No vienas puses var piekrist tādai sistēmai, bet no otras puses, tomēr nedomāju, ka vīrietis ir spējīgs izrādīt savām sievām pietiekamu devu uzmanības, piemēram, kopīgā laika pavadīšana, laika pavadīšana ar attiecīgās sievas bērniem. Tu, Kaspar, šeit vairāk piemini uzmanības izrādīšanu materiālajā plāksnē, bet ne visām sievietēm ar to pietiek. Tāpat viena no viņām tev būs mīļāka par citām un ar pārējām to laiku neapziāti gribēsi pavadīt mazāk. Tikpat labi, ko lai dara tie vīrieši, kuri ir tikuši atzīti par attiecībām nederīgiem, tikai tāpēc, ka nav pietiekami glīti vai kāda cita vaina? Tāpat viņi ir cilvēki, kuri tomēr grib kadu sev blakus un vientulībā jūtās nelaimīgi, jo cilvēks nav radīts vientulībai. Kur ir taisnība?
Vēl kas, ko tu teiktu par to, ja vienai no tavām sievām nepietiktu tavas uzmanības seksuālā ziņā un viņa gribētu, lai tu viņai piegādā kādu skaistu jaunu mīļāko, kas netraucē tavai ģimenes pastāvēšanai?
Mūsu nabadzības apstākļos, bez šaubām, ir pat ļoti labi, ja vīrietias ir spējīgs "izrādīt uzmanību materiālajā plāksnē". Pārējam daudzos gadījumos fiziski neatliek laika. Personīgi zinu vairākas kredītu verdzībā nonākušas ģimenes, kuras bērni vecākus un sieva vīru redz vienu dienu nedēļā un arī tad ne par kādu "laika pavadīšanu ar bērniem" runas nav. Vecāki vienkārši izguļas, lai, sākot no pirmdienas atkal varētu rukāt pa 12 stundām divās darbavietās katrs. Tā kā mūsu apstākļos uzņēmēju, augsti stāvošu valsts iestāžu vai banku klerku jums, meitenes, visām ne tuvu nepietiks, tad nāksies vien samierināties, ka vīrietis atrodas darbā vairāk nekā 5 dienas un vairāk nekā 8 stundas. Rezultātā bērni un sievas tāpat paliek novārtā, pat bez kredītiem un divām sievām.
Tāpēc es esmu vīrietis, lai mācētu apvaldīt savas emocijas un ar sievām būtu taisnīgs, pat, ja kāda no viņām man patīk labāk.
Par attiecībām nederīgajiem. Vai tiešām ārējais izskats vīrietim ir tik svarīgs, lai tas, kurš nav padevies pietiekami glīts, nevarētu atrast sev otru pusi? Man kaut kā neticas. Tad droši vien ir jābūt ar vienu kāju, vienu roku, utt. Ja vīrietis ir nederīgs attiecībām finansiāli vai attieksmes pret dzīvi dēļ, tad vienīgajai izejai ir jābūt kļūt nobriedušam. Mūsu situācijā ar vīriešiem galvenā problēma, manuprāt, ir tas, ka jūs, meitenes, pašas nepiespiežat jaunuļus "nogatavoties". Bieži redzu, atvainojiet, tādus, kuri vakar tikai beiguši biksēs čurāt, bet viņam jau ir viss kārtībā. Viņš zina, ka sieviete viņam būs, un varbūt pat nebūs jāstrādā, jo meitene bailēs palikt vienai, viņu uzturēs, kamēr viņš mājās pie TV domās, vai viņam šodien ir iedvesma meklēt darbu, vai nē? Tādiem, kurus jūs pašas izlaižat nav nepieciešamības kļūt pieaugušiem un bērnība var turpināties vēl ilgi!
Par sievas mīļāko. Ne mēs, vīrieši, esam vairākumā, un tas nosaka ļoti daudzko.