkst. Mocīties ar muļķīgiem sabiedrības uzspiestiem stereotipiem, protams, es nevienam aizliegt nevaru, tāpāt kā tēlot, ka problēma nepastāv (man ir labi, bet par citām man nav daļas!)
Un vecums arī pie visiem atnāk vienādi - kā pie tām, kurām garāmgājēju biksēs nekad nav trūcis, gan pie tām, kuras ar garāmgājējiem nav ielaidušās. Bet tā jau ir cita, pietiekami plaša tēma ...

No vienas puses var piekrist tādai sistēmai, bet no otras puses, tomēr nedomāju, ka vīrietis ir spējīgs izrādīt savām sievām pietiekamu devu uzmanības, piemēram, kopīgā laika pavadīšana, laika pavadīšana ar attiecīgās sievas bērniem. Tu, Kaspar, šeit vairāk piemini uzmanības izrādīšanu materiālajā plāksnē, bet ne visām sievietēm ar to pietiek. Tāpat viena no viņām tev būs mīļāka par citām un ar pārējām to laiku neapziāti gribēsi pavadīt mazāk. Tikpat labi, ko lai dara tie vīrieši, kuri ir tikuši atzīti par attiecībām nederīgiem, tikai tāpēc, ka nav pietiekami glīti vai kāda cita vaina? Tāpat viņi ir cilvēki, kuri tomēr grib kadu sev blakus un vientulībā jūtās nelaimīgi, jo cilvēks nav radīts vientulībai. Kur ir taisnība?

Vēl kas, ko tu teiktu par to, ja vienai no tavām sievām nepietiktu tavas uzmanības seksuālā ziņā un viņa gribētu, lai tu viņai piegādā kādu skaistu jaunu mīļāko, kas netraucē tavai ģimenes pastāvēšanai?
27.01.2013 22:59 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
No vienas puses var piekrist tādai sistēmai, bet no otras puses, tomēr nedomāju, ka vīrietis ir spējīgs izrādīt savām sievām pietiekamu devu uzmanības, piemēram, kopīgā laika pavadīšana, laika pavadīšana ar attiecīgās sievas bērniem. Tu, Kaspar, šeit vairāk piemini uzmanības izrādīšanu materiālajā plāksnē, bet ne visām sievietēm ar to pietiek. Tāpat viena no viņām tev būs mīļāka par citām un ar pārējām to laiku neapziāti gribēsi pavadīt mazāk. Tikpat labi, ko lai dara tie vīrieši, kuri ir tikuši atzīti par attiecībām nederīgiem, tikai tāpēc, ka nav pietiekami glīti vai kāda cita vaina? Tāpat viņi ir cilvēki, kuri tomēr grib kadu sev blakus un vientulībā jūtās nelaimīgi, jo cilvēks nav radīts vientulībai. Kur ir taisnība?

Vēl kas, ko tu teiktu par to, ja vienai no tavām sievām nepietiktu tavas uzmanības seksuālā ziņā un viņa gribētu, lai tu viņai piegādā kādu skaistu jaunu mīļāko, kas netraucē tavai ģimenes pastāvēšanai?
Mūsu nabadzības apstākļos, bez šaubām, ir pat ļoti labi, ja vīrietias ir spējīgs "izrādīt uzmanību materiālajā plāksnē". Pārējam daudzos gadījumos fiziski neatliek laika. Personīgi zinu vairākas kredītu verdzībā nonākušas ģimenes, kuras bērni vecākus un sieva vīru redz vienu dienu nedēļā un arī tad ne par kādu "laika pavadīšanu ar bērniem" runas nav. Vecāki vienkārši izguļas, lai, sākot no pirmdienas atkal varētu rukāt pa 12 stundām divās darbavietās katrs. Tā kā mūsu apstākļos uzņēmēju, augsti stāvošu valsts iestāžu vai banku klerku jums, meitenes, visām ne tuvu nepietiks, tad nāksies vien samierināties, ka vīrietis atrodas darbā vairāk nekā 5 dienas un vairāk nekā 8 stundas. Rezultātā bērni un sievas tāpat paliek novārtā, pat bez kredītiem un divām sievām.

Tāpēc es esmu vīrietis, lai mācētu apvaldīt savas emocijas un ar sievām būtu taisnīgs, pat, ja kāda no viņām man patīk labāk.

Par attiecībām nederīgajiem. Vai tiešām ārējais izskats vīrietim ir tik svarīgs, lai tas, kurš nav padevies pietiekami glīts, nevarētu atrast sev otru pusi? Man kaut kā neticas. Tad droši vien ir jābūt ar vienu kāju, vienu roku, utt. Ja vīrietis ir nederīgs attiecībām finansiāli vai attieksmes pret dzīvi dēļ, tad vienīgajai izejai ir jābūt kļūt nobriedušam. Mūsu situācijā ar vīriešiem galvenā problēma, manuprāt, ir tas, ka jūs, meitenes, pašas nepiespiežat jaunuļus "nogatavoties". Bieži redzu, atvainojiet, tādus, kuri vakar tikai beiguši biksēs čurāt, bet viņam jau ir viss kārtībā. Viņš zina, ka sieviete viņam būs, un varbūt pat nebūs jāstrādā, jo meitene bailēs palikt vienai, viņu uzturēs, kamēr viņš mājās pie TV domās, vai viņam šodien ir iedvesma meklēt darbu, vai nē? Tādiem, kurus jūs pašas izlaižat nav nepieciešamības kļūt pieaugušiem un bērnība var turpināties vēl ilgi!

Par sievas mīļāko. Ne mēs, vīrieši, esam vairākumā, un tas nosaka ļoti daudzko.
28.01.2013 00:19 |

Es uzskatu ka normāls vīrietis atradīs tevi, nevis otrādi...
05.03.2013 16:26 |

Reitings 162
Reģ: 05.05.2012
Jebkur. Arī iepazīšanās portāla var iemaldīties tiešam izcils vīrietis- dzīvei ir daudz joku padomā.
05.03.2013 16:28 |

Reitings 90
Nāc pie manis, būsi otrā sieva.
10.03.2013 12:35 |

Reitings 415
Reģ: 01.12.2012
Pati esi perfekta? Ļoti šaubos.
10.03.2013 12:36 |

Reitings 86
Reģ: 22.02.2013
Atvainojos, bet lasot šo diskusiju man radās jautājums, Jūs sevi uzskatiet par perfektām? tāpat kā meitenes nevar atrast ideālus vīriešus, tāpat mums ir problēmas atrast foršu sievieti ;)
10.03.2013 12:39 |

Reitings 471
Reģ: 17.12.2012
lielākā daļa vīriešu nespēj darīt vairāk par vienu lietu vienalicīgi ..

Haha, nosmējos :D
10.03.2013 12:41 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Redzkur mazais krāniņš Jānis sev atkal meklē izcili ideālo sievieti.
10.03.2013 12:49 |

Reitings 11
Reģ: 29.05.2009
Lasot šo diskusiju man bija jāsmaida, jo nesen runāju ar sev pazīstamiem vīriešiem, kuri meklē jaukas, mīļas, skaistas un gudras u.c. sievietes. Viņu uzskati ir ka visas labās ir jau aizņemtas. Tad man rodas jautājums, ja mēs visi meklējam, kapēc tad neatrodam?

Viss ir ļoti vienkārši, sivēnģīmji sievietes meklē prinčus un krokši džeki meklē princeses.
Vienkārši vajag samierināties, ka esi nesmuks cilvēks un atrast kādu tādu pašu un vēl jauku un davilkt šo dzīvi līdz galam.
15.03.2013 23:37 |

Reitings 55
Reģ: 10.03.2013
Vienkarsi nevajag iespringt.Man ir dzives maciiba, tad,kad es forshaa beidzu mekleet, mans forshais pats uzradaas pie apvarshnja. :)
15.03.2013 23:49 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaspar - tev nav ienaacis praataa tas, ka citi viirieshi arii neveelaas saapinaat savas sievietes un taapeec vinjas nekraapj, nevis tu vieniigais taads? Un ir ljoti daudz sievietes, kuras kraapj savus viirieshus. Galvenais, lai poligaamie turaas vairaak kopaa ar sev liidziigajiem un tad buus mazaak probleemu. Turklaat, kad viirietim ir 30 un vairaak gadu, biezji vien vairs nav ne intereses, ne speeka mekleeties un kraapt, laimiigi atrod savu sievieti, apprec to un dziivo mieriigs. Jaunieshu viduu viirieshu ir kudi vairaak nekaa sievieshu, tiesa gan, liela dalja aatri vien apmirst un patiesais robs, kas veido visu statistiku, ir pensijas vecuma cilveekiem. Vieniigais, viirieshiem ir lielaakas prasiibas pret sievieteem,jo vinjiem nav taa sajuuta, ka ir obligaati jaatiek pie otraas pusiites, taapeec arii vinji taa atljaujaas knauzereeties un staigaat apkaart. Ja viirieti bez sievas cieniitu mazaak, ui kaa viirietis rautos, lai notureetu savu sievieti un par apkaart staigaashanu pat nedomaatu. Daudzas sievietes nekraapj taa iemesla deelj ,ka ir bailiigaas par viirieshiem un negrib tikt pamestas neuzticiibas gadiijumaa, bet ja viirieshi piedotu kraapshanas tik pat biezji kaa sievietes piedod, tad ragneshu buutu daudz vairaak pasaulee.
16.03.2013 00:24 |

Reitings 90
Kaspar - tev nav ienaacis praataa tas, ka citi viirieshi arii neveelaas saapinaat savas sievietes un taapeec vinjas nekraapj, nevis tu vieniigais taads? Un ir ljoti daudz sievietes, kuras kraapj savus viirieshus. Galvenais, lai poligaamie turaas vairaak kopaa ar sev liidziigajiem un tad buus mazaak probleemu. Turklaat, kad viirietim ir 30 un vairaak gadu, biezji vien vairs nav ne intereses, ne speeka mekleeties un kraapt, laimiigi atrod savu sievieti, apprec to un dziivo mieriigs. Jaunieshu viduu viirieshu ir kudi vairaak nekaa sievieshu, tiesa gan, liela dalja aatri vien apmirst un patiesais robs, kas veido visu statistiku, ir pensijas vecuma cilveekiem. Vieniigais, viirieshiem ir lielaakas prasiibas pret sievieteem,jo vinjiem nav taa sajuuta, ka ir obligaati jaatiek pie otraas pusiites, taapeec arii vinji taa atljaujaas knauzereeties un staigaat apkaart. Ja viirieti bez sievas cieniitu mazaak, ui kaa viirietis rautos, lai notureetu savu sievieti un par apkaart staigaashanu pat nedomaatu. Daudzas sievietes nekraapj taa iemesla deelj ,ka ir bailiigaas par viirieshiem un negrib tikt pamestas neuzticiibas gadiijumaa, bet ja viirieshi piedotu kraapshanas tik pat biezji kaa sievietes piedod, tad ragneshu buutu daudz vairaak pasaulee.
Par to, ka jauniešu vidū vīriešu ir vairākums, nu gan neesmu pārliecināts. Meitenes, kurām ir bērni, var pataujāt, cik jūsu atvašu klasēs ir zēnu un cik meiteņu? Tikai lūdzu, bez meliem! Viena diskutētāja te iepriekš rakstīja, lai es ejot uz valdību, nevis par daudzsievību rakstītu Cosmo. Patiesībā pat šī diskusija un meiteņu atbildes tipa "Normālu un brīvu vīriešu nav" liecina tikai par vienu. Patiesībā jums pašām būtu jābrauc virsū valdībai, lai tāda iespēja rastos.
16.03.2013 14:53 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
pati arī esmu ļoti izvēlīga vīriešu ziņā

kad saņemsi dzīves mācību, tad nebūsi tik izvēlīga.
Tā ilgi nodzīvosi bez puišā, ja meklēsi pēc kādiem kritērijiem.
16.03.2013 15:01 |

Reitings 118
Reģ: 16.03.2013
Labs teksts bija par to kūku! :D
Nu, ko jūs sēdiet un gaidiet, kad īstais vecis jums iekritīs klēpī? Dažiem vīriešiem, vienkārši ir zems pašnovērtējums. Pat izskatīgiem un diezgan veiksmīgiem večiem, kā runa iet par sievietēm, tā sarkst un bālē.
Tos iedomīgos čaļus, kuri jūtās kā princeses sauc par bitch'iem. Tie jau nav vīrieši. Lai gan, daža laba pilsētas bičača neko labu nav pelnījusi. Vispār, ir tāds teiciens, ka katrs saņem to ko pelnījis- varbūt laiks ieskatīties sevī, nevis problēmu meklēt visur citur? :)
16.03.2013 16:23 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Par to, ka jauniešu vidū vīriešu ir vairākums, nu gan neesmu pārliecināts. Meitenes, kurām ir bērni, var pataujāt, cik jūsu atvašu klasēs ir zēnu un cik meiteņu?

Manaa klasee, kad maaciijos, bija 12 meitenes un 20 zeeni, paraleelklasees liidziigi. Un shaadas diskusijas rodaas, jo dazas sievietes (un arii viirieshi taa meedz dariit) teemee uz partneriem, kuri ir krietni vien augstaakaa kategorijaa kaa vinjas pashas un savas kategorijas viirieshus uzskata par "fui, tad labaak palieku viena" variantiem.
16.03.2013 19:31 |

Reitings 419
o, šitā diskusija uzpeldējusi. haha. Starpcitu, tur nebija runa par - var vai nevar dabūt, bet, ka vienkārši nepatrāpās satikt tādu dēļ kura, tā teikt, ietrīsētos kaut kas sirsniņā un vienīgā doma, kura būtu galvā būtu- Man viņu vajag. Es domāju, ka mēs katrs ko līdzīgu esam piedzīvojuši un taču katrs zinām, ka ar jebkuru cilvēku nevaram būt kopā.
16.03.2013 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits